Lördag

Den där tröttheten håller i sig. Antagligen för att jag sover för mk. Sov nämligen till elva idag. Kände mig nästan bakfull när jag vaknade. Och jag drack inte nån alkohol igår. Men hur som helst så tänkte jag att en promenad kasnke skulle pigga upp. Så jag tog med mig mina doggies Molly och Moa ut på en promenad. Men som alltid vad gäller mig när jag tar promenader så tar jag för långa. Stackars Molly halkade efter för att hon blev för trött så fick vänta in henne lite då och då. Men ja, som sagt, promenaden blev lite för lång så nu är jag ännu tröttare. Det är tröttsamt att alltid vara trött.

2009-02-28 @ 20:45:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Born with patterns

2009-02-27 @ 21:16:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En elefant balanserade på en liten, liten tråd Det tyckte han var så intressant så han gick och hämtade en annan elefant

Sen också så är sanningen den att jag har mer bacon på min kropp än en gris och jag har varit lat och inte tränat idag. Yea :´) Och nu ska jag ordna mig en liten skål med blandade nötter i. Kisses på den bästa dieten.
2009-02-27 @ 21:11:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det värsta jag vet

Mina ögonlock. De är hemska. De hänger som en 40-årings och är ofta svullna. Hade jag haft styrkan och lust att spara ihop till en operation så hade jag lätt knippsat av lite hud där. Liksom jämför ögonen på bilden. Det är exakt samma bild. Och ögonen har helt olika uttryck. 

2009-02-27 @ 20:49:13 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Blezaaaahr

Idag har jag köpt en blazer för pengar som jag egentligen är skyldig mamma. Mitt shoppingbehov är större än skuldkänslor. Sorry maaa :*2009-02-27 @ 20:01:35 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


I know a city of sin And that's the place I wanna meet you in

2009-02-26 @ 22:35:26 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Torsdag

Vaknade ungefär halv elva innan. Och nu så är jag helt slut. Man borde inte bli det av att sova länge, då ska man ju vara utvilad och pigg. Men känner mig helt seg i kroppen och huvudet känns tungt. Dessutom för att klaga lite mer så fick jag ont i magen av frukosten. Jag som tänkte ta en promenad idag också. Men det blåser och dessutom så regnar det emellanåt. Trist. Idag kommer jag inte få mycket gjort känns det som.
2009-02-26 @ 12:54:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Men! Det här är inte rumba.

Veckan har gått ganska snabbt. Var ledig i måndags och kommer vara ledig imorgon så det har och kommer väl skynda på veckan lite också. Sen är det fredag efter torsdag, vilket jag inte ser fram emot. Har prov i religion som jag inte börjat plugga på och har textil. Jag har börjat hata textil lektionerna. Allvarligt. Jag hatar att vara där. Jag gillar ju att sy men man sitter liksom och väntar på att få hjälp mer än halva lektionen. Man sitter nästan alltså bara och väntar, väntar och väntar. Men det är ändå inte värst, det är inte det som gör att jag verkligen hatar de lektionerna. Men det blir i af riktigt skönt med helg efter det. Skulle kanske ut med Molly och Jonni (eller hur blir det, girls?). Det skulle i af vara roligt. Sen ska jag försöka träna så mk som möjligt i helgen också . Har haft en lång period nu som jag inte har lyckats hålla mig till dieter och det har verkligen satt sina spår. Upptäckte till exempel idag hur gigantic my behind är, lol, det är sorgligt :´(

2009-02-25 @ 20:41:38 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Försenat inlägg

