kötthue

haha, fyfan, nyss hemkommen från siesta. packade ihop mina saker och mitt tält å fick höra att jag är tråkig. men JAG VET! jag är sån loser, medans andra kan ha kul så är jag den som inte har det alls lika kul. och jag halsade nyss en drickyoughert, lol. och gjorde en sak som får allt att bli så jävla uppnbart, men det är ju precis vad jag vill, men som jag inte vågat säga eller visa eller sådära.. ja fyfan vad just det där ska vara så jävla komplicerat. men jag hoppas att någon fattar PUSSpuss
2009-05-30 @ 23:37:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jävla skit

All jävla press hela tiden. All jävla oro som den framkallar. Och även om man gör vad som måstes så känns det inte som det spelar någon roll ändå. Det är så värdelöst.
2009-05-28 @ 23:00:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag

Idag var det jag och två till på den lektionen vi hade. Dessutom kom de andra för sent och jobbade inte hela tiden medans jag var där i tid och jobbade hela tiden. Such a good girl. Har varit skitstressad idag. Skulle egentligen ha börjat på min essä nu, läst om kristendomen och kluppt ut tyg till ett par shorts som jag skulle varit klar med för flera veckor sen. Istället för att åka hem och göra alla de där tråkiga sakerna så sprang jag på stan. Det var egentligen från början meningen att jag bara skulle köpa ett par shorts och en tubtopp, inför siesta så att brännan blir grann, och sen åka hem. Men jag började självklart springa runder och kollade på en massa andra kläder också. Och helt plötsligt var klockan fem över halv sex. Tiden bara rann ifrån mig och jag märkte ingenting. Väl hemma åt jag och sen var jag tvungen att dra med mamma tillaffären för att köpa grejs å lite tugg till siesta. Sen kom jag hem helt slut och kollade på tv. Och så har jag testat outfits inför siesta, lol. Gjorde likadant förra året. När man tänker klädval till festival tänker man kanske några enkla shorts/tights, nåt enfärgat linne eller tischa men It doesn't work fa me. Vill vara välklädd wherever aj äm, haha. 
2009-05-25 @ 22:08:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Facebook

Blev nyss medlem på facebook på Dickards begäran. Har skickat vännerförfrågan till många men om jag inte skickat till någon så måste ni bli friends med mig där. Ok? Puss
2009-05-23 @ 23:29:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nostalgiskt

Idag när jag gick in på en sida och skulle bli medlem där så, till min stora förvåning, så var jag redan medlem där. Jag lyckades logga in mig och där på sidan hittar jag fyra olika album med asgamla bilder. Och ungefär 95% av bilderna va på mig själv. Haha, har suttit och asgarvat inombords åt alla bilderna. Det var skitkul att jag hittade dem. Ofta brukar jag mest bli sad av gamla bilder, då de ofta väcker gamla minnen som aldrig kommer igen, men denna gången var det bara roligt att titta på old pics. Hade typ ett album med jättemånga bilder jag tagit med webcam, haha.
2009-05-23 @ 23:03:25 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Pissväder

Fy vad jag hatar vädret. Det är så otroligt trist väder. Och mitt humör är sämst på grund av det. Har inte tänkt på det innan, hur mycket vädret faktiskt påverkar humöret. Och jag måste ut på min dagliga motionsrunda men det tar ju emot att behöva gå ut i detta blåsiga, kalla och gråa väder. Men det är ju bara att tvinga sig själv. Träning handlar ju trots allt mycket om att pressa sig själv.
2009-05-23 @ 12:56:31 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Love

Imorgon åker jag och köper å hämtar min studentklänning.
Can't wait to see it again <3
2009-05-22 @ 19:09:24 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Added to wishlist


2009-05-21 @ 18:47:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag

Idag känns verkligen inte som torsdag. Men man blir glad när man kommer på att det bara är torsdag och inte fredag som jag trodde. Imorgon ska jag köpa tält till siesta, det får bli ett gult från harald nyborg, det typiska festivaltältet. Alltid när man är på festival så ser man flera sådana tält och i år blir jag en av alla att äga ett. Bara man hittar rätt gult tält sen när man ska gå å lägga sig på kvällarna, lol.

