Boys, boys, boys

2009-03-31 @ 09:33:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Ingen skola idag. Försov mig. Tänkte ändå gå till skolan från början, men som så många gånger innan så stod jag helt klar att springa till bussen men det blev aldrig så. Istället tänkte jag att jag ändå visste vad vi skulle göra på lektionen så jag kunde lika gärna vara hemma och göra på uppgiften. Det är inget bra tänkande egentligen.
2009-03-31 @ 09:25:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Paris skies

2009-03-29 @ 15:25:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Rickard har åkt. Det känns otroligt tomt och ensamt. Och otroligt skönt att det är söndag. Otroligt jobbigt att imorgon är det måndag. Men jag har lite sugar att trösta mig med som jag ska ha ikväll. Tänkte spara det till gossip girl. Sen efter det ska jag skicka in en ansökan till önnestads högskola. Tänkte gå en ett årig textilkurs där. Jag vet inte vad jag annars ska göra efter gymnasiet. Man kan ju inte sitta hemma och leva på mamma och jobb kan nog bli svårt att hitta. Men det blir nog bra det där med önnestad. Det blir nog bra med miljöombyte och förhoppningsvis så ska jag inte vantrivas.
2009-03-29 @ 15:25:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Igår

Igår så åkte jag och mamma till skopunkten för att köpa ett par skor. Så brukar det aldrig vara. Det brukar alltid vara så att man ska handla på Willys så droppar man in där och kollar lite innan. Några gånger har det hänt att man hittat fynd där för under hundralappen. Vilket jag också gjorde igår. Jag satt och kollade runt på nätet på skor. Har länge behövt nya pga att jag tröttnat på mina gamla. Sen kan jag inte ha mina kängor med klack, för att jag är en valross just nu, men annars så gillar jag verkligen dem. Jag har strosat runt i lite smutsiga och slitna tygskor ett bra tag nu istället. Hur som helst så kollade jag på skopunktens hemsida. Där hittade jag ett par skor som verkade helt okey och som kostade 49 kr. Så jag och mamma åkte till skopunkten som sagt och skorna fanns inte i butiken ens. Dem tillhörde vinterskorna så de hade rensat ut dem ur butiken men som tur var så hade de dem på lagret så jag fick köpa dem i af. Tur. Det är inga jättesnygga skor och absolut inga i hållbar kvalitet men de duger så länge. De va ju ändå så billiga. Här har ni dem.


(Ganska roligt att de inte alls passar till kläderna jag beställde)
2009-03-28 @ 08:29:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vårkläder i matta färger

Igårkväll beställde jag hem dessa kläderna.
Längtar tills de kommer och hoppas att de ska toppa förväntningarna!

2009-03-28 @ 08:18:54 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


siesta, siesta inte, siesta, siesta inte ?

Förresten så funderar jag på att sälja min siesta biljett. Mår otroligt dåligt när jag är bland folk nu. Vill inte visa mig. Och om jag inte gått ner typ 10kg tills dess så blir det nog att jag säljer den. Förra året var inte särskilt kul. Jag hetsåt vitt bröd med baconost och drack cola. Insåg inte hur tjock/mullig jag faktiskt var och hade på mig helt fel kläder som framhävde allt. Grät och gömde mig i tältet. Spydde i ett stormkök och var reserverad och kände att jag inte kunde vara mig själv. Varför skulle det bli roligt detta året liksom..
2009-03-26 @ 18:04:14 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


9 veckor, 2 dagar

Det blev ingen lektion för mig igår. Åkte in till stan ändå. Kände att jag ville göra något när jag trots allt hade gjort mig iordning. Var nämligen nästan helt färdigfixad och det var kasnke femton minuter kvar tills bussen skulle gå. Men jag greppade telefonen och sjukanmälde mig. Åkte in senare till stan. Postade lite saker. Gick in på h&m. Hittade två toppar och gick in i provrummet för att prova. Testade. Tänkte med en högljud röst i mitt huvud "vad fan gör jag här?!". Gick så snabbt som möjligt ifrån h&m, skamsen och önskade att jag var någon annanstans. Köpte tröst. Åkte hem och tröståt godis tills det var slut. Hade plågsamt ont i magen hela kvällen och ångrade att jag inte slutade äta godiset i rättan tid. Men snart ska jag komma tillbaka till gamla matvanor, gamla men nyttiga matvanor.   

