.2009-06-30 @ 19:35:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jävla

Är skitsur nu. Eller mer irriterad. Efter att ha väntat i typ två veckor på mina saker jag beställt från h&m så fick jag mina stuffs idag. MEN! Istället för den svarta kavajen jag skulle fått så fick jag en fucking träningsjacka. En ful jävla wct sportjacka. HALOOOO. Liksom är det något taskigt skämt eller ;_; Jag var så exicted att få testa kavajen så bara öppnar jag påsen så är det någon konstig jacka instead. Thow så var resten av sakerna skitbra. Väskan, armbanden och sminkväskan var faktiskt snyggare irl än på bilderna.
2009-06-30 @ 19:18:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


clouds

2009-06-29 @ 23:59:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Burned

Kanske en tredjedel av mitt ansikte svider. Baksidan av mina ben svider. Ryggen svider. Jag var så foolish som inte smorde in mig ordenkligt. I af, läggdags.

2009-06-29 @ 23:53:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Disney Couture
;Cute2009-06-29 @ 15:12:59 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag idag

På senaste har jag kommit över mitt jag-ser-ut-som-en-alien-i-uppsatt-hår tänkande, lol, och har faktiskt haft uppsatt hår flera gånger nu.
(Och jag brände mig som faa-an efter stranden igår)


Sunkig med descusting hängande ögonlock. Och grå utväxt? Lol.

Lol, kolla uringningen, haha! (Ja, knutingen ska vara på sne.)
2009-06-29 @ 14:58:51 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Philippa at topshop?

När jag va på topshop och stod i kassan så stod det en tjej som jag kände igen riktigt mk. Tittade bara snabbt på henne och mötte hennes blick. Jag var nästan helt säker på att det va en modell som heter Philippa men sen nu när jag kollade upp det så stod det att hon bodde i England och var tysk så då blev jag osäker. Men det kan ju hända att hon är i Sverige på något jobb (inte så troligt kanske) eller att tjejen bara var ruskigt lik henne. Här är bilder på Philippa i af:


2009-06-29 @ 14:40:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


About Gbg resan

Fredagen började med en stor frukost. Vid lunchtid blev det avfärd. Allra först skulle vi åka till Ullared och resan dit gick som smort. Halvsov i någon timme och lyssnade på musik i största del resten av bilfärden. Vid Ullared så var det rena cirkusen minst sagt. Utanför var det fullt med folk, likadant inomhus, fast det var nog ändå lite lugnare där inne än utanför. Utanför blåste det som bara den också dessutom. Men i af, köpte bara en vit och rosa randig body i klädväg förutom strumpor och en sportbh som sitter asdåligt, lol orkade inte testa den. Sen köpte jag brännbara skivor och annat småkraffs som man behöver. Fick också en lampa av mami som jag ska sätta upp över sängen sen.

Efter att ha gått i ca tre timmar därinne på Ullared så köpte jag och mamma varsin hamburgare och sedan blev det dax för bilfärd igen. Vårt nästa mål var mammas mormors grav, dvs min gammelmormors grav. Vid graven planterade vi prästkragar och någon finare rosa blomma. Sen fick vi skrubba bort mossa från gravstenen också. Sedan körde vi förbi huset mamma bott i som liten. Det såg ganska misskött ut nu faktiskt. Efter det så åkte vi vidare till Borås där vi skulle övernatta på ett vandrarhem. Rummen var rymliga och bra men jag kunde inte släppa tanken över hur många som sovit i sängarna och bott där. Kändes ganska äckligt. När vi bärt in väskor och så på vårt rum så körde vi in mot Borås centrum för att äta. Vi hittade en resturang där de hade kolgrillad mat. Jag tog grillmix som innehöll ett spett med marinerad kyckling och två olika sorters marinerade kött. Och mamma och jag wen't crazy on the potato, lol. Först när vi fick in våra skålar med pommes frits och klyftpotatis så sa vi att man fick så mk. Och trots att vi var mätta och flera gånger sa, detta blir sista när vi tog en till pommes frits/klyftpotatis i munnen så åt vi upp allt. Haha. Normalt äter vi nästan aldrig sånt, nog därför det var så gott att vi inte kunde sluta.

