värda blödande öron

I love my britt's
2008-10-24 @ 19:47:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


forts. brun hywe

Jag fick tipset om att jag skulle bleka det en gång och sedan färga med den bruna färgen jag ville ha. Visst tänkte jag följa det tipset också men dumt nog så gjorde jag inte det i af. Väl i affären så hittade jag en hårfärg där det var en före
bild på hår med samma färg som mitt och sedan en efterbild på en fin brun nyans. Jag funderade lite på hur jag skulle göra. Om jag skulle ta denna färgen och chansa eller bleka det och sedan färga. Man kan inte lita på bilderna på förpackningen och det var stor chans att det bara skulle bli svart. Men jag hade verkligen ingen lust att bleka pga att det sliter så och att det kommer ta extra tid så jag chansade. Köpte bara hårfärgen och visst blev det svart och min utväxt blev brun, men det syns inte så mk vilket är bra. Jag får väl vänta tills denna färgen går ur eller tills jag får en snygg ljus utväxt igen och sen ta den där blekningen och sedan färga.
2008-10-21 @ 15:32:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


forts. modellink

Jag kom inte längre än den där slutcastingen i Göteborg. Fick tidigare idag ett väldigt opersonligt mail som löd såhär:

"Hej!

Hoppas att Ni har haft en bra vecka! Vi ville bara meddela att Ni har hamnat på vårt "Follow up register" men är inte riktigt redo för att börja arbeta som modell än. Detta innebär att vi kommer att kontakta Er med jämna mellanrum för att höra hur ni växer etc. Det är också Ert ansvar att kontakta oss vid eventuella förändringar. Har ni vägarna förbi agenturen så är både Ni och Era föräldrar varmt välkomna in! Det ska bli kul att höra ifrån Er och följa Er. Vi hörs snart igen!"

Tycker det är otroligt synd att dem inte berättar just varför man inte kommer vidare. Det vill man ju liksom veta och kunna förändra. T.ex om det var mitt extra fläsk de inte gillade, haha, så hade de ju kunnat skriva det ist. Förstår att de inte kan skicka personliga mail till alla som gått på casting för tävlingen men jag vill ändå veta. Och jag är ju ändå i deras "follow up register", då vill jag ju veta vad de tycker att jag ska förändra och bättra på.

Var beredd på att jag inte skulle gå vidare men blev trots det lite besviken. Klart att man hoppas på att komma med liksom. Men det är ju inte hela världen, finns ju andra a(r?)genturer att vända sig till. Ska nog försöka droppa 5 kilon innan dock. Har varit på flera längre promenader denna veckan och var faktiskt ute och joggade för första gången på riktigt länge igår. Sen ska jag ta upp simningen igen så I'm on it !

2008-10-17 @ 22:14:53 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Brun hyvveTänkte färga mitt hår brunt. Antagligen i helgen.
Har nämligen en fin ljus utväxt som jag vill bli av med + att jag är trött på det svarta, eller ja, helt svart är det inte men anyway.
Så nu vill jag ha lite hjälp. Liksom hur får man ett bra resultat när man färgar från svart till brunt ?
Pliz, svara :*
2008-10-14 @ 21:54:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


all about friday

Jag antar att ni vill veta hur det gick i fredags på slutcastingen så tänkte jag skulle berätta det.

Fredagen började med att jag vaknade för tidigt och kunde inte somna om. Var helt ensam hemma hos Rickard och kunde ta det lugnt å göra mig iordning i min egen takt vilket jag var tacksam över. När jag var klar och det var dax att åka gick jag till bussen. Där satt världens otrevligaste, suraste och pms:igaste kärring till busschaffis. Man har alltid kunnat köpa biljett på bussen vilket jag även då skulle göra. Tydligen så kunde man inte det längre vilket jag inte hade en aning om. Hon bara surt "Vi tar inte emot pengar", "Jaså, men vad gör jag då?" frågade jag och förstod inte varför de inte tog emot pengar, har ju alltid varit så att man kunnat köpa biljett på bussen. "Ja, det är helt ditt eget ansvar att ha biljett", "Jag visste inte att ni inte tog emot pengar längre" I said till mitt förvar och förstod fortfarande inte riktigt, sen rabblade hon och jag "Men jag kommer inte härifrån så jag visste inte" och hon bara får värsta dampet och "MEN HERREGUD, du bor väl i Sverige?! Det har stått i tidningar och överallt" och det har jag inte sett. Någon annan som har sett att det står något om att bussarna i Gbg inte tar emot pengar ? Att man måste köpa biljett innan man går på bussen ? Och sen sa hon något om att det varit så i 2 månader men det kan inte stämma. Sen visste jag ju inte var man köpte biljett och hon lät mig åka med ändå men sa "SKYLL DIG SJÄLV om en kontrollant kommer på. Då får du böta 1200! Jag bryr mig inte!". Kände mig jävligt illa till mods och sjukt förolämpad och hade en stor klump i halsen och ville bara åka tillbaka. Men för en gångs skull var jag ingen mes och åkte vidare i af. Den kärringen skulle ABSOLUT INTE få förstöra denna dagen för mig tänkte jag. Är real proud att jag åkte vidare trots denna insidenten.