2009-03-26 @ 18:02:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fetheten och jag

Jag behöver verkligen samla på mig toppar och tröjor som inte är åtsittande. Jag tänkte att jag skulle gå på en lektion idag och sen om jag orkar gå och kolla lite på stan och se om jag hittar något. Det är bråttom. Det ska bli så skönt när allt blir "normalt" igen. Så att jag kan försöka komma tillbaka till den gamla vardagen igen. Komma igång med promenaderna och crosstrainern. Slippa känna att man mår illa och är hungrig om vartannat. Har inte varit i skolan mycket alls de senaste veckorna. Det blir nog svårt att behöva tvinga sig dit igen men samtidigt så behöver man något att göra om dagarna. En tv och en dator gör en bara deprimerad. Men jag har ju haft bra sällskap ändå, av Molly och Moa. Moa har legat vid min mage när jag tittat på tv. Till och med Molly låg och snarkade med oss i soffan igår, vilket hon aldrig gör. Sen har jag busat och lekt med dem vilket alltid är roligt.
2009-03-25 @ 11:07:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Granntant

Jag sitter just nu och tittar på en av granntanterna. Honestly, alltid när man ser henne så småspringer hon eller går snabbt. Ibland så är det saker hon springer med fram och tillbaka till garaget eller bilen. Antingen så försöker hon få in motion i vardagen eller så är hon rädd för att någon ska hinna se henne eller så är hon bara stressad. Hur som helst så ser det lite kul ut när hon springer omkring och hon får mig att tänka på en yr höna.
2009-03-23 @ 10:48:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


What is this for

Under helgen har jag inte mått särskilt bra alls. Haft huvudvärk varje dag, vaknat med ont i ryggen, hungrig nästan hela tiden, ont i magen och haft stor brist på energi. Jag och Rickard har suttit i soffan i stort sett hela helgen. Det har sappats mellan olika skitprogram och jag har somnat i soffan varje kväll. Det har ätits godis, mer eller mindre, varje dag. I fredags åt vi hemgjord pizza och idag bakade vi kladdmuffins. Och jag gillar inte ens kladdmuffins, ändå åt jag några. Imorgon vet jag inte hur jag ska klara av skoldagen, trots att jag bara har en lektion. Men när man vaknar upp med huvudvärk så brukar det vara svårt att ta sig ur sängen, dessutom känner jag mig hemsk vart jag än går. Min kropp är värre än nånsin och jag orkar knappt kolla mig i spegeln. Awful.
2009-03-22 @ 20:56:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag

Första dagen i skolan denna veckan. Morgonen och förmiddagen var plågsam och gick plågsamt sakta. Jag var så trött och kände mig ganska negativ. Och det blev inte bättre av ett samtalsämne som dök upp på religionen. Hungrig var jag också, fast det är jag ju nästan jämt nu för tiden. Ändå äter jag som en elefant och jag börjar se ut som en flodhäst. Vid lunchen köpte jag med mig en bakad potatis med räkröra och tog bussen hem. Sen när jag kom hem kände jag mig mycket piggare och lite happier. Sen kastade jag i mig potaton och skulle lätt kunnat äta en till fast jag var så mätt. Ikväll kommer Rickard. Egentligen skulle jag åkt till honom denna helgen men efter omständigheterna så blev det han som fick komma. Han ska ta hand om mig.
2009-03-20 @ 13:42:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Om man var fem igen

Klockan fyra har jag nånstans där jag måste vara. Det känns orättvist att jag ska gå dit själv. Jag borde inte gå dit själv. Det är inte bara mig det handlar om och inte bara jag som ska ta hand om det här. Det är inte rätt att jag ska gå igenom allt ensam. Och det känns lite som om jag inte är så viktig. Andra saker är viktigare.
2009-03-19 @ 15:21:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag

Jag mår förvånansvärt bra idag. Jag är helt säker på att det är solen som gör det. Trots allt så vaknade jag med en fin känsla i kroppen och solen skinande in genom fönstret. Senare idag, vid lunch, ska jag äta med pappa och kanske Henrik. Är inte sugen på något speciellt just nu men det är ju ett tag kvar till lunch så det tar väl sig. Sen ska jag kolla efter svarta jeanstights i stan efter det hade jag tänkt. Det enda jag kommer i just nu, lol. Sen fick jag ett presentkort av mamma på h&m, 600 kr(!), så dit kasnke jag också tar mig.
2009-03-19 @ 09:30:12 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Gratis presentkort på skorGör mig en tjänst och var gulliga och klicka på bannern och bli medlem på sidan. Man kan få gratis presentkort på antingen bianco, nilson, dinsko eller jerns. För att få presetkort så måste man samla poäng, vilket man kan göra genom att värva vänner att bli medlemmar eller att vara med i undersökningar eller delta i erbjudanden. Det är helt gratis att vara medlem och man kan vara med i erbjudanden som är gratis. Och även om ni inte har någon lust att samla poäng för gratis presentkort så kan ni väl hjälpa mig på traven? Pliz? Som sagt så kostar det inget att bli/vara medlem så det skadar ju inte att bli det och hjälpa mig få ett litet presentkort :*
2009-03-18 @ 21:03:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Det blev ingen chock när hon väl sa hur det var men samtidigt var jag inte alls beredd på att hon skulle säga det. Hennes lugn gjorde mig totalt lugn. Det är ingen katastrof, det har jag fått klart för mig nu. Och imorse, precis som gårdagen, kändes det tungt men allt det är borta. Det mesta av det. Tänk att någon annan, en total främling, skulle få mig att vara helt lugn. Hade det inte gått att åtgärda, eller vad man ska säga, hade jag skämmts. Man vet ju själv vad man tänker och vilka fördomar man har mot andra som är i samma situation. Men det känns otroligt overkligt och jag har nog inte accepterat det än. Det känns inte som en stor grej men samtidigt så vet jag ju att det är en ganska stor grej. Det borde vara något man inte vill prata om och hålla hemligt men trots det så känns det som om jag hade kunnat sagt det till vem som helst. Nu säger jag det inte rakt ut men jag kommer säkert berätta för någon nån gång. Och nu lär väl alla undra vad det är jag pratar om. Allra först ska jag ordna upp det här och sedan känna hur det känns efteråt.
2009-03-18 @ 15:06:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdagens sanning

Man tänker alltid att det inte händer en själv. Man hör hur det händer andra. Men tänker aldrig att det nånsin kommer hända en själv förrän man själv vill det. Men så borde man inte tänka. Man borde tänka att det kan hända när som helst, alltid.
2009-03-17 @ 18:40:10 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


0316

Skipping school today. Jag har så mycket att göra och det är ändå min födelsedag (kan man ju skylla på). Fast måste ändå åka in till stan för snabba ärenden. Sen måste jag till a-huset, våran skolas huvudbyggnad, för att låna en bok. Och idag är nog ingen bra dag, inte för att födelsedagar brukar vara det. Men de blir väl vad man gör dem till men jag brukar vara deppig just den här dagen om året. Dessutom verkar jag inte ha så mk tur idag. Eller så var det bara jag som var klumpig när jag spillde ut min frukostfil på golvet. Antagligen.
2009-03-16 @ 08:12:45 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Come see the sadness of the sailor As I will scratch his deep blue floor Already in my years of bad luck Oh, I broke his mirror long before

Just nu känner jag mig lite sådär mad och sad igen. Eller kasnke inte mad direkt. Men lite sad. Det är väl den där 19-års krisen som börjar tränga sig på. Lol. Och jag känner mig så otroligt stressad. Men snart ska jag ta mig en skål med glass toppad med karamellströssel. Glass är ju lite bedövande så det kanske hjälper a bit.
2009-03-15 @ 20:50:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Paolo NutiniSnyggt yttre med snygg röst!
2009-03-15 @ 15:11:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


AsKalas

Imorse vaknade jag upp ur en lite nostalgisk dröm (kan vi kalla det) och den gjorde mig mad och sad. Men sen började jag sysselsätta mig med saker, som att dammsuga och göra smörgåstårta med mamma, så nu är jag varken mad eller sad längre. Klockan fyra kommer det people för att äta smörgåstårta. Från början var det tänkt att bara mormor och morfar skulle komma. För det var så jag ville ha det. Då hade det varit mer avslappnat och jag hade inte ens behövt byta om från pyjamasbyxorna. Men nu skulle tydligen mammas bror och kasnke, kanske hans fru (antagligen inte) och Henriks flickvän komma. Det är helt okey att de kommer men jag hade ändå föredragit bara mormor och morfar. Jag fasar över kalaset vi ska ha på studenten men förhoppningsvis så kommer jag inte vara helt nykter då så att det blir lättare att genomlida. Damn, snart dax att byta om.
2009-03-15 @ 14:50:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det här är inte rumba Naj naj naj

