Skynda tiden!

Jag är trött. Och ett plagg till i kollektionen klar. Two more to gooo. Och jag har fyndat en topp och köpt jeansleggings. Tishan jag nu har på mig är skrynklig. Flanellskjortan jag har på mig värmer riktigt bra. Egentligen skulle jag sy råttöron nu men vill inte. Jag vill att klockan ska gå snabbare. Snabbt, snabbt ska den gå. Fem timmar och tjugo minuter kvar ungefär. Kvar tills jag får se Rickard again. Och nämde jag att jag är trött? Nåt så otroligt ska ni veta.  
2009-01-30 @ 14:15:56 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Baby ba-boi

Då är det off till Gbg imorgon som gäller. Men tyvärr en lång skoldag från 8.00-16.00 imellan. Synd. Men ska bli brabra att få träffa Ridchie igen. Känns inte alls som om det var två veckor sen sist. Det måste ha varit de långsammaste två veckorna i mitt liv. På senaste i af. Det ska bli så skönt med en helg då man släpper allt. För det är så det är när jag är med honom. Bara det att jag får glömma skolarbetet totalt är en stor vikt som försvinner från mina axlar. Jag bekymrar mig inte för något. Eller ja, det är inte helt sant. Men i af. Imorgon blir love :*
2009-01-29 @ 22:41:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I stink

Jag är trött. Tränade dubbelt så mk idag som jag brukar göra. That's the explenation. Inte fått någonting gjort med projektarbetet today. Och det börjar bli bråttom. Jag har tre plagg kvar. Och dem ska jag bli klar med på sammanlagt fyra dagar. Ska nämligen till Gbg i helgen. Men jag borde inte. För jag måste få allt klart. Och jag vill verkligen få allt klart. Fast jag tror inte jag får mer än G faktiskt. Det är ju inte själva produkten som räknas mest, utan hur man haft kontakt med sin projektledare och hur man dokumenterat. Något vidare bra har jag inte varit på något av det. Och imorgon måste jag gå till skolan igen. Känns inte kul, inte alls. Jag önskar jag kunde vara hemma och träna ist. Jag måste bli skinnier. Det är awful att klä på sig på mornarna. Inte se bra ut i någonting och inte gilla sin kropp. Det är inte kul. Och jag är så trött på det.
2009-01-28 @ 18:30:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dookti!

Jag har haft fullt upp hela morgonen och förmiddagen. Åt frukost och kollade lite på tv, lekte med hundarna och sen var det upp på crosstrainern nån halvtimme och träna. Sen blev det väl lite tv igen. Skrev i loggboken till projektarbetet. Plockade undan det sista på mitt rum för att kunna dammsuga lator. Tog upp mina rena kläder från källaren(där vi då har tvättstuga) och vek å la i lådor. Och när jag skulle gå ner i källaren igen för att hämta dammsugaren så började jag dammsuga där och det fortsatte och fortsatte så nu har jag dammsugit nästan hela huset. Sen plockade jag in disk i diskmaskinen som ska startas senare. Nu ska jag snart fixa lite lunch till mig själv. Känner mig så duktig när jag fått alla de här sakerna gjorda. Jag som aldrig brukar få något gjort. Senare ska jag ta ut sopor(kul att veta). Sen åker jag in till stan för att möta upp mamma så att vi kan åka till Gittes Stuvkälla för att köpa tyg till mina sista plagg som ska sys i min kollektion till projektarbetet. Efter det hjälper jag mamma att handla och sen ska jag klippa ut tyg till mina byxor och börja sy på dem med räserfart! DOOOOKTIIT!
2009-01-27 @ 12:57:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


värdelöst i världsklass

Det spelar ingen roll hur man kämpar, det håller ändå inte i längden. Det spricker. Det gör det alltid. Man märker hur saker och ting börjar ordna upp sig för en. Men sen. Helt plötsligt. Då, så spricker det.
2009-01-26 @ 21:24:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mitt one and only nyårslöfte