Dagen efter åkte vi till Göteborg. Och jag wen't totally crazy och kunde inte sluta köpa stuff. Och vi gick i stan totalt 7 timmar och jag vilade bara en enda gång i ca 20 minuter och drack lite vatten. Shopping är min favoritträning. I af så köpte jag upp nästan 3000, eheh :$ Och sen kom Dickard in och träffade mig också. Det var fint att få träffa honom igen. Vi gick till onoff för att köpa nya hörlurar till honom. Sen när han gick så märkte jag hur mk jag saknat honom.

2009-06-29 @ 14:29:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Jag tänker hela tiden att det är måndag idag, men det är skönt att det inte är det. För idag ska jag till havet för första gången för säsongen. Tänker ta mitt första dopp, det kommer bli fint. De flesta har nog badat sin första gånger way back men jag är alltid sen med det mesta. Men bättre sent än aldrig.

Och uppdatering about Gbg resan kommer. Antagligen blir det lite bilder på mina fynd också. Seeya.

2009-06-28 @ 09:37:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Home

Hemma efter en ganska seg resa. Varm och trött.
2009-06-27 @ 22:03:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


After all it's always you

Bra. Som ni redan visste.
2009-06-25 @ 23:19:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Attitude2009-06-25 @ 22:36:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nitad

Här har ni jackan.Ska även sy upp ärmarna på den. Sen ska jag fixa med några nitar på baksidan också. Och jag är inget fan vad gäller att ha korta jackor stängda så det ser inte lika retard ut med kedjorna när jackan är öppen. Promise.
2009-06-25 @ 17:06:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gonna find myself a bunny too2009-06-25 @ 13:00:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag

Var för en stund sen och hämtade paket. Det var mina sandaler som kommit, de svarta ni vet. Sen passade jag på att köpa mig en Sofies mode tidning också. Vet inte ens om den är nåt att ha men jag tänkte att jag skulle ha den på resan imorgon att kika i. Ja, för imorgon bär det av. Jag och mami åker först till Ullared och kollar om vi hittar några fynd på GeKås. Sen åker vi vidare till Borås och gör oss hemmastadda på vandrarhemmet vi ska sova på. Och sen på lördagen åker vi tidigt till Göteborg och shoppar. Så ikväll måste jag packa ihop lite saker så att jag klarar mig de här två dagarna. Ska bli kul att hitta på nåt med mamma sådär. Förr när jag var yngre brukade vi åka till Ullared över en dag sådär och jag fick ta ledigt från skolan och allt. Då uppskattade man verkligen det, de hade ju billiga leksaker haha.
2009-06-25 @ 12:53:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


model streetstyle

Med hennes ansikte kan hon verkligen bära ett vanligt linne och vanliga tights och se helt fab ut.
2009-06-24 @ 18:43:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dekoreraren

Idag hittade jag äntligen den där skinnjackan jag köpt i min brevlåda. Det är ingen jättesnygg direkt, en sådan från h&m i mc stil som jag sålde. Fast den jag sålde var svart och denna är benvit. Kände att jag ville ha en ljus jacka också, känns som om allt jag har bara är svart och mörkt. Fast of kårs ska jag inte ha den som den är. Själv är man ju kreativ och fick en idé att köpa jackan och sen dekorera den lite och göra om den. Satt väl i en timme innan och pysslade med det. Mer säger jag inte. När den är färdigdekorerad så ska jag fixa en bild så att ni får se.
2009-06-24 @ 18:34:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Jag kan erkänna att jag känner mig lite bitter idag. Eller bitterheten började väl komma vid vid förmiddagen ca. Det började med att Henrik som handlade åt oss idag hade köpt fel keso. Han hade köpt en sort som det va massa konserveringsmedel i. Och som alla då säkert nästan kan gissa så var den där keson inte särskilt god. Sen är jag bitter över att jag inte kan åka till havet. Det är ju så sjukt varmt, en perfekt dag för stranden. Sen är jag nog lite bitter för att det är så varmt också, alltså pga att det är så varmt, har inget emot värmen. Och nu kom jag på att jag är bitter över att jag inte har kunnat sova ordenkligt en enda natt sen typ en och en halv vecka sen nu. Halsen dummar sig. Fast den dummar sig bara på kvällarna och mornarna så att jag har ont i den, andningsproblem och hosta som sagt. Det konstiga är att jag inte har det så på dagarna. Å i och med att det blir så på kvällarna och mornarna så har jag svårt att somna på kvällarna och vaknar tidigt på mornarna för att jag har svårt att andas och har ont. Suger verkligen. Och Moa väckte mig 05.20 imorse och då kunde jag ju inte somna om för halsen.
2009-06-24 @ 18:28:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Run