Ja jag skulle ju berätta om vad jag hade för mig i Göteborg. Jag kom dit på torsdagen i förra veckan då och det var fint att se Rickard igen såklart. Sen på fredagen åkte jag in till stan själv. Gick allra först in på det nya weekday. Det var ganska stort, fast ändå lite mindre än vad jag hade tänkt mig att det skulle vara. Köpte ingenting där för jag är nämligen pank just nu. Annars så hittade jag en del plagg där som jag lätt hade velat ha. Sedan blev nästa stopp topshop. Och när jag går där så helt plötsligt så befinner jag mig i den nya beyond retro butiken. Helt otippat. Stilen, eller vad man ska säga, på affären var precis som den är i Stockholm, därför förstod jag direkt att det var beyond retro. Jag kollade några rundor bland alla kläderna och testade en lite speciell jeansjacka men den satt jättekonstigt verkligen, konstig modell liksom. Efter det traskade jag vidare och kollade i de affärerna som tilltalade mig. Sen i femmanhuset kom Rickard och mötte upp mig efter att han varit i skolan. På kvällen skulle vi till Rickards klasskamrat som firade att hon skulle fylla 19 år på måndagen. Vi gav henne en elefant i glas som vi döpte till Milrud. Milrud såg väldigt glad ut och var faktiskt gasnka söt men när jag först såg henne på indiskan så började jag skratta. Hur som helst så blev det fylla och tre cigaretter kvar i det nyköpta ciggpaketet. Det var en helt okey fest men emellanåt var den boring. Sen på lördagen var det ännu en av de där "släktträffarna". Och vad jag menar med det så är det så att Rickards mamma är väldigt mån om att man ska träffa sin släkt ofta och har middagar för alla sina bröder och deras fruar. Och ibland blir jag tvungen att följa med när hon tvingar med Rickard till nån av hennes bröder på middag osv. Det verkar lite som om att hon vill att jag ska lära känna alla och så. Men tyvärr har jag inget som helst intresse av det. Avskyr alla de där middagarna. Och hon tycker liksom att vi ska umgås med de vuxna och så. Hon har sagt till exempel att hon tyckte vi skulle gå på krogen med henne och ta en öl och att vi skulle följa med och kolla på det där dansbandet Scotts. Omg så annoying! Oj, förlorade fokus lite. Men i af, vi var med Rickards lillebror, mamma och fyra av hennes bröder med fruar och åt på resturang. Sen åkte jag och Rickard hem och degade resten av kvällen. På söndagen blev jag skitsur på Rickard när han skulle spela sitt nördspel och kunde inte sluta vara sur men till slut så släppte det. Sen på kvällen tog jag tåget hem. Blev en tågresa på fyra timmar, sen fick jag vänta i Helsingborg i en halvtimme. Det var segt.
2009-02-25 @ 20:28:57 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Götet, mitt andra hem

Min torsdagskväll till söndagskvällen i Göteborg kan jag beskriva med puss&gos, shopping, fest&fylla, en aning bakis, resturang, film, pölse&korvbröd. Just nu är jag för trött för att gå in på det här närmare men jag ska försöka göra det imorgon. Good night.
2009-02-23 @ 00:41:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jessica Stam
2009-02-19 @ 11:39:11 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Göteborg då

Tio i fem går pågatåget till Hässleholm. Där byter jag till ett x2000 som tar mig direkt till Göteborg. Dock med några stopp. Ser inte fram emot att åka tåg direkt men för första gången på rätt så länge så har jag fönsterplats. Det är klart mk bättre än att sitta på en "gångplats". Man kan titta ut genom fönstret hur mk man vill utan att den man sitter bredvid tror att man glor på den. Och man slipper titta in i sätet framför en och undvika blickar från de som sitter snett emot en. Jag hatar "gångplats". Fast det värsta är ändå när man får plats med bord och man måste sitta mitt emot någon. Har hänt två gånger sen jag började åka tåg till Rickard, haha, och det har jag ju gjort nu i över 1½ år.

