sugar is a crime, but not tonight

Gissa vem som räddar nyårsafton. Jo, det ska jag säga er att Molly gör. Blir inget sitting ölone at höme, vilket är bra. Blir en kväll med krängande, vilket inte alls är fel, dessutom togetha med Molly. Blir lite filmtittande också vilket alltid är mysigt. Så medans ni är på någon fest ikväll där ni måste hålla in magen för att festklänningen är tight och visar varenda kurva så kan ni ju tänka på mig och Molly när vi låter våra magar växa och hänga ner till knäna för att de blitt för tunga.
Gott nytt år!
2008-12-31 @ 12:09:21 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


´cuz me-ma-moí misses me-mine Bidchie

Han är gay :*
2008-12-30 @ 23:02:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Asses

Åker inte till gbg imorgon. Om någon nu skulle vara intresserad. Mamma tycker synd om mig nu så hon sa att vi skulle äta något gott imorrn, hon och jag. Jag tänker i af satsa på pommes med bearnésås, sen skiter jag i vad det blir till. "MHMMMMM!" tänker ni då och råkar peta fingret lite för djupt i er lite för håriga näsborre. Puss

2008-12-30 @ 22:24:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nyårsblåsan ?

Min klänning till projektarbetet är finished. Satt och sydde klart den igår. Är väl inte jättenöjd med den men den blev lite fin anyway. Gillar verkligen tyget. Vet inte om jag ska ha den till nyår eller inte, men antagligen blir det så. Och ja, det blir till att fira nyår ändå. Var riktigt skeptisk först men allt kommer kännas lättare med lite alkohol och jag kasnke slutar bry mig. Vill inte sitta hemma själv på nyår, far to depressing så tidigt, tidigt imorgonbitti åker jag till gbg.


Här har ni lite crappy bilder på klänningen


2008-12-30 @ 15:41:03 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Roll on arte, roll on

2008-12-30 @ 13:04:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


MoaHaha. Hon är sweetness.
Finns inget mysigare än två tassar och ett litet, litet hundhuvud vilandes på ens arm, en nos som är så nära ens ansikte att man känner hur hon andas. Just nu är hon ett ruffsigt litet troll med mjuk päls att värma ansiktet i.
2008-12-30 @ 12:51:29 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Det var måndag, nu är det tisdag

Nu är det tisdag. Jag tänker berätta om min måndag. Den spenderades med pappa hemma hos pappa. Med matte, kinamat, ensam hemma 2 och 2½ men(<3). Sedan blev det övningskörning hemåt och det går nästan på automatik. Adjö.

2008-12-30 @ 00:28:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hairy

Igår for jag med mami och köpte hårfärg på maxi. Sen klippte mamma av mitt hår. Rakt av bara. Så nu har jag ungefär samma frisyr som när jag var liten och mamma klippte mig. Förutom att en raklugg saknas och att jag hade blont hår. Jag är varken nöjd eller missnöjd med min nya frisyr. Hursom helst så färgade jag håret. På kartongen var det en brud med lite mörkare brunt, ganska naturlig färg på håret. Jag hade ju hoppats på att få det ungefär som hon. Men istället blev mitt jäkla hår mörkt , mörkt  mörkbrunt. Nästintill svart. Liksom jag är typ tillbaka där jag startade. Jag hade en mörk hårfärg från början och ville ha en brun, lite mellanbrun. Jag bleker det en gång, färgar sedan över det i en färg jag inte passar i. Färgar över det igen och det blir nästan SVART! Jag vill ju ha brunt. Och den där blekningen och färgningarna har ju slitit på mitt hår. Och det i onödan när jag likagärna hade kunnat färgat över den hårfärgen jag hade från början för att få denna färgen jag har nu. Så extremt missnöjd är jag med mitt hår. SUCKS... Jag ville ju ha mitt bruna hår till nyår men istället får jag vara svart i hela skallen. Funderar allvarligt på att göra en blekning till och sen färga över det igen. Men det kommer jag ändå inte hinna till nyår och det kommer kosta ännu mer pengar och det kommer slita ännu mer på mitt hår. Liksom 2 blekningar och 3 färgningar på en vecka. Tror jag får försöka överleva med den här färgen i ändå... MISSNÖJE!
2008-12-29 @ 11:26:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


