Götet

OJ. Jag borde verkligen ligga och sova nu, klockan är två på natten och vid tio över fyra ska jag gå upp. I morgon bitti halv sex kommer papi förbi och hämtar mig och jag har inte ens packat än. Förkld tror jag att jag är också, täppt näsa å nysningar gång på gång, kittel i näsan >_< Snart ska jag ta itu med packningen. Det är inte mycket jag ska ha med mig i och med att jag åker hem redan på söndag igen men ändå, packa måste man. Och jag tror en snigel bor i mitt rum. Imorse när jag skulle ta lite smutstvätt från mitt golv så var det sånt torkat snigelslem på ett par trosor och på Rickards kvarglömda strumpa. Äckligt ! Den måste smitit in när fönstret stått öppet. Har letat men hittar inte den. Vill ha bort den ur mitt rum, förstå vad den kommer slemma ner när den sniglar rundor. Usch !
2008-08-30 @ 02:06:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Update

*Min nedstämda-och-feel-bad period verkar avta och saker och ting känns lite lättare.
*Än så länge känns det helt okey att ha börjat skolan, kan bero på att det inte börjat på allvar än.
*Jag funderar på en ny mobil, en mobil med mp3. Har hittat en för 1000 riksdaler som verkar rätt bra. Egentligen behöver jag ingen ny men jag vill ha en i af.
*Moa (min hunden) är en liten blöjbäbis och börjar bli lite för långhårig.
*Jag längtar till lördag, då åker jag  till Dickard och får skjuts dit av papi.
*Övningskörde för första gången på motorväg, knappast någon utmaning, där är ju lättast att köra. För övrigt så går övningskörningen bra om ni nu skulle undra och tycker det är roli, förutom att öva på att parkera, baaaoring.
*Min vikt går neråt och jag planerar att bli av med några fler kilon.
*Alla mina kläder får inte plats i min garderob, har två stora datastolar med stora klädhögar på. Uiiiig ;_; skrynkliga klädor.
*Min hud är torr och jag smörjor och smörjor men det vill sig inte.
*Jag jobbar på min hållning, som jag nästan alltid gjort.

Massor med onödigt stuff men whatevoh.
2008-08-25 @ 23:56:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


eat fist, stupid dork

Det är dåliga dagar och jag ska inte ens börja ta upp varför..

2008-08-21 @ 21:27:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Genius

Ibland är jag ett geni !En lite tydligare bild


Enkelt är snyggt.
(Ursäkta nippeln, de fula poserna, knubbiga vita ben och den allmänt ojämna brännan och mina fula händer +vecken som blev för att kjolen åkt upp lite på sista bilden heh :$)
2008-08-14 @ 12:24:19 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


The painted veil

För första gången på ett rätt så bra tag så fann jag ro till att titta på film utan att ge upp efter ca 20 minuters tittande. Och det blev The painted veil, med Naomi Watts och Edward Norton, som blev den film jag tittade på. Den var bra, inte jättebra men rätt bra. En del scener utspelar sig verkligen på vackra platser, det kan man lugnt säga. Det är ännu en film som får tårar att komma fram . Jag är verkligen en filmbölare, men bara när jag är ensam då, hah.Det är 1920-tal och ett ungt par gifter sig av helt fel orsaker. Hon är en rastlös överklasskvinna och han är en läkare ur medelklassen. De flyttar till Kina där hon blir kär i en annan. När maken får vetskap om hennes affär tackar han som hämnd ja till ett uppdrag i en avlägsen kinesisk by där en koleraepidemi härjar, och tar henne med sig. Det blir en resa som får dem att upptäcka sanningen om kärleken och livet.


    


2008-08-11 @ 19:14:32 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


grejja grejjor

I helgen har jag varit kinda kreativ och gjort om ett par kläder . Sytt in, sytt om, bytt knappar och ändrat lite som sagt. Ett par byxor som jag gjorde om rätt mk, en kjol som jag sydde in och gjorde om fickorna på, ett par shorts jag sydde in och bytte knappar på. Är nöjd med alla tre plaggen fast synd bara att man har så breda höfter i dem, eller ja det har jag väl alltid. Men kläderna är fina och jag tänker använda dem ändå !

Försökte ta några bilder på dem men det var så otroligt dåligt ljus så bilderna blev bad. Men här är i af en dålig bild på shortsen och kjolen, färgen är messed up på bilden. Skrynkliga är dem också och man ser inte alls hur kjolen egentligen ser ut, haha. Fattigt!

2008-08-10 @ 14:09:18 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


sucks

Allt är bara så segt just nu, så lame. Och när jag tänker efter så är ingenting roligt. Allt man gör är tråkigt. Fast det känns som jag vill göra nåt och har massor att göra så finns inte orken till det.
2008-08-05 @ 13:33:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0