2009-06-24 @ 10:49:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Igår, måndag

Igår så hade jag en liten jagdag kan man nästan säga, lol. Jag satte mousse i håret med toning i, alltså det var en mousse med toning i sig. Det blev ingen stor skillnad men det blev ändå bra, det är i af inte sådär kola färgat som det var innan, usch, vilket jag är nöjd med. Sen färgade jag ögonbrynen också, eller ja, haha, jag tog lite av moussen och smetade på ögonbrynen. Sen färgade jag ögonfransarna också. Antingen så är jag sämst på det eller så funka det inte, jag gissar på det förstnämnda. Tänkte att jag skulle pyssla med naglarna också men det hade jag inte rätt grejor till så idag ska jag åka in till stan och köpa det.

Sen på kvällen blev det en tur med pappa till kanotklubben. Vi paddlade tvåmanskajak. Vi hade paddlat i två timmar när vi var tillbaka i land igen och jag är förvånad över att jag inte har träningsverk idag. Men den kanske kommer senare, who knows.
2009-06-23 @ 12:38:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Unbeliveable

Defenitivt en favorit.


2009-06-21 @ 22:10:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Från att...

...faktiskt ha varit really high up trots att jag varit sjuk så är jag nu helt plötsligt really down. Bara så ni vet.. eeheh :´)

Oh so don't pay no mind
To my watering eyes
Must be something in the air
That I'm breathing
Yes'n I try to ignore
All this blood on the floor
It's just this heart on my sleeve that's bleeding
2009-06-21 @ 19:39:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sandalerna


2009-06-21 @ 13:53:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Är otroligt trött i huvudet idag och tror inte jag fått tillräckligt med sömn de senaste dagarna. Har vaknat varje morgon med en ond hals, hosta och andningssvårigheter. Men igår kom jag i af ut i några timmar och det var loveli, förutom att jag då också kände mig trött i huvudet. Inget Gbg på måndag i af, fick biljetterna sålda men åker ändå dit till helgen med mamma. Då ska jag köpa,köpa,köpa,köpa och köpa. Och idag ska jag köpa sandaler, eller beställa. Skrev om de här på bloggen för några månader sen och nu är de på rea. Lucky me. Sen väntar jag fortfarande på de andra sakerna jag beställt+att jag köpt ett par sandaler och en skinnjacka på tradera. Det blir många paket till mig denna månaden.
2009-06-21 @ 13:32:35 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


In Sunshine

2009-06-19 @ 11:00:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Morrissey

Jag tror att jag åker till Göteborg på måndag, all ba maself. Har ju inte fått de där nedrans Morrissey biljetterna sålda. Tänkte att jag kunde stå där utanför nån timma eller halvtimma innan det börjar och försöka sälja dem, haha. Och får jag inte sålt dem så är det ju bara att kolla på konserten trots allt. Och så sover jag över hos mammas friend så då är det bara tågbiljetterna som kostar. God damn vad jag saknar Göteborg, så extremt mycket. Tänkte att jag stannar där över tisdagen också och shoppar sönder. Det är nog det mesta jag saknar, haha. Har varit på stan här i Kristianstad så mycket för att jag har kännt att jag måste stilla shoppingbehovet lite men har inte hittat ett piss, har varit i samma affärer hundra gånger nu känns det som. Va i stan igår också och skulle kolla efter någon hatt men det finns bara sådana där dumma stråhattar typ, jag vill ju inte ha någon sådan. Det känns lite som ett måste att jag ska åka till Göteborg, verkligen.
2009-06-19 @ 10:48:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pretty Good