A day in Lund

Jag har ju inte berättat om gårdagen. Då var jag i Lund med Jonna och hälsade på Emma. Morgonen började med lite stress men jag hann med tåget med lite marginal till och med. När jag och Jonni var framme mötte vi upp Emma och Markus på torget i Lund. Sedan blev det spring i affärer med hopp om att hitta något fint på rean. Jag hittade ingenting först. På h&m såg vi Amanda Jensen och hon idol Elina som hade rosa hår innan, nu var hon blond. Amanda sa till och med "ursäkta" till Jonna och gick förbi henne. Haha, Jonna blev jätteförvånad. En grekisk sallad senare travades det hem till Emma. Och vi drack lite te sen skulle vi byta en tröja och ett linne skulle köpas. Då såg vi Amanda Jeansen och Elina igen, haha. och så hittade jag en ganska fin spetsklänning på Gina Tricot. Var lite fundersam först om jag skulle köpa den eller inte. Liksom den var fin men typ alla har liknande. Men den var på rea så jag köpte den anyway. Sen efter det gick vi till Emma igen och där kollade vi på filmen 1408. Jag hade sett den innan, till och med på bio med Rickard kom jag på senare, men jag kom inte ihåg den at all så det gjorde ju inget. Efter det tog jag och Jonni tåget hem. Var riktigt trött och hade nog kunnat somna på tåget alldsåe. Men det var en nice dag, really! 
2008-12-28 @ 13:30:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


What is perfect?

Vet inte vad jag ska göra med mig själv. Färgade håret för ett par dagar sen. Har inte tagit nån bild på det för att ta bilder på mig själv är det sista jag vill. Men hur som helst blekte jag det först och slängde sedan på en ganska varm, mellanbrun färg. Jag passar verkligen inte i det. Mitt huvud ser större ut nu i den här hårfärgen. Min frisyr är bara konstig, otroligt tråkig. Jag passar inte i långt hår alls. Det är inte ens långt nu, mer mellanlångt och jag ser hemsk ut. Funderar på att klippa av det faktiskt. Klippte nyss luggen. Rakt av bara, några centimeter. Jag kom inte längre för jag ville inte stå framför spegeln längre. Och imorse kunde jag inte klä mig ordenkligt. Min ansiktsform är så otroligt klumpig och säckiga ögonlock får det bara att se ännu värre ut. Det är inte alltid jag tycker såhär. Ibland tycker jag faktiskt att jag ser okey ut. Och egentligen vet jag inte hur jag ser ut. För ibland ser jag ut som ett missfoster, som en seriefigur. Ibland gillar jag mina drag i mitt ansikte och tycker att jag ser mänsklig ut. Jag är osäker. Men just nu ser jag hemsk ut, sådär seriefigursaktig. Och jag vet inte ifall jag kan fira nyår bland folk för just nu vill jag inte visa mig bland folk. Vad gör man när man känner såhär? Finns det nåt som hjälper? 
2008-12-27 @ 20:57:25 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Cold vs. Warm

2008-12-25 @ 22:39:56 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


God Jul

Hur har eran julafton varit?
Min julafton har i af varit riktigt bra faktiskt. Den har inte varit så märkvärdig egentligen men med tanke på den ångest jag haft de senaste jularna så är det den bästa julen på länge. Vi spenderade några timmar hos pappa. Åt lite julmat där och åt lite aladinchoklad. Pappa fick sina julklappar, jag och Henrik fick våra julklappspengar. Molly och Moa var också med ocg fick julskinka och prinskorv. Sedan åkte vi hemåt efter ett ganska bra tag. Hemma var det dax för mer julmat. Fast det var inget riktigt julbord direkt, det var mycket som fattades. Men det gjorde inget. Sedan var det julklappar som delades ut. Efter det tog jag och mamma fram massor med olika sorters choklad och kollade på grabben i graven bredvid. Inte den bästa filmen men den är väl helt okey. Det enda som fattades för att min jul skulle varit perfekt var Rickard, åf kårs. Men jag ska försöka sy klart min klänning och få klart lite av allt jag ligger efter med i skolan och åka upp till Gbg så fort som möjligt. Miss him so.
Om ni undrar vad jag fick i julklapp så fick jag ganska mycket pengar, fast 1000 kronor ska gå till en crosstrainer, vilket är bra! En biljett till Morrissey. Fick också en film, "Barnhemmet". And that's all. Fick ju mest bara pengar vilket jag också ville ha så jag är helnöjd. Sen har jag inte fått någon julklapp av Rickard än, den får jag när jag kommer upp till han. Då ska han också få sin. Vad fick ni i julklapp?   
2008-12-25 @ 00:14:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sickling