Min mage är full av föda. Alldeles för full. Och ännu en måltid väntar. Grillade kycklingfileér med sallad och någon slags dipp/röra jag blandade ihop innan. Det vill jag inte missa, även ifall jag borde. Men imorgon är det nya tag. Hårda, nya tag.

Förresten så gick jag ut i shorts idag. Har inte kännt mig sådär äcklig på länge. Liksom jag var flodhästen som visade upp mina bleka dallriga ben. Usch. Jag och min kropp är långt ifrån vänner. Men jag överlevde det. Tänkte att jag kunde få lite färg på benen, annars hade jag aldrig gått ut i shorts.
2009-05-21 @ 18:39:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Studentklänning

För någon dag sedan så hittade jag studentklänningen of my dreams. Och tänka sig att jag hittade den här i Kristianstad dessutom. Det som gjorde mig lite sad var att den kostade 1400 kr och jag tänkte noway att jag kommer få den. Men igår så berättade jag för mamma om klänningen och jag blev förvånad när hon sa att vi skulle gå och titta på den ändå. Så vi gick till affären som hade den och jag testade den och mamma bara "ja, men då köper vi väl den". Happi! Fast vi skulle först bara prata med pappa också, i och med att han och mamma ska betala för alla kostnader vad gäller studenten, så vi hängde bara undan den. Men den lär bli min, min papi är snäll. Sen förvånade min mamma mig ännu mer när vi var på lindex. Där hittade jag en topp som var på rea och jag tiggde lite så att mamma gick med på att köpa den till mig, sen bara kollade jag på nya tights och så stod vi i kön och hon undrade om jag hade råd att köpa tightsen. Och jag sa att jag egentligen inte hade det så då köpte hon dem till mig också. Hehu, det var kul att känna sig lite bortskämd.
2009-05-21 @ 11:23:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mardröm

Jag drömde en extremt hemsk mardröm inatt. Den var så hemsk att jag är rädd nu. Jag hoppas verkligen inte att drömmen betyder någonting, att den inte kommer återspeglas i verkliga livet. Jag tänker inte ens beskriva vad som hände i den. Som sagt så är den hemsk, den hemskaste drömmen jag någonsin drömt. Värsta mardrömmen av alla.
2009-05-21 @ 11:15:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


No siesta? JO SIESTA

Jag gjorde nåt man inte får göra. Enligt tradera i af. Skickade mail till den högsta budgivaren och sa att biljetten inte var till salu. För jag SKA nämligen på siesta ändå. Fick en väldigt dålig och jobbig känsla när jag insåg att det inte blev nåt siesta i år. Men jag vägrar sälja biljetten. Skitsamma om jag får ett dåligt omdöme eller nåt. Och skitsamma med skola, vikt och pengar! Siesta är en gång om året, det kommer vara värt det.  
2009-05-19 @ 17:49:30 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


No siesta

Nej, inget siesta 2009 för min del. Fick mitt första bud på biljetten idag. Hade nästan börjat ställa in mig lite på att faktiskt åka dit trots allt. Men det är nog lika bra att det blev som det nu blev. Är redan urfattig och behöver pengarna för biljetten. Och så hinner jag fixa det sista i skolan innan betyg sätts. Sen så måste jag ju minska i vikt och det gör man ju inte direkt genom att vara packad i nästan fem dagar. Dessutom hade det nog inte riktigt varit samma sak utan Rickard. Fast har ändå ångest nu över att jag kommer få biljetten såld. Siesta är ju ändå siesta.
2009-05-19 @ 17:25:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Studentklänning

Sitter och kollar på klänningar och annat on tha net. Och jag bara going all mad av hur många snygga kläder det finns och jag vill vara en rikemansunge och bara köpa mig en fet walk in closet som jag sen kan fylla med gorgeous kläder och skor, väskor och assecoarer. När jag flyttar hemifrån ska jag banne mig ha en walk in closet, nån gång i mitt liv måste jag ha det i af.