Min mage är bigger then ever. Just nu så ångrar jag godiset. I af hälften av det. För ungefär när man har ätit hälften av sitt godis så brukar det bara bli äckligt efteråt. Men ändå trycker man i sig. Det är sockrets fel. Socker är beroende. Och det är inget jag bara säger eller som jag upptäckt nyss. Så´reSå. Och nu har jag förstört min å-vad-gott-med-smörgåstårta känsla. Vilket var otroligt onödigt. Fast förhoppningsvis så blir jag sugen på´re igen! Och Rickard är ute och super å härjar. As always. Och igår var han i någons stuga. Undra hur han hade kännt ifall JAG hade supit sådär som han gör och vara sämst på att höra av mig och inte gett nåt särkilt bra stöd om han inte hade ghfhgkjfhjfhfgkieurleisrei på länge. Hehe.
2009-03-14 @ 22:39:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Cambridge kuren

Mamma och jag ska handla lator. Vi ska handla stuff till firandet imorgon. Egentligen har jag ingen som helst lust för att göra mig iordning to face the world idag. Mitt hår ser hemst ut och för att få det att se okey ut så måste jag använda plattången. Vilket jag då helst inte vill göra för det sliter så. Och dessutom vägde jag mig imorse och jag hade typ gått upp mer än ett halvt kilo sen sist jag vägde mig. Men trots det så funderar jag på att köpa med en godispåse hem till kvällen. Det är trots allt lördag och jag kan inleda morgondagens krängande lite ikväll. Jag har ju inte ätit godis och sötsaker på jättelänge. Tänkte att jag skulle leva på bantningspåsar med milkshakes och soppor nästa vecka. Mamma har nämligen typ en halv kasse med sådana med cambridge kuren. Hon använder de inte så hon kan ju lika gärna ge/sälja de till mig. Och jag ska börja crosstraina 20 min om dagen. Det är ju inte mk men mer lär jag inte behöva om jag äter pulvershakes/soppor. Min kusin gick på en sån kur ett tag och gick ner en hel del. Hon var väldigt rund ett tag och nu är hon i normalvikt. Jag vill bara gå ner några kilon så att jag kan se bra ut i mina kläder och komma i vissa. Slippa att jämt försöka gömma min giant behind.

2009-03-14 @ 14:45:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredagen 13:e

Sitter i skolan och ska ha textillektion om ca fem minuter. Har nyss slängt i mig en kebabsallad. Den var god men de var snåla med dressingen. Tror jag luktar lite lök efter den. Alla som kommer inom min breathingspace får skylla sig själva! Tänkte först inte gå hit men har missat så mk. men jag tvingade mig att gå hit hur som helst. Har köpt två trösttoppar bara för det. Jag som inte skulle shoppa. Men skit samma liksom. Jag ska göra en annan jobbig sak idag också så jag förtjänade topparna. Och egentligen borde jag inte göra den där jobbiga saken idag, det är ju otursdagen. Inte för att jag brukar tro på det men detta är en ganska big thing som kan leda till katastrof. jag är ganska rädd faktiskt.
2009-03-13 @ 13:00:28 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Min vaggvisa för ikväll. God natt på er.