Jag är sjuk. Blev sjuk i förrgår. Förkyld är vad jag är. Inte så farligt idag men imorse vaknade jag med 0,5% ork i kroppen och en laffli känsla av huvudvärk inside mitt bigga head. Och under natten har jag vaknat miljarder gånger och varit kokhet men inte vågat slänga av mig täcket pga att jag säkerligen skulle få halsont också om jag gjorde det. Så har det varit de senaste nätterna. Fast denna natten sov jag alone. Ridchie Bidchie åkte hem igår, sad but true. Fast när han hade åkt fick jag flera saker gjorda. Också lite sad but true, haha. Jag sydde på min klänning till projektarbetet. Gjorde delarna till pepparkaksslottet som tyvärr bara får bli ett pepparkakshus, för till ett helt slott räckte inte degen, lol. Förresten tror jag att jag ska ha klänningen som jag sydde på igår på nyårsafton. Den vore liksom perfekt. Fast i så fall måste jag vara extremly försiktig för jag vill ju att den ska se som ny ut när projektskitet ska va klart. För övrigt har ja tjockiskläder på mig. Mjukisbyxor som inte är tighta, en tröja som dock är tight men det värsta är ändå på röven och benen. Jag kommer fortsätta att ha tjockiskläder hela dagen för det är ju julafton och då äter man, äter och äter. Har verkligen ingen lust att se mina egna former som jag lagt på mig. På mellandagarna tänker jag köpa fler mjukisbyxor, haha, som jag kan ha på mig ända tills jag blir i någorlunda okey form. Sen funderar jag allvarligt på att köpa en crosstrainer av julklappspengarna. Måste verkligen gå ner 10 kg för att kunna titta mig i en helkroppsspegel igen. Och det är exremly sad but true.
2008-12-24 @ 13:53:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fet, fetare, fetast

Blir antagligen inget pepparkaksslott. För degen jag gjorde kommer inte räcka. Haha. Detta beror på att jag gått och småätit hela dagen från den. Lol. Sen har jag ätit pizza också. Kontrollen är all gone.

2008-12-22 @ 21:14:05 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


MorrisseyYES. Den mannen ska jag se den 22 juni. Frågade mamma om jag inte kunde få en biljett i julklapp och visst fick jag det. Riktigt längesen jag var på en konsert, en konsert som inte har varit på någon festival då. Haha, det roligaste är nog att den senaste konserten jag var på var när Cradle of filth spelade i Malmö. Omg, jag har varit så darkness alltså. LOL LOL
2008-12-22 @ 10:36:24 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ridchie Bidchie

Ridchie the little Bidchie är här. Vi ska bygga ett pepparkaksslott idag. Om det lyckas återstår att se. I helgen har vi bara degat framför tv:n, sletet rövarna från soffan för att åka till maxi och köpa candy, ätit för mk lussekatter och myst massor. Julen närmar sig mer och mer, julklapparna är köpta och inslagna och jag längtar till mellandagarna. Shop-shop-shoppa. Om vi lyckas med pepparkaksslottet så dyker det väl upp en liten pic så småningom och så måste jag ju lägga upp den där bilden på vår öppna spis som jag lovat.
2008-12-22 @ 10:31:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


again, eat your confidence out

Jag har ätit kottar, chokladkottar. När jag frågade mamma ifall jag fick ta dem så skrattade hon åt mig. What's so funny liksom? Kände mig i af som en fat cow när jag klampade upp i trappan med kottarna i deras påse i ena handen. Sen åt jag dem. Allihop. Nu bryr jag mig inte. Ellor jo, det gör jag. Men det var tröstätande och jag behövde det så det var OKEY. Det är OKEY att stoppa i sig socker ibland.  
2008-12-18 @ 19:09:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


.

Jag är så trött på att bli besviken.
2008-12-18 @ 17:49:54 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


OndOndDag

Åååååååå, pappa var sjukskriven på grund av en ond rygg så inget övningskörande. Blir flängande med bussar. Usch. Don't wanna )`;
2008-12-17 @ 11:55:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


OnsDag OndDag

Dålig dag. Är riktigt trött. Vädret är bara fuktigt, kallt. Det är mulet och mörkt, jag behöver sol. Har ingen som helst lust att ta mig ända till näsby bara för att sitta i tandläkarstolen i tjugo minuter-en halvtimme bara för att höra att jag borde borsta ordenkligare. Känner mig grymt ugly idag med, lite skabbig sådär. Märkte att jag är lättirriterad idag med. Kan bero på tröttheten, mycket troligt! När jag väntade på bussen i stan så va det en tjej som typ kollade på mig. Liksom hon stod nån meter ifrån och kollade mig rätt in i ögonen. Sen glodde hon några several times till. Sjukt irriterande. Liksom det är sånna här dagar man inte vill synas. Sen va bussen sen också. Och det gjorde ju ingenting bättre direkt. Tror jag ska skippa matten i eftermiddag också. Vi skulle nog ändå bara typ bli bjudna på fika och sånt sysslar jag inte med. Ska nog få tag på pappa och se om man jobbar eller ej. Om inte ska jag försöka få honom till att övningsköra med mig. Då kan han komma hit så kör vi till tandläkaren. Riktigt bra idé. Slipper jag bussen. Kanske slipper jag bussen hem också. Det vore ju fantastiskt! Bai..
2008-12-17 @ 10:58:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