Vaknade imorse vid ca 05.20 av att jag hade svårt att andas och inte kunde sluta hosta. Lyckligtvis så lyckades jag somna om och när jag vaknade igen kanske fyra timmar senare så mådde jag betydligt bättre. Tror febern faktiskt är borta helt nu, känner mig dock ganska slö och orklös i kroppen. Mitt beslut att stanna hemma idag var nog det rätta, jag måste låta förkylningen avta ordenkligt så att jag äntligen kan bli frisk igen. Trots att det är lite trist att sitta helt ensam hemma med hundarna på midsommarafton så känns det ändå helt okey. Jag ska laga min egna lilla midsommarlunch, jag har jordgubbar och glass, två filmer att titta på och lite så.  
2009-06-19 @ 10:41:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Not Good

Jag blir galen av att vara sjuk. Av att bara kunna sitta inne och inte röra på mig. Blir galen av att se det fina vädret utanför. Och egentligen borde jag inte äta at all, känns som om precis allt sätter sig. Men febern är betydligt bättre än igår i af så det går väl åt rätt håll nu. Fast imorgon ska jag nog ge mig ut ändå, fast bara en snabbis till stan. Fick en liten idé idag om att jag vill ha en hatt, haha. Vet inte ens om jag kommer passa i en men jag blir som sagt galen av att bara sitta här. Fast det kommer nog bli jobbigt att behöva klä på sig imorgon. Har ju bara strosat omkring i stora mjukbyxor nu sen i lördags. I will die.
2009-06-17 @ 21:52:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


PrettyInPink

 
Benen <3

2009-06-17 @ 21:43:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Påväg hem till mig


Inte särskilt sommriga saker men
rea in my <3
2009-06-17 @ 16:32:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Röv

Nu börjar jag bli snuvig också. Why, oh why?
2009-06-15 @ 21:55:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


In love and war


2009-06-15 @ 12:41:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


These days

Jag har ju inte berättat om studenten. Man har fått höra från alla andra hur underbar och hur lyckad deras studenter var men självklart är jag den missnöjde av alla dessa. Min student var sämst. Antagligen för att jag hade sådan förväntan över hur bra den skulle vara och för att jag hade sådan förväntan på mig själv. Var ful som ett as hela dagen, allt blev liksom bara fel. Kände mig obekväm mest hela dagen och hade mina depressing stunder. Sen fick jag lite panic när en snubbe på teaterbaren pekade på mig och la av ett fult garv.

Nu de senaste dagarna efter studenten har jag bara suttit inne. Har inte satt en fot utanför dörren. Är lite halvt sjuk också och satt i lördags och söndags och åt upp kakor,tårta och annat överblivet från studentkalaset. Säger bara 5kg+! Fyfan.
2009-06-15 @ 12:13:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


take a picture

2009-06-14 @ 23:11:39 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


So far...

...så har inte studenten varit någon höjdare. Drar väl allt senare. Men just nu så ser det ljusare ut. Snart ska vi äta tårta här och sedan ska jag byta om och sticka till Sabine och Jonnas student. Där är även Emma. Sedan blir det festande och jag MÅSTE ha roligt, det finns liksom inte att jag inte ska ha det. Och fan vad ledsen jag blir om jag inte får komma in på t-baren.
2009-06-12 @ 21:08:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tomorrow is tha big day

Imorgon är det student och det är svårt att förstå att det verkligen är så att just jag tar studenten. För inte alls längesen så fasade jag över detta men just nu längtar jag bara till morgondagen. Gick i stan idag för att hitta en kavaj eller något man kunde ha över klänningen så man inte fryser men hittade oturligt nog ingen. Därför ska jag ha en svart kavaj till min outfit som hela den är ljus, kanske inte så snyggt nej men det är ju skönt att slippa frysa. Sen fick jag ett ryck när jag hade kommit hem och fick mamma att köra mig till stan så att jag kunde köpa smink. Kände att något måste jag göra med mitt fejs. Och varför(!!!) ska det regna imorgon!? Blir så ledsen. Hoppas verkligen bara det är någon småskur som drar förbi snabbt. Klockan 07.20 kommer min kusin hit för att fixa håret på mig, då måste jag ha tvättat och fönat det, så jobbigt. Borde verkligen sova nu.
2009-06-11 @ 23:32:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Karneval