2009-03-12 @ 22:27:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag

Idag var det vanlig skoldag. men trots det så var vi bara fem pers på bild/form lektionen. Det var faktiskt riktigt trevligt att sitta och småprata med folk i klassen som man nästan aldrig pratar med. Det är synd ändå att man inte pratar med alla i klassen, det blir alltid att man håller sig till de man brukar vara med. Och nu snöar det utanför, vilket inte gör mig särskilt glad. Efter jul då tycker jag att det kan få börja bli vår direkt men sorgligt nog så är det ju inte så. Sen är jag väldigt trött, som vanligt. Såhär pass trött såhär pass ofta, typ varje dag, har jag inte varit på länge. Jag skulle gissa på att det är för att jag inte motionerar någonting alls just nu. Men hur ska jag egentligen orka det när jag är såhär trött. Och idag kunde jag inte motstå att äta pannkakor. Det blev minipannkakor med grädde och sylt. Åt självklart för många men goda var de. Och det går inte att logga in på hotmail, eller ens få upp sidan. Är det likadant för er? Det börjar krisa för jag behöver ha adresser som jag ska skicka sålda saker till och kan jag inte ens få upp sidan så kan jag inte ens logga in och inte ens skicka mail till köparna. Det känns inte bra.
2009-03-12 @ 17:33:22 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Birthday

Snart är det min födelsedag och enda anledningen till att jag ser fram emot den är att mamma ska göra smörgåstårta till mig och jag ska tillåta mig själv att äta vad jag vill (mitt liv handlar om mat, mat gör mig lycklig, lol). Tror jag ska satsa på fruktsallad och glass istället för tårta. Är inte så jätteförtjust i tårtor. Det blir alltid en prinsesstårta eller en hemmagjort med jordgubbs/hallonsfyllning till födelsedagar. Då är det bättre att köpa någon god glass med goda tillbehör, t ex strössel och kolasås. much bettor. Sen ska det väl bli kul med presenter också, men jag brukar mest få pengar ändå så. Men det ska bli kul att se vad jag får av Rickard thow, om jag nu får någon present av honom. Förra året fick jag ingen. Inte på länge i af. Den svarta volangklänningen jag köpte från Halens blev hans födelsedagspresent till mig och den fick jag ju för någon månad sen. Lol, snacka om försenad födelsedagspresent.
2009-03-10 @ 17:33:59 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Grekisk sallad

Igår gjorde jag en upptäckt. Jag upptäckte hur otroligt gott det var med gröna,salta oliver i sallad. Åt nämligen en kycklingsallad från Grafitti igår som innehöll just de där oliverna. Bad mamma köpa en burk med sådana till mig och antagligen finns det flera olika sorter men hon köpte precis sådana som de hade på Grafitti. Gröna, utan kärnor i saltat vatten. Så idag gjorde jag mig grekisk sallad till middag med oliverna i. Så gott var det! 
2009-03-10 @ 17:23:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Studentmössa

Idag fick vi våra studentmössor som vi beställt. Och usch vad jag är missnöjd med min. Hela mössan, förutom den lilla svarta skärmen framtill, är i typ sammetstyg. Vit och svart som den ska vara. Men fyfan vad fult med sånt tyg! Fick ni andra studentare också era mössor i sånt tyg? Och självklart ser jag ut som ett miffo med mössan på. Ganska trist med tanke på att man antagligen ska ha den på sig halva dagen sen på studenten. Kul att vara ful och se ut som ett miffo på sin student, verkligen.
2009-03-10 @ 17:18:03 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Projektarbete

No more redovisning av projektarbete. Känns bra att ha det överstökat. Dock så gillade jag omväxlingen. Att gå till skolan och göra något helt annat. Märkte hur mycket positivare jag var. Jag gillar inte och tvis nog inte i ett och samma mönster. Imorgon är jag helt ledig och ska sova ut, fixa med lite saker som ska postas, kanske ta en promenad med Moa och göra grönsakssoppa. It's all Good.
2009-03-10 @ 17:14:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


a best friend

2009-03-09 @ 07:52:41 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bröd

Denna helgen har jag ätit riktigt mycket bröd. Jag äter aldrig bröd annars. Men det var skönt med omväxlingen. Och dessutom var det gott med macka till frukost. Den där filen som jag äter varje morgon blir ganska tråkig att äta. Brukar thow ha antingen russin eller linfrön i men det blir ändå tråkigt att äta det var eviga morgon. Innan åt jag ägg ibland men nu blir jag nästan lite illamående när jag tänker på ägg. Antagligen för att jag ätit det så pass mycket innan. Nötter blir jag ännu mer illamående av, det kunde jag sitta och äta nästan hur mycket som helst av innan. Det är lite synd. Det var ju det enda "godiset" i dieten jag hade. Jag får börja med dipp och grönsaker istället. Lol, en gång åt jag det till lunch. Bästa lunchen på länge, haha.
2009-03-09 @ 07:43:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Projektarbete