biljetten kommen

Var ute på en prommis för en stund sen och när jag kom hem låg det ett brev till mig på köksbänken. I det fanns min siestabiljett. Känns bra och redan ha fått den köpt. Det är liksom klappat och klart, bara att vänta tills det blir dags. Men det känns som en evighet till siesta, verkligen! Det är evigheter till maj.

2008-12-16 @ 19:24:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


OMG

Påminn mig om att jag hatar marängsviss. Att det är bland det äckligaste jag vet. Att jag inte tål det. Att jag kan faggin dö av det.
Haha, fyfan för marängsviss </3
2008-12-14 @ 20:24:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lol

Haha, lol, jag fick just min mamma till att åka till affären och köpa onyttigt stuff till mig. Gammaldags gräddglass, maränger och marabou daim choklad. Tänker göra fetaste marängsvissen sen som jag kan äta när jag tittar på Gossip girl. Och självklart ska jag ha banan, grädde och chokladsås också men det hade vi redan hemma såeee. Det kommer bli så yumyum yuuuuuum. OVERLOAD AV SOCKER OCH FEEETT. Kränga, kränga. MMMMM YEAHMMMMM

 
2008-12-14 @ 17:29:44 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Party like a rockstarSåhär festsugen som jag varit, ÄR, den här helgen har jag inte varit på ett tag. Jag vill klä upp mig. Ha en drink eller öl i handen. En cigg i andra. Kunna slappna av. Ha kul. Umgås med folks. Fylleprata med någon berusad främling. Jag skulle till och med kunna dansa. Och dansa kan jag inte, men jag skulle gjort det ändå. Men istället är jag trapped här.
2008-12-13 @ 20:16:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


S!esta

Igår var det ett utsläpp på ett antal julklappsbiljetter till siesta. Jag snappade åt mig en. En tredagars med camping+förköp och hemskickning=470 kr. Lätt värt det med tanke på att de vanliga tredagars biljetterna med camping kommer kosta drygt 700 kr. Money is money!
2008-12-13 @ 13:11:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Clean up

Tar en paus från all städning just nu. Mamma ska nämligen fira sin födelsedag idag med ett litet kalas. I don't like riktigt. Men klart jag vill att hon ska få fira birthday. Bara det att jag är ett cp. Efter städningen ska jag ta en dusch, stryka mina kläder och göra pajdeg. Vi ska nämligen ha paj att bjuda på, laxpaj med spenat. Ska bli intressant och se om det blir gott eller inte. Mycket fett bara, inte bra. Sen är det ju fikan också, ö lot of sugar, fast jag ska försöka slippa den. Har jobbat så hårt nu med att gå ner i vikt och vill inte tappa tråden. Men det är nog lugnt, ja.
2008-12-13 @ 13:08:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Life stinks

Jag är en nolla. Verkligen en fet big zero nolla. Och alla som är i min närhet tänker nog ofta på vilken loser jag är. En förlorare. Jag sitter så djupt ner i skiten och jag har inget som kan få mig att ta mig upp. Jag sitter fast här. Ensam och det finns ingen förståelse för ingen vet egentligen. Jag kommer aldrig komma ur skiten mina fötter klampar i, jag behöver något, någon som ger mig en riktigt stark viljestyrka. Jag är så trött på denna skit som alltid är likadan. Så trött på mig själv.
Mitt liv känns bara som a big waste of time.
2008-12-12 @ 20:41:54 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


No thinner No winner

Vågen imorse bjöd på en liten glad överraskning. Men jag förstår inte. Hur kan man gå ner i vikt och fortfarande ha så feta ben?
För övrigt är jag i skolan nu och jag vill bara härifrån.
2008-12-12 @ 14:00:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


H&MDet är rea på väldigt många varor på h&m. Jag passade på att beställa lite åt mig själv. Skorna har jag gillat ett bra tag och när jag såg att de bara kostade 129 ynka kronor så var det inget snack om saken. Hoppas bara att de passar. Det är så otroligt trist när man köpt något som man får hemskickat som inte passar.
2008-12-12 @ 09:24:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lusselelle