Ska väl bli kul å komma till Göteborg igen. Men samtidigt inte. Alltid när jag är där hos Rickard så får jag sån sjuk aptit. Bara äter, äter och äter. Det är faktiskt extremt jobbigt. Och jag är alltid lite nervös varje gång när jag tänker på hur mk jag kommer gå upp denna gången liksom. Det går ju inte heller att hålla någon diet när jag är där. Det vore bara otrevligt och väldigt otacksamt att inte äta maten som hans mamma lagar. Men det är så sjukt jobbigt. Försöker ju gå ner i vikt men lyckas ju verkligen aldrig. Och det är inte kul att inte trivas med sin kropp, det är en jobbig plåga. Jag har till och med blivit så desperat att jag börjat ta bantningspiller. Vilket egentligen inte känns så bra. Men men. 
2009-02-19 @ 11:34:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Beyond retro

Imorgon kväll åker jag antagligen till Göteborg igen. Till Dickard som började skolan igen i måndags. Han hade nämligen sitt sportlov förra veckan. Och på fredag när han går i skolan tänker jag nog ta en shoppingrunda för att fördriva tiden. Och till min förtjusning så såg jag att de ska öppna beyond retro i Göteborg på fredag. Så dit ska jag definitivt. Sen ska jag nog kolla in det nya weekday också, det ska vara väldigt stort. Hoppas jag hittar mk nya kläder. Längtar!
2009-02-18 @ 13:25:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Head in the clouds

Igår, precis innan jag hade tänkt gå och lägga mig så sappade jag lite på tv:n och fastnade vid svt. Där visade de filmen "head in the clouds". Jag bestämde mig, trots att jag var väldigt trött, att kolla på den. Den var faktiskt rätt bra så det valet ångrar jag inte.
2009-02-18 @ 13:18:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


John ME

Det verkar som det kommer bli en rätt bra siesta vistelse i år. I af med tanke på banden. John ME kommer dit till exempel. Riktigt bra!Kolla även http://www.myspace.com/johnmemusic för mer musik.
2009-02-16 @ 10:16:58 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Yeah, you got satin shoes Yeah, you got plastic boots Yall got cocaine eyes Yeah, you got speed-freak jive

Sitter här vid datorn och är trött. Min minneslista på tradera är stor och ska rensas. Jag längtar efter mina volangprydda kläder och skor. Lyssnar på the rolling stones också. Enjoy..

2009-02-15 @ 23:07:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Framtidsplaner

Idag kom framtidsplaner på tal. Om körkort, sommarjobb och utbildning till hösten. Tar ju nämligen stundenten denna terminen. Det är inget jag ser fram emot och inte heller fasar över. Fast det känns lite jobbigt att behöva bestämma mig för vad jag ska göra efter skolan. Jag vet vad jag allra helst skulle vilja göra. Det är att flytta upp till Göteborg och satsa på en modellkarriär faktiskt. Tänk vad kul om man blev en framgångsrik modell som får resa och så. Dessutom få bära snygga kläder och posa dagarna i ända. Det kan jag nog säga är en liten dröm jag har. Annars blir det väl till att gå någon utbildning inom textil och sådär. Skulle vilja bli kläddesigner åt någon populär klädaffär. Det hade inte heller varit dumt. Men jag vet faktiskt inte hur jag ska göra. Jag är en aning osäker. Ska jag följa min lilla dröm eller ska jag play it safe och utbilda mig ist?
2009-02-15 @ 18:11:11 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


volang i svart

Mörka kläder gäller för min del nu. Fast det har det väl alltid gjort nästan. Men på senaste har det köpts mycket svart. Och jag har fastnat för volanger. Det är riktigt fint. Beställde lite från märket love label och allt är det volanger på. Till och med skorna.

2009-02-15 @ 13:17:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tiord

Nu är jag så extremly trött så det finns inte. Har sovit alldeles för lite denna veckan. I torsdags mådde jag så dåligt av sömnbristen att jag hade huvudvärk och mådde illa en aning. Det va no fun. Och dessutom trillade jag pladask ner i snön den dagen. Skulle skynda till bussen och när jag skulle svänga runt ett hörn så halkade jag och återfann inte något grepp under fotsulan. Hamnade mjukt i snön thow. Men ganska pinsamt. Såg ingen som såg mig men någon borde ändå ha sett mig. Ja, och sen tror jag att jag å Rickard ska gå på den där utställningen på söndag med Filippa Bark. Det vore roligt om det blev av. Bai.
2009-02-13 @ 22:38:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det finns saker att skriva. Men inga fingrar som vill.