Igår var det karneval minsann. Det var inte direkt kul. Hade varit en annan sak ifall jag inte hade behövt oroa mig över hur ful jag verkligen såg ut. Men förutom det så var det ju roligt. Efter tågandet genom stan satt jag mest bara i parken. Det var minst sagt underhållande att kolla på alla i sina dräkter när de sprang omkring fulla osv. Efter det tog jag och Jonna bussen hem till henne. Sen somnade vi båda två i hennes soffa, lol. Sen var det förfest lator hos Jonii. Och det var verkligen en lyckad förfest. Hade really roligt. Sen drog vi till banken tror jag det va(?) Haha, men då var jag riktigt full så jag minns inte riktigt. Jag hann typ gå in, spy på deras toalett, lol, och gå igen. Sen kom mamma och hämtade mig. Var som sagt asfull så spydde några gånger till sen, haha. Men trots det så hade jag askul. Typ första gången på kanske två år som jag verkligen haft en riktigt rolig fyllekväll. Hoppas nu studenten blir lika bra!
2009-06-10 @ 19:07:25 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Söndag

Det här är en såndär typisk söndag. Minst sagt. Man är trött och känner sig seg. Är rastlös men har ingen direkt lust att göra något. På tv går bara skitprogram som inte är ett dugg underhållande. Ute är det kasst, blåsigt, kallt väder med moln som ser ut att vara tunga av regn. En typiskt, trist söndag. Usch.
2009-06-07 @ 14:01:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


BoyBoyBoyGotStyle2009-06-06 @ 09:39:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag

Det började med skolan. Där gjorde jag inget viktigt, gipsade min skulptur. Efter det så gick jag till h&m där jag testade kläder och kom ut därifrån med en jeanskjol och en svart topp. Fint det ju. Sen åkte jag hem och väntade på att klockan blev halv sex. Då åkte jag in till stan där jag kollade på examenskonserten som musiktreorna hade idag. Utan att vara nervös, men dock rädd, så skyndade jag mig in och satte mig och i pausen så skyndade jag mig ut, gick en runda för att fördriva tiden. Sen skyndade jag in igen och när det var slut så skyndade jag ut. Och under hela konserten i stort sett satt jag helspänd och flackade med blicken, lol. Och på bussen hem flackade blicken sönder. Alltså jag längtar tills jag slipper den här osäkerheten och rädslan hela tiden men det är bara en vecka till som jag ska stå ut.
2009-06-05 @ 22:50:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fy Fan

Vad är det här för skitdag egentligen? Den började ändå helt okey. Och när jag finally fick umgås med Molly så händer det där. Det är så extremt orättvist mot Molly och att hon ska ha sådan hemsk otur. Hoppas verkligen att benet inte är allt för illa däran. Hope u´re okey Mollz :*
2009-06-03 @ 19:47:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Siesta

Fy fan vad det inte var värt att åka till siesta i år. Visst, självklart hade siesta sina bra stunder men jag borde aldrig åkt dit. Jag borde varit hemma och tränat istället. Så otroligt ovärt.
2009-06-01 @ 19:30:30 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Måndag

Hemsk dag och det är hot som i hell. Har inte varit helt vid medvetande idag. Och har mått så crappy så jag vet inte vad. Trots det så lyckades jag genomlida ett face to face förhör, inte för att det gick bra men nu har jag g i religion i af. Ungefär en timme innan förhöret satte jag mig på toa för att läsa igenom lite. Lol, jag vet, ofta man sätter sig på en toa men jag kände mig så ful och ville inte bli störd när jag läste. Sen när jag läst ett tag så blundade jag för att jag var så trött. Efter en stund ryckte jag till för att jag hade somnat. Honestly, hur weird får man bli, somna på en toa. Skabbigt är det också.

2009-06-01 @ 19:27:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0