När jag var framme visste jag hur jag skulle gå och allt för att komma till Modellink för slutcastingen men gick vilse i af, haha. Och när jag kom in kände jag mig fortfarande vilsen, gick lite fram och tillbaka innan jag förstod att jag skulle fylla i en blankett. Där skrev jag namn, personnummer och adress och sådant. Det var en del girls som va där när jag kom, mindre än vad jag trodde att det skulle vara. Alla var pinnsmala och hade de minsta höfterna man kunde tänka sig. Kände att jag ville gå igen men struntade i det och efter att jag hade tagit mina mått och de hade tagit lite foton på mig och fick stå å vänta så fick jag syn på en tjej som var lite mer som jag, rund om röva och så. Senare kom det en till, fast hon var värre, hon hade värsta bullmagen vilket kändes RIKTIGT bra för min del, haha. Sen var det till att stå och vänta, vilket var rätt jobbigt i de högklackade skorna som jag hade på mig. Sedan skulle man gå in i ett annat rum. Trodde de skulle intervjua en men så var det inte. När man kom in där så satt där kanske 10st pers som jobbade på utländska agenturer. De tittade på mig och en snubbe kollade skeptiskt på mig. Sen tog en tjej emot min blankett och läste upp mitt namn och mina mått. Sen satt de bara och tittade på mig tills tjejen sa "tack" och en snubbe som log mot mig efter det sa "thank you" och jag som svar sa "tack" (RETARD), haha. Sen var det över och jag tog bussen där Rickard mötte mig å vi åkte hemåt till honom.
Nu väntar jag på svar och hoppas faktiskt på att gå vidare, men man vet ju aldrig.
(Ni får ursäkta om detta var lite slaffsigt ihopskrivet)
2008-10-14 @ 14:23:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


kanske, kanske inte

För ett bra tag sen började Molly tjata om att jag skulle ansöka om att bli modell. Jag kan erkänna att viljan fanns väl men inte modet. Hon hotade med att själv skicka in en ansökan åt mig men trodde själv bara att det var något hon sa. För några dagar sen fullföljde hon "hotet", haha, om man nu kan kalla det för det. Hon skickade en ansökan till Elite Model Managment. Och idag droppade in ett mail på e-posten. Det stod att jag blev uttagen till slutcasting. Blev riktigt glad och kände hur jag fick en aning mer självförtroende och ska faktiskt bege mig till Göteborg för att genomföra castingen. Jag har inga större förväntningar på att komma vidare på grund av en hel del:

-Hård konkurrens.
-Det är många som söker säkert.
-Jag har inte de smalaste låren och höfterna.
-Alla som är där kommer vara pinnsmala.
-Har ingen som helst erfarenhet.

Jag är helt säker på att de kommer säga att jag borde droppa några kilon. Antagligen kommer de kommentera mina armar, kanske också min käke som är sne (och nej, det är ingen grej jag inbillar mig). Men modellvärlden är en ytlig värld så jag får inte ta saker och ting personligt. Och även om jag inte går vidare så är jag glad ändå att de ville träffa mig personligen! Liksom det där mailet kan jag leva länge på, snacka om bekräftelse.


Och ett Big Thanks till Molly :*
Jag lovar, jag hade aldrig gjort den där ansökan själv.
 

2008-10-08 @ 20:07:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Festligheter

For efter många om och men till Jonna igårkväll. Testade kläder i säkert en timme innan men ändå blev det ett väldigt casual klädval, det jag trivdes bäst i och som var bekvämast. Hos Jonna var det förfest med some people. Jag välte vattenpipan och förstörde Emmas väska. Dåligt samvete och kände mig som största partydödaren. Saknade Rickard men utöver det så var det helt okey. Drog in till stan för biljard men där stannade jag väl i 20min sedan kände jag att jag ville hem och kvällen var över men den var som sagt ändå helt okey.
2008-10-05 @ 16:09:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


If I was you <32008-10-04 @ 13:18:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


XXXXXL

Jag förstår inte. Jag kan ha xs i de flesta toppar och tröjor och har jag inte det så är det s som gäller. Min nedre del av kroppen är kasnke lite större (BRED LAST, DALLERLÅR) men jag har ändå normal storlek där med precis som någon annan men ändå ser jag så gigantisk ut. Hade man kunnat välja storleken på sitt huvud hade jag kasnke valt en storlek mindre men jag har ju inget onormalt stort huvuvud. Det är synd att jag har ett sådant babyface. Inget fint babyface men inte extremt fult heller. Men jag är så trött på att känna mig som en jätte och förvuxen barnnge, bara så otroligt trött på det. Hatar det rent ut sagt..Fin som Alexa skulle man varit.

2008-10-04 @ 13:02:38 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


I'm on the inside, world on the outside

Jag önskar något annat. Jag önskar så mycket mer av mig själv. Rädslan är starkare än jag trots att det egentligen inte finns något att känna rädsla för. Jag vill krossa glaset omkring mig och vara lika fri precis som någon annan, som alla andra. Stel. Orolig. Rädd.

2008-10-01 @ 19:10:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0