wip my sorry ass

Var så trött på teorin idag. Behövde ett break och gav mig av inåt stan istället. Fyndade en nice mörkblå kofta för billiga 75 spänn. Halva reapriset in my <3. Sen var jag duktig ändå och gick tillbaka och pluggade lite mer teori och vid halv ett plockade mamma upp mig och sen fick jag övningsköra till havet, precis som alla andra dagar sen i förra onsdagen. Brände mig på benen, på baksidan, that sucks, men hoppas det lägger sig till imorrn eller så. Svider! Efter solandet skulle jag och mami handla så vi begav oss till willys och innan vi gick in besökte vi skopunkten. Där gjorde jag ännu ett fynd. I <3 fynd (och att skryta om dem!). Köpte ett par högklackade helt okey shoes för BARA 49 kr. Vet bara inte när jag ska lära mig gå i dem. Har aldrig gått i högklackat och har ingen lust att stapla fra på dem på stan allra första gången, haha.

Haha, mitt feta arsle och min bränna.
Ser ut som om mina vader är större än mina lår men BELIVE ME det är dem INTE.


Skårna.
Bilden gör dem faktiskt inte rättvisa, much nice irl.Och såhär lång blir jag när jag har dem på mig.
Jätten!(Haha, så sjukt fattiga och tråkiga bilder!)
2008-07-30 @ 19:51:28 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


brooom, brooom säger bilen

Har hållt på nu i en vecka och övningskört MASSOR, två gånger varje dag. Först en gång med mamma, sen engång med pappa på samma dag. Själva intensivkursen går jag inte längre, det är en lång historia och även en pinsam actually (sitt ni där och undra!). Pluggar teori varje dag också, kanske i två, tre timmar på körskolan. egentligen skulle jag gjort mitt teoriprov nu på torsdag men det sket sig för jag hade inte kommit tillräckligt långt. Och NEJ det är inte för att jag är trög eller nåt sådant, det är för att jag orkar inte sitta där och plugga i mer än tre timmar i det kvava datarummet. Och idag var det ganska hemst i det där datarummet. The reason why var för att först kom det in en snubbe som gått på samma högstadie som mig och satte sig två datorer ifrån mig. Sen kom den andre snubben in som också hade gått på samma högstadie och satte sig en dator ifrån mig och snackade med den andra snubben. Och sen kom den TREDJE snubben som OCKSÅ hade gått på mitt högstadie in och tog en stol å satte sig typ emellan dem. Och the funny thing is att alla tre va mobbers på högstadiet och trakasserade mig å en til. HAHA, nu sitter jag och skrattar åt det men när jag väl var där i samma rum med alla tre så blev jag kinda rädd. Inte rädd att de skulle göra något eller så men jag blev helt enkelt rädd. Ärligt talat så skakade jag lite för så rädd blev jag och antagligen är det en rädsla som inte många kan förstå. Som sagt så var jag inte rädd för att de skulle göra något eller för att de gjorde det dem gjorde utan jag blev bara rädd. Så jag gjorde klart den delen jag hade kvar på teorin och stack därifrån. Mådde bad och ville bort från stan för jag var rädd för alla människor. Satt och skaka lite, ett tag efter jag hade gått ut, på en bänk. Sen kom mami och vi körde till havet.
2008-07-28 @ 19:55:19 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mer av pussarna

Ni får ursäkta min lilla obsession eller vad man ska kalla det, men dem är faktiskt världens finaste par!2008-07-24 @ 23:15:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pussarna  

  
  