Idag och imorgon är det redovisning av projektarbete. Vilket innebär att man ska sitta i skolan och visa upp det man hållt på med i sitt projektarbete, som en liten utställning kinda. Det hade krånglat till sig lite med det för mig, pga att en lapp som jag skulle ha lämnat in kom in en vecka för sent för att jag varit sjuk och inte fått tag på min handledare. Så jag stod inte med på den listan där det står var i skolan man ska redovisa. Men ringde nyss min handledare och hon sa
att jag bara behövde gå dit anyway och placera mig med mina saker nånstans. Sen behövde jag inte vara där förrän halv ett sa hon, ist för nio som det stod att vi skulle vara där, fast jag åker nog in tidigare anyway. Desutom skulle hon fixa dit dockor (typ skyltdockor) som jag kunde ha. Supersnällt!
2009-03-09 @ 07:31:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mat, allt handlar hela tiden om mat

Idag har jag ätit nudlar, vilket inte är världens katastrof egentligen men det känns inte riktigt bra ändå. Min diet just nu tillåter inte nudlar. Thow så tog jag ett piller innan som ska förvandla kolhydrater till fibrer. Man kan ju aldrig vara säker på att det fungerar, sånt märker man ju bara om man tar de varje dag, vilket jag då inte gör. Tar de så sällan jag kan, dvs bara när jag äter nåt med kolhydrater. Det är verkligen trist att man ska behöva hålla koll på vad man äter. Att hela tiden tänka på mat. Inte på att kränga mat och så. Utan på vad man ska hitta på att äta idag och på vad man får och inte får äta.
2009-03-05 @ 19:32:19 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Trött trött trött

Idag gick jag upp tidigt. Otroligt att jag verkligen kom upp. Har varit rätt trött resten av dagen. Somnade på soffan när jag skulle se make me a supermodel. Så det missade jag, men det är ganska tråkigt faktiskt så ingen större förlust. Sen vaknade jag kall med ont i huvud och hals och en skrikandes hungrig mage. Sen skulle jag betala en faktura nu men den har redan gått ut. Det är så typiskt mig. Att missa sånt. Har tänkt länge att jag ska betala den och när jag väl ska göra det så är det försent. Jag skjuter alltid upp allting. Allt från småsaker till läxor osv. Jag tror jag är lat. För tid har jag, nästan all tid i världen. Jag får se till att skärpa mig!
2009-03-05 @ 19:26:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skola

Idag hade jag tänkt gå i skolan. Men första lektionen började redan tio över åtta och jag kom inte upp ur sängen imorse. Hade dessutom ont i halsen, men det blev bättre under dagen så jag åkte till nästa lektion i af. Men självklart är läraren sjuk. Honestly, så otroligt irriterande. Man åker dit helt i onödan och sen får man vända på klacken och åka hem igen. Sen är det alltid likadant när lärarna är sjuka, man får inte reda på det förrän man sitter där och väntar på att lektionen ska börja. Det är annoying.
2009-03-04 @ 20:35:26 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


19-års kris

Inatt drömde jag jättekonstigt. Det började med att jag fyllde år och jag var hemma. Rickard var där, mamma, mormor och en person från mitt förflutna med en kompis till den personen typ. Sen helt plötsligt så blir jag upplockad av ett tåg. Ett väldigt speciellt tåg. Det är ett slags sjukhuståg för gamla människor. Och de tvingar mig sätta på mig stora tanttrosor i mörkblå siden med spets på. Sen vaknade jag av att jag fick sms av Molly. Det var nog lika bra det, haha. Jag tror att jag vet vad drömmen försöker säga mig. Jag fyller ju 19 år om mindre än två veckor och så antagligen kommer jag få en 19-års kris och känna mig jättegammal. Haha. Så tydar i af jag drömmen.
2009-03-04 @ 11:38:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk

Min förkylning vill inte släppa riktigt. Den är inte allvarlig men är ändå lite jobbig. Men det kunde ju varit värre så jag ska nog inte klaga. Och trots förkylningen så åkte jag in till skolan idag, på studietiden och allt, och skrev provet jag egentligen skulle skrivit i fredags om judendomen. Vill ha vg på provet men jag tror det kommer bli bara g. Känns inte bra. Fast man kan säga att jag har "gett upp". Är så trött på det där stället. Liksom ämnen som jag tyckte jättemycket om vill jag bara slippa. Tre år på c4 är för mycket för min del. Men thow, om en del saker varit lite annorlunda så hade jag älskat c4. Jag vill älska c4 men jag kan bara inte. Jag behöver en rejäl omväxling. När det gäller allt egentligen! Hur som helst ska jag försöka ta mig till skolan imorgon.
2009-03-03 @ 21:59:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


YesYea!