2009-02-10 @ 19:15:23 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Had some serious shopping to do

Idag skippade jag skolan. Igen. Inte så bra. Var inte i skolan på hela veckan last week. Det var inte så att jag tog sovmorgon eller så, utan jag åkte till stan i af. Men mina steg tog mig inte till skolan. Jag shoppade ist. Lite tröstshopping kanske man kan kalla det och sen så behövde jag köpa nya underkläder. I af så hittade jag massor med bra kläder.Köpte en kort skinnjacka. En sån i mc/biker stil eller vad man säger. Och precis när jag är påväg till kassan så kommer en tjej som ger mig en rabattkupong så jag fick jackan 100kr billigare. Snacka om min luckyday. Det är lite synd ändå på jackan, för antagligen kommer mer än halva stan att ha en sån. Hoppas verkligen att de bara har ett visst antal som de säljer så att jag och en tredjedel av stan har den at least. Sen köpte jag ett linne med som jag hade spanat in . Hittade också en skjorta som jag letat efter ett tag och en tröja med dragkedja och båda två var reavaror. Sweet. Sen hittade jag underkläder med men de får ni inte se. Lol. Lyckad shoppingdag. Förutom att jag är en aning fattigare.
2009-02-09 @ 16:47:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sam
2009-02-08 @ 23:43:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sam

2009-02-07 @ 04:24:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Show me mercy

Det här träsket är svårt att ta sig ur. Och jag sitter nog ganska djupt i det.
2009-02-06 @ 22:47:52 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


pizzaaa-aaa

Idag tar jag det lugnt med träningen. Det är trots allt fredag och jag har tränat hela veckan. Så tänkte. Bäst att inte slita ut kroppen to much och bara träna lite. Sen ikväll ska jag äta pizza. Mamma kommer hem med pizza. Och jag ska njuta. Sen tänker jag nog äta chokladpudding också. Med vispgrädde. Det blir en liten treat för smaklökarna. Och svettlökarna är nog glada dem med nu när jag inte tränat så mk (Lol, äcklit). Men det känns lite dåligt. Men strunt samma. Jag har fått kontrollen tillbaka i af, så att jag inte slänger i mig allting. Sen är mina byxer klara snart. Fyra raksömmar kvar. Två ben att fålla. Sen är det klarrt. Och goddamn, linningen var svår men jag fixade det. Löste det till slut. Och bra blev den. Förresten så tror jag inte att jag får på mig byxerna men det får vi se sen när tha moment of truth kommer. Dvs då de är färdigsydda och jag testar dem.
2009-02-06 @ 17:13:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


pussegosen2009-02-06 @ 11:16:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


What if

Jag önskar jag hade en egen lägenhet. Det hade varit så otroligt kul att få inreda den. Man skulle kolla ut färg och tapeter till alla rummen. Gått på ikea för att hitta möbler som matchar varandra. Kolla ut en soffa i blommigt tyg. Kanske hitta några möbler på second hand också, som något fint köksbord med stolar. Och sen fått köpa dukar, kuddar, porslin och fina ljusstakar på indiskan. Köpa fina tyger att sy sina egna gardiner av. Kolla på lampor och till å med kastruller skulle vara kul att få köpa. Men det lär nog dröja tills jag får göra något av det där. Men funderar ändå på att flytta till Göteborg efter studenten. Det skulle vara roligt, men samtidigt så otroligt läskigt. Ha mamma och pappa så långt borta och inte känna en enda kotte. Ett totalt miljöombyte. 
2009-02-04 @ 23:32:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fel

Den här dagen har varit så fel. Lika fel som gårdagen. Jag är ingen "normal" människa. Långt ifrån. Det har jag kommit på. Och jag funderar på att skippa några skoldagar till för jag orkar inte just nu.
2009-02-03 @ 16:43:10 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


det är svårt och du märkte inte att du gjorde narr av mig och mitt i folkmassan fick mig nära tårar

Helgen har varit mindre bra. Vilket beror enbart på mig. Rickard är underbar, genomsnäll och har fin energi. Medans jag är en olycklig glädjedödare.
2009-02-01 @ 23:56:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0