Sweet.
2008-07-24 @ 15:14:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


<3

Jag har haft en otroligt underbar helg minst sagt! Tågresan till Göteborg kändes rätt kort som tur var. På tågstationen stod en gosse med ruffsigt hår och för mycket kläder på sig. Vi satt i solen ett tag pratglada innan vi styrde mot busshållsplatsen. Hemma i gossens lägenhet var det matlagning åt hans mamma och bror, sedan en väntan på att de skulle ge sig av. Efter att ha delat på en god fiskgratäng satte vi oss på balkongen med värmelampan på i taket. Vattenpipa och nickokickar med värmeljus och nouvelle vague spelandes i bakgrunden. Vi satt och pratade, mittemot varandra. Sen var det röka. Med mina ben i hans knä satt jag där, mådde himmelskt båda två. Sen slocknade vi båda två där på balkongen, i de billiga plaststolarna. När vi väl vaknade gick vi in och åt choklad, kanelkaka och drack mjölk medans vi tittade på tv. Sen slocknade vi nog ganska snabbt där i soffan. Dagen efter vaknade vi rätt tidigt, vid nio eller så. Efter att ha dragit ut på dagen med vattenpipa, tv och sådär så kom vi iväg till stan vid fyra tiden. Tågstationen var vårt första stopp och med en nummerlapp med nummer sjuttio då det bara var nummer trettioetts tur fick vi vänta ett tag. En dyr biljett hem till Kristianstad var vad vi fick ut av det. Sedan skulle vi gå till Rut m.fl (en klädaffär) för att äta på Paprika som tyvärr precis skulle stänga. Affärerna skulle också stänga men trots det hann vi kolla i någon skoaffär. Hemköp besökte vi efter det, köpte mjölk och onyttigheter och avslutade efter det vår vistelse i stan och åkte med bussen hemåt. Vi lagade mat tillsammans och åt vid tv:n. Senare till Gangs of new york togs det fram chips med dipp, samt choklad och cider och i pausen var det dax för vattenpipan igen. Vi höll nog på att slockna i soffan igen båda två men lyckades ta oss till sängen denna natten ändå. Och nu idag åkte jag hem och om två veckor blir det en ensam hemma helg igen i Göteborg med den finaste gossen jag vet!
2008-07-21 @ 00:44:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gbg

Den ena resan efter den andra. Men jag ska erkänna att tågresan hem igår från 16.20 till 21.00 har inte gjort mig så pepp på att få åka tåg igen. Men till Göteborg tar det bara två och en halv timme och det får jag väl stå ut med för att få träffa min baby. Det var väl en vecka och en dag sen jag träffade honom nu, känns som jag inte träffat honom på tre veckor. Och när jag kommer hem börjar min intensivkurs på Rhodins körskola. Det kommer nog va kul samtidigt som det kommer suga stort. Kommer inte känna någon där och jag är SÄMST på att skaffa mig nya bekantskaper, jag kan fråga alla de där självklara frågorna som "var bor du?" och blabla bla och sen tar min sociala förmåga slut. Sorgligt. Måste verkligen börja plugga teorin nu också, har provet den 31 juli. Samma dag tänker jag åka till Emmabodafestivalen. Egentligen borde jag inte åka på grund av att jag missar allra sista dagen av kursen, no good, men jag ska snacka med dem där och ljuga (I'm no angel) att jag ska resa iväg då så får vi se hur vi löser det.
2008-07-17 @ 20:26:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sthlm

Kom hem från Stockholm igår kväll. Nästan tre dagars shopping har varit nice. Köpte för lite över en tusing men fyndade en del på rean. Hittade till exempel en kjol som hade kostat 799 kr som bara kostade 99 kr, snacka om fynd! Och förutom den har jag köpt tre andra kjolar, två toppar, ett par byxor jag ska göra om lite och ett par skor. Orkar inte ta bilder på allting även ifall jag vet att ni vill se allt och bara önska det var ert ;P Men som beatles kanske skulle säga I'll let it be.  
2008-07-17 @ 20:17:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


my life without me

Var ute och traskade en riktigt lång och varm promenad nyss. Började tänka på dem som har kisosken som så fint kallas araben, fast egentligen heter det vä livs. Det är en kvinna som jobbar där som kasnke kommer från turkiet och hennes man jobbade där med henne innan. Men han fick cancer och dog för några år sen. Han var alltid så trevlig och rolig, det kändes liksom alltid bra att gå dit och köpa det man skulle. Han tyckte att Henrik (min bror) var så otroligt trevlig och sa alltid det till mamma. Han var en really sweet man. Kommer ihåg sista gången jag såg honom. Antagligen var jag i kisoken för att köpa godis. Man märkte att han inte hade nån ork i kroppen, hans hud var lite gråaktig och han var inte samma människa som innan. Det var så otroligt sorgligt. Han sprudlade alltid av glädje och var så rolig. Tänk vad hemskt att plötsligt få reda på att man ska dö och sedan bara tyna bort mer och mer. Jag såg en film på svt förra veckan som handlade kinda om det. My life without me hette den. Den var riktigt bra och sad. Bölade my eyes out. Det är en otroligt fin film, ni borde se den !