Haha, nu är mamma och handlar ananas till mig. Så sen kan jag smaska på ananas medans jag kollar på Den rätte för Rosing och Andra avenyn. Perfekt.
2009-03-03 @ 19:55:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ananas

Helt plötsligt är jag sugen på ananas. Inte sån ananas på burk som badar i socker, utan färsk ananas. Det vore så himla gott just nu. Har inte ätit något sött nu på en och en halv vecka så jag funderar på att kanske unna mig lite ananas imorgon om suget inte försvunnit då.

2009-03-03 @ 18:27:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


English boys

Om det skulle vara så att det finns ett liv efter detta så skulle jag vilja födas i England. Prata med en charmig engelsk dialekt och bo i nån liten stad nära London. Och så småningom när jag växt upp skulle jag flyttat till London, till en egen liten lägenhet. Flörtat med engelska pojkar i barer tills jag hittat någon som avgudade mig, lol. Och levt lycklig i alla mina dagar! Jag vet inte riktigt varför jag har fastnat så just för England, det har bara blivit så. Tänk om man hade pengarna och modet att flytta till kasnke London efter skolan. Försöka bosätta sig där, skaffa ett jobb och leva livet. Det vore laveli!
2009-03-02 @ 22:11:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Svimfärdig

Igår var jag ute på promenad med lilla pälsmonstret Moa. Det blev riktigt kyligt i slutet av vår runda och jag var för dåligt klädd för kylan. Fick jätteont i halsen igårkväll pga det. Gjorde ont när jag svalde osv. Och mitt i natten vaknade jag och hade ännu ondare i halsen. Låg där och försökte att inte svälja för att det gjorde så himla ont, men det misslyckades jag självklart med. Fick lite panik. Bestämde mig för att ta en halstablett och gick snabbt upp ur sängen och ner för trappan. Antagligen gick jag väldigt fort för när jag stod där och rotade i medecinlådan så kändes det jobbigare att andas och jag fick mer panik. Gick in på toa och satte mig där och försökte lugna ner mig själv. Det blev lite svart i några sekunder. Och satt där och kunde inte bli av med paniken men efter ett tag började det släppa. Det var riktigt obehagligt faktiskt. Inget jag skulle vilja uppleva igen.
2009-03-02 @ 17:02:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


H&M lookalike Mc Jacka

Jag ville bara göra lite reklam för mina traderaannonser.
Spread the world girls and boys! I need the monäys.
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=86058840
2009-03-01 @ 13:01:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Halens

Förresten så fick jag mina saker från halens som jag beställt. Ni vet skorna, kläningen och toppen. Allt med volanger. Jag behöll bara klänningen. Gillade skorna en hel del men de var dyra och jag kom fram till att jag antagligen inte kommer använda de så ofta. Och den där tubtoppen hade jag tänkt använda som en kjol ist vilket funkade helt ok men den var inte värd mina moneys. Så skorna och toppen åkte tillbaka. Och självklart hittar jag lite andra saker i halenskatalogen som jag vill ha. Jag beställde en dyr jumper och en klänning och en topp. Alltså honestly, jag måste börja ta kontroll igen vad gäller köpa kläder. Det bästa sättet är ju att hålla sig borta från stan så jag tror jag ska undvika den nu, undvika alla affärer. Jag måste lära mig att spara pengarna. De är inte slut än men jag vill inte bli helt pank. Resorna till Göteborg kostar ju mellan 400-500 kr varje månad. Vilket är nästan halva studiebidraget. Sen får man jämt köpa 100kort i Gbg till bussen så det blir en hundring extra. Och så är det ju andra utgifter som man också har.


Jumpern jag beställde. Hoppas nu bara att den toppar förväntningarna.
2009-03-01 @ 12:12:06 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0