Jag hittade den här klänningen. Älskar modellen, tyvärr inte färgen. Och hade den haft en annan färg så hade det varit den perfekta studentklänningen för mig.


2009-05-18 @ 22:30:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jeans

 

2009-05-18 @ 22:18:56 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Måndag

Har egentligen slutat men sitter kvar här i skolan å fixar med uppgifter å shiet. Vid halv fyra ska jag gå ner till kajakklubben och möta pappa. Vi ska paddla kajak. Har paddlat kajak innan, fast bara tvåmanna, så kanske att jag ska våga mig på en enmans idag. Är lite nojjig över att jag ska trilla i vattnet och så men bara jag är försiktig så ska jag nog klara det. Mina armar kommer vara dead efter paddlingen. Tur att det är ganska vindstilla idag. Slipper man hård motvind.
2009-05-18 @ 14:52:43 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


2007 22/6-2009 17/5

Jag ville bara berätta att det inte är vi längre. Det känns tungt och det kommer nog göra det ett bra tag fram över. Vi är självklart vänner och kommer hålla kontakten och träffas. Vi har gått igenom en del vi två och detta är absolut inte slutet. Jag släpper inte taget om dig även ifall detta var mitt beslut. Du vet att jag fortfarande älskar dig men saker och ting förändras, hur sorgligt det än är så är det så. Men vi tar oss igenom detta tillsammans. Du och jag.
2009-05-17 @ 11:58:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Patricija2009-05-16 @ 19:23:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Brrr

Varför har det blivit så kallt helt plötsligt. Jag vill ha sol. Igår var det ganska behagligt väder. Då gick jag ifrån textillektionen för att kolla på utomhuskonserten som hölls på c4 skolgården. Det var skönt att bara sitta där och kolla å lyssna på alla där i solen. Thow så är jag lite besvikn att jag inte kunde se hela konserten. Kom nämligen dit när den hade hållt på ett tag. Men det var pga att jag skulle glasera min keramikgrej. Förhoppningsvis så blir den fin och inte går isönder under den sista bränningen. Och om det inte går illa så kanske jag tar en bild och lägger upp så ni får se. Blev nämligen väldigt nöjd med den. Men som sagt man vet ju inte om något går fel eller inte under sista bränningen.
2009-05-16 @ 19:17:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Siestabiljett till salu!Siestabiljett till salu
En tredagarsbiljett inklusive camping

659 kr

Några dagar innan jul släpptes det "julbiljetter" till siesta. Den jag säljer är en sådan. Det är inget speciellt med den mer än att jag fick den billigare än originalbiljetterna.

Hör av dig om du är intresserad!
2009-05-14 @ 18:23:11 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skola

Värdelöst. Värdelöst. Och värdelöst.
Sitter i skolan nu. Ska göra en staty av ståltråd och gips. Boring. Sen måste jag glasera en grej jag gjorde i keramiken för typ ett år sen. Lite mindre boring. Men still boring. Sen måste jag gå till h&m och lämna tillbaka ett par solglasögon jag inte vill ha. Boring. Sen ska jag hitta ett svart linne som går över asset och ner lite över låren. Ja, det är mina planer de närmsta timmarna. Längtar tills jag sitter på bussen hem med musik i öronen.
2009-05-14 @ 12:33:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Strangers

Det är konstigt hur två människor som en gång kände varandra så bra, som kunde prata om allt och inget, inte längre säger ett ljud till varandra. Och i detta fallet är det också sorgligt. Man gräver i huvudet för att hitta de rätta orden. Som man inte hittar. Även ifall de skulle funnits där så är man för feg för att säga det första ordet. Nu känns det så dumt och jag önskar att det var annorlunda.
2009-05-13 @ 16:29:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Igår, tisdag