Imorrn är det fredag och lussevaka. Känns sorgligt att behöva sitta hemma, har en extremt stor lust för att inte göra det. Dra ut på krogen och festa, vara bland människor, ha roligt och ha en fin outfit på sig, det är vad jag vill. Orkar inte sitta hemma och tycka synd om mig men the big truth är att jag antagligen kommer få göra det imorron kväll.
Vad ska ni göra på lussevakan ?
2008-12-11 @ 21:07:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dentist songHaha.
Bara för att jag ska till tandläkaren den 17:e och detta är min lilla påminnelse till myself.
2008-12-11 @ 15:48:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Haha

Måste fixa bannern på rubrikerna till inläggen, kommer ba inte ihåg hur man gör. Kanske dax med lite omstyling med när jag ändå håller på. Fast det blir ett senare projekt.

2008-12-10 @ 22:09:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Efter this inlägg är det pee time, badly mucho so

Dagen har rullat på smidigt vilket känns riktigt bra. Gått två promenader sammanlagt, inte ätit to much och druckit mk vatten (vilket förklarar rubriken). I skolan fick jag till och med some work done med projektarbetet och har varit ovanligt positiv och uppåt, don't ask me why. Sen fick jag reda på att vi är lediga imorrn vilket kom som en överraskning och blev inte så glad först för jag hade behövt jobba a little. Men nu känns det bara real good att vara ledig imorrn. Och jag hoppas på att brüschan tar sig till jobbet imorrn så jag kan få vara HELT ensam halva dagen. Det händer inte ofta och jag har längtat efter det. Det är så skönt med ett tomt hus, man kan löjla sig och prata med den mest konstigaste rösten man vill till hundarna, sjunga för full hals, till och med skutta utan att känna sig pinsam. LAFFLI. Dessutom har jag fått bud på alla skossor jag la upp på tradera, känns bra, behöver lite extra cash nu i dessa tider. Men nu äre brått, BAIIIIIII.
2008-12-10 @ 22:05:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Momis birthday

Idag är det mammas födelsedag. Och jag har inte nämt det för någon men som födelsedagspresent till sig själv så köpte hon en öppen spis. Så i måndags redan vid åtta på morgonen så var det snubbar här som skulle fixa och montera den. Idag blev den klar. Den ska bara målas också. Så nu står den där och kommer stå där länge, länge. Och om en vecka så kommer sotaren och efter det så kan vi elda i den. Snacka om perfekt att skaffa den nu, nu när det snart är juletider! Ska ta en bild på den när den är målad så ni får se (:
2008-12-09 @ 19:39:22 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Some Days

Vissa dagar, ganska ofta, väntar jag bara på att de ska ta slut. Även ifall jag inte vill att nästa dag ska komma så sitter jag här och väntar på att kvällen ska ta slut. Det är en otroligt tråkig och frustrerande väntan. Tv:n är tråkig, datorn ännu tråkigare, läxor klarar jag inte av att göra, sy har jag ingen ro till. Jag är så trött på denna eviga väntan, mina dagar är för långa. Även ifall jag försöker fördriva min tid med timmlånga promenader för att vara så trött på kvällen så att jag kan gå och lägga mig tidigt så funkar det inte. Det är lönlöst, allt är lönlöst.
2008-12-07 @ 20:41:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


All I wan't for cristmasÄr inte smala, långa ben bland det snyggaste som finns?
2008-12-05 @ 19:38:33 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vad är självförtroende?

Mitt självförtroende har alltd varit lågt och just nu i farten så skrapar det i backen. Snart förlorar jag det väl helt. Jag gjorde det faktiskt för en stund idag, det var borta. Jag ville gråta och sjunka genom jorden. Men nu är jag hemma och kan bara vara utan att tänka på hur andra ser mig. Men i slutändan duger jag bara till att vända magen ut och in. Det är min plats.
2008-12-05 @ 19:05:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tossda

Hej vad min outfit idag var gay. Riktigt ful måste jag erkänna men jag bara slängde ihop något imorse så jag skyller på att jag var tierd. La nyss ut en massa kängor på tradera. Om ni vill kåhla så håhla här: http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1009484&listtype=0
Ska väl göra lite stuvad spenat och ta en runda ut i den snö som finns kvar med MoaBABY.
Bai!
2008-12-04 @ 15:55:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Vaknade senare än jag skulle, klarade inte av att gå till skolan, var ute och gick for hours, fick vinterstövlar från tradera som var för små fast de var strl 40, åt soppa, slackade framför tv:n, åkte till jysk och köpte nytt täcke och två kuddar, nu är jag hemma och är deadly tierd och har ont i huve.

2008-12-02 @ 18:09:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0