Lite om filmen:
Romantik/Drama från 2003 med Sarah Polley, Scott Speedman, Mark Ruffalo m fl.

Tjugotreåriga Ann försörjer sina två barn och sin mer eller mindre arbetslöse man med ett städjobb på det universitet hon själv aldrig fick tillträde till. Hennes liv handlar mer om att överleva än att leva. När hon får det plötsliga beskedet att hon har fått cancer fattar hon ett beslut. Hon ska inte berätta det för någon, och hon ska utnyttja den tid hon har kvar till fullo.

2008-07-10 @ 16:06:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


grilla som satan

Idag skjutsade vi Rickard till tåget som han sedan åkte iväg med. Efter det åkte jag och mami för att köpa en grill och vi hittade en på rusta som verkade good. Stor och så. Så nu många hundra skruvar senare och en sprucken nagel så har vi pillrat ihop schabraket. Så nu jävlar i det så blir det lite grillpartay på fredag!
2008-07-09 @ 16:26:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


See ya sthlm

Trots att jag inte ens hann bestämma mig så blev det Stockholm. Mamma trodde väl att jag hellre ville det. Vi åker dit nästa måndag med tåg, första klass till och med. Vi åker på morgonen ganska tidigt och vid lunchtid kommer vi att vara framme. Vi ska bo i en av mammas arbetskamraters hus och det har vi helt för oss själva. Vad jag har fått veta om huset är att det ligger nära en sjö så att man kan gå och bada lite när man vill, det har tvåvåningar och där finns storbildstv och dator man får låna. Vi stannar där tills på onsdagen och medans vi är där blir det väl som sagt en hel del shopping, badande i sjön och kanske nån utflykt. Jag har ingen som helst aning om vad det finns för bra affärer i sthlm, tipsa mig om några? 

2008-07-06 @ 10:45:37 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Sthlm

Om ni hängt med så vet ni att jag och mamma ska åka nånstans på semester tillsammans nånstans inom en rätt snar framtid. Jag fick bestämma att vi skulle till något varmt land men plötsligt idag kom jag med ett förslag som faktiskt förvånar mig själv och som får mig att känna att jag är väldigt tråkig. Förslaget var att vi skulle åka och shoppa i Stockholm istället några dagar. Och i och med att det blir billigare än en solsemester så skulle jag ha dem pengarna att shoppa för ist. Men liksom hur otroligt trist är jag inte, välja två dagars shopping i sthlm över en vecka i solen i ett nytt land jag aldrig varit i innan. Nu när jag tänker närmre på det så får jag lite beslutsångest. Tänk liksom lots of cash att spendera i sthlm men samtidigt känns sol, bad och nya upplevelser också lockande.
Vad hade ni valt ?? 

2008-07-03 @ 23:18:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


JollyMolly

Idag har jag spenderat dagen med Molly. Vi var på stan, kollade in grajjor i affärer, sånt man ofta gör i stan. Molly köpte tusen ringar, haha, medans jag köpte lite små stuffs som jag inte hade tänkt att göra men shiet the same. Det var roli och också roli att umgås med Mållzan, var riktigt längesen sist. Jag hoppas vi kan hitta på grejor some other days Molly? När jag kom hem testade jag topp och halsband som jag hade köpt, drog ut på en promenad med Moa och slöade i soffan. En good day I say. 
2008-07-03 @ 23:09:53 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


i'm the (ex-)girlfriend

Jag förstår inte vad mitt problem är. Jag blir sur för minsta lilla, blåser upp det och envisas med det. Det är som om jag tigger om bråk. Allt ska vara på mitt vis och allt ska gå till så som jag vill att det ska gå till. Jag är en riktigt bad och krävande girlfriend. Hans värld ska kretsa kring mig och han ska ge mig ständig bekreftelse. Men mitt tröga jag måste fatta. Men nog har jag lärt mig en del och förbättrats men det är en lång rad fler saker jag måste lära mig om att vara i ett förhållande. Tro mig I'm lurning och jag vill lära!

(Obs, rubriken har inget med mitt nuvarande förhållande att göra!)
2008-07-03 @ 22:52:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0