Igår så gjorde jag nationellaprovet i matte b. Det gick som planerat, dvs att jag inte skulle kunna nån av uppgifterna. Men det är inget jag är bitter över, jag hade inte satsat högre än så ändå. Så nu får jag i af ig i matte b betyget och inget streck.
Moa mådde inte alls bra igår. Hon verkade så depressed. Vanligtvis brukar hon bli överlycklig när man tar fram kopplet men hon var helt tyst och svansen var inte på topp. Och när vi kom ut så ville hon inte gå, hon bara tvärstannade. Trots det så blev det en promenad, fast jag bärde henne nästan hela promenaden. Min stackars lilla bäbis.
2009-05-13 @ 16:25:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Blöder i ögatSåhär såg mitt öga ut igår. Imorse såg det ännu värre ut. Då var det röda mkt större. Vet inte ens hur det blev så. Min lärare sa att det var sånt som hände så förhoppningsvis så håller jag inte på att bli blind eller något liknande.
2009-05-11 @ 21:16:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Shitty

Hatar att behöva må såhär kasst. Hatar att inte trivas. Och jag ångrar att jag bestämde att jag skulle gå på balen. Men det är försent att ångra sig. Pengar är redan betalade. Men kanske att det går att fixa. Men alla pengarna går inte att få tillbaka. Dock blir det ju mk billigare om jag inte går på balen. Och jag ångrar att jag ville ha Morrissey biljetter i julklapp, som jag sedan fick. De går väl alltid att sälja men kanske inte för samma pris som man köpte de för. Emellanåt har jag lust att sälja siestabiljetten också.
2009-05-11 @ 21:13:28 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Gbg, where my heart is.

Kom hem från Göteborg för några timmar sen. Kände en extrem känsla av tråkighet när jag kom in genom dörren. Ändå så hade jag sett fram över att komma hem, men det kändes inte alls bra att komma hem. Satt vid köksbordet och glodde ett bra tag, visste inte vad jag skulle göra riktigt.

Hursomhelst så var helgen bra. Jag och Rickard hade mycket alone time medans hans mamma var på middagar. Typ första gången vi inte blir medtvingade. Igår smällde jag 1000 spänn i stan, vilket jag inte alls hade planerat, vilket dessutom inte var särskilt bra egentligen. Och det växer ett berg på min haka.
2009-05-10 @ 16:14:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


A slice of hell

Idag är en sån dag när allt är värdelöst, då jag inte kan göra något eller ens vill göra något. Och att åka tåg idag  kommer inte bli kul. Och att låtsas vara trevlig kommer inte bli kul. Tur att jag åker hem tidigt på söndag.
2009-05-08 @ 13:43:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Klippa/Färga

Det blev som sagt klippning av topparna. Sen tunnade frissan också ut luggen lite, vilket var bra för den ville inte ligga som jag ville att den skulle när den var så tjock. Och färgning blev det inget av, eller det blev en avfärgning. Det är inte jämnt avfärgat men det är för att hon avfärgade det i slingor så hela håret är inte avfärgat. Det är väldigt fult just nu och bara så ni vet, jag ville inte ha håret i slingor för jag tycker det är riktigt fult med slingor, helt enkelt not my taste. Och jag vet inte vad det är för färg på håret, men jag tror det är en blandning av orangegulbrunt typ, do no. Gillar det inte i af, men kanske, kanske så är det för att det blev så annorlunda än vad det var innan, liksom det tar ju ett tag att vänja sig. Hoppas på att det inte är så fult som jag tror så att jag kan stå ut med det ett tag. Vill nämligen att det ska få återhämta sig några veckor och sen drar jag nog över en toning innan siesta. Drar jag över en toning nu så kommer håret säkert se ut like shit tills siesta, tvättar det nämligen varje dag, nästan, så toningen skulle vara urtvättad tills dess. Vågar inte ta någon bild för att visa er för antagligen är det så fult som jag tror. Men denna gången bölar jag inte i af, lol.

2009-05-07 @ 15:47:49 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


What to do

Nervositeten fortsätter. Det är riktigt jobbigt att behöva känna så, att hela tiden känna sig hypernervös. Och jag behöver inte ens vara nervös men mitt inre är det ändå. Förstår inte varför. Kan inte slappna av en sekund. Och min blick är helt stirrig också. Precis så var det under nästan hela högstadietiden. Men då visste jag varför jag mådde så, jag var konstant rädd, hade noll självförtroende, kände mig konstant ensam, trivdes inte med de "kompisarna" jag hade i skolan, ogillade allt med mig själv och sa knappt en mening på hela dagarna. Nu fattar jag inte varför det känns såhär igen, för de där sakerna stämmer ju inte in nu, till stor del inte i af.
2009-05-07 @ 15:28:39 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Catch a falling star Put it in your pocket Save it for a rainy day

Vilken hemsk dag det känns som om det är idag. För det första så regnar det, är kallt och blåser. Men det värsta är att idag var den dag jag verkligen insåg hur knapp tiden är tills allt i skolämnena ska vara klart. Skolarbete har bara gett mig ångest dessa två sista terminer. Koncentrationen är låg vilket gör det ännu svårare. Men mamma ställer alltid upp och hjälper mig. På ett eller annat sett ska jag lyckas ta mig igenom det sista med skolan. Vad som också gör denna dagen dålig är att jag tror Moa är sjuk. Hon har spytt nu i flera dagar och är ganska nedstämd, poopar lösskit gör hon också for your information. Antingen så beror detta på att hon äter gräs för då brukar hon spy och så men jag är ändå rädd för att det kan vara något annat.  Sen nu under några dagar nu så har jag blivit otroligt nervös och haft ångest om vartannat. Mådde riktigt dåligt idag på lektionen. Och jag hann inte äta frukost imorse och nu när jag kom hem kollade jag i kylskåpet och skafferiet flera gånger, stod och försökte bestämma mig för vad jag skulle ta och äta men det gick verkligen inte. Detta känns bara som en  så otroligt grå och ensam dag.
2009-05-06 @ 11:31:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag

Är rätt trött. Orkar inte göra något direkt även fast jag är rastlös. Borde leta fram kläder till imorgon, lägga in musik på mp3:n, träna, göra läxor men jag orkar inte. Fast träna ska jag i af göra och leta fram kläderna. Två måsten. Och jag längtar tills på torsdag, då blir det klippning av topparna och färgning. Eller toning, jag får se. Ska diskutera lite med frissan. Och morgon dagen i skolan ser jag inte fram emot, kommer vara totalt slutkörd efter den och lukta rök. Kul att behöva åka buss hem imorgon och stinka och vara shitty. Usch. Så typiskt att mamma inte kan skjutsa mig hem just imorgon. Neej, för hon ska gå på ett föredrag om den där dieten hon går på. Typiskt, typiskt, typiskt. Man kanske borde cykla imorgon till skolan. Bara det inte regnar då, det skulle nämligen göra det sa'rom.
2009-05-04 @ 16:33:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


On My Shoulders

2009-05-03 @ 16:38:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Golden2009-05-01 @ 22:32:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag

Idag känns som en lördag men det är ju fredag idag. Man blir glad när man kommer på att det är lördag imorgon. Långhelger är good stuff. Idag åt jag bakad potatis både till lunch och kvällsmat. Så otroligt gott var det. Hade strimlad sallad, skagenröra och räkor på. Really att rekomendera. Bakad potatis är ju så lätt att göra, bara att slänga in den i ugnen eller i mikron. Gör man den i mikron blir den klar snabbast men jag tror nog ändå den blir lite godare i ugnen. Bakad potatis är min nya junkfood favorit, eller den får vara delad favorit med balkonis gyrosrulle. 
2009-05-01 @ 22:31:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dandelion

                                                
Idag bläddrade jag förbi en av filmkanalerna och fastnade vid en film som hette Dandelion. Tyvärr så hade redan en hel halvtimme av filmen gått men filmen fångade mig så jag tittade klart på den ändå. Av det jag såg så tyckte jag att det var en fin men sorglig film. Den är inspelad i riktigt fin miljö. Jag föreslår att ni går in på http://www.spike.com/video/dandelion-theatrical/2680543 och kollar in trailern.
2009-05-01 @ 12:57:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0