Det är väl lite sent med ett nyårslöfte såhär när det bara är några dagar kvar på januari. Men. Faktiskt kom jag på ett för ett tag sen. Är inget fan vad gäller nyårslöften. Man bara hittar på dem och bryter dem för det mesta, eller helt enkelt totalt glömmer bort dem. Men detta nyårslöftet vill jag hålla, för det är något jag längtar efter. Så. Mitt nyårslöfte är att jag inte ska klippa mitt hår förrän det blivit långt. Inget sådär lifechangeing nyårslöfte men ganska lätt att hålla. Fast. Lätt och lätt vad gäller den saken när det handlar om mig kasnke det inte är. Får säkert varannan månad känslan av att jag vill förändra nåt, göra en drastisk förändring för att få mig att trivas bättre med mig själv. Det brukar innebära att klippa håret. Men så ska det inte få bli nå mera. Inte på ett bra tag. Hädanefter ska jag bara fixa håret så att det är jämnt. Det är nämligen längre i nacken än vad det är framtill efter att mamma klippte det. Men annars ska det få växa. Hoppas! Hoppas, att jag kan hålla det!
2009-01-25 @ 22:47:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Imorgon Måndag

Idag har jag plockat undan, fixat med klädhögen på min skrivbordsstol, bytt lakan och lite sånt som behövde göras. Också tränat som sagt och gick på en lång promenad med Moa vilket jag inte har gjort på evigheter. Moa loved it of course. Jag looked shitty med urtvättade svarta mjukisbyxor och ofixat hår. Det var kasst väder men jag enjoyed it a bit ändå. Har planerat morgondagen med träning, ett besök på lindex och kasnke några secondhand butiker om jag känner för det. Sen ska jag till skolan och jobba med lite projektarbete också. Men ska bara klippa ut tyget till mina byxor sen drar jag nog därifrån. Sen på tisdag fortsätter jag jobba här hemma med det. Yup, that's how it is.

2009-01-25 @ 22:27:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Molly&Moa2009-01-25 @ 12:53:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


kul blogg

Vet att det kasnke inte är så kul att läsa om hur jag äter, tränar och så men I dån't care.
2009-01-25 @ 12:48:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


training

Igår hade jag paus i min 6-dagarsdiet, eller ja, jag bröt den snarare men det var planerat. Var på ikea igår och då måste man äta deras köttbullar med pommes och bearnésås så därför bröt jag den. Efter fyra dagar bröt jag den och om inte min våg ljuger så gick jag ner sammanlagt 2 kg på de fyra dagarna så nu har jag bevisat för mig själv att den faktiskt funkar really good. Idag ska jag fortsätta med den, vill gå ner några kilon till nästa helg men sen ska jag nog börja äta som vanligt, som jag inte gjort på säkert över två år. Och min crosstrainer är luv, känns så bra att kunna träna precis när man vill och utan att en endaste människa behöver se en. Har använt den nu varje dag förutom igår. Tränade imorse och ska träna lite ikväll igen. Har hittat rätt läge nu så att jag tränar konditionen mer och inte så att det tar jättemk på benen. Såå that's good. Förresten så köpte vi bara en liten fotölj som mamma ska ha framför den öppna spisen och lite småsaker som lampor och så på ikea om ni undrade.
2009-01-25 @ 12:45:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


.

I lived in lies all my life,
And I've been living here for a long, long time,
And I know its been coming down a while now,
When it shows, then you get me on the dial,
But right now you're half way around the world,
Maybe I'll see better days, but I'm not so sure I will.
I'm still hanging round and round.
Sometimes it's a racket, but lately not a sound.
In the bowels of history and time,
I have learned to stay back and never shine.
Now I feel stupid when I smile.
For not a journey, a circus are our lives.
2009-01-23 @ 20:14:53 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Crosstrainer has arrived

Nu är min crosstrainer där den ska. Pappa skjutsade mig hem idag efter skolan och stressade med att hjälpa mig sätta ihop den lite för han skulle jobba. Men så snällt av han att hjälpa mig. Det var lissom bara bestämt att han skulle skjutsa mig home och att vi skulle ta in crosstrainern från hans car så hade inga krav på att han skulle hjälpa mig.My dad is a good dad. Han hann inte hjälpa mig så mk men jag klarade att skruva ihop resten all by myself. Stod och guppade på den i typ en halvtimme med en liten paus emellanåt. Den tar bra känns det som fast jag är ju väldigt otränad just nu så. Men den kommer komma väl till hands these days. 
2009-01-22 @ 19:33:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


memories

Ibland undrar jag bara vad som hände och om det någonsin kan bli så igen.
2009-01-22 @ 19:18:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


bodyriot, start a diet

Jag började en ny diet idag. 6-dagarsdieten kallas den. Den går ut på att man ska få igång omsättningen. Man äter sex gånger om dagen med ca tre timmars mellanrum i sex dagar. Självklart ska man inte äta socker och sen ska man undvika för mk fett och dåliga kolhydrater. Salt ska man inte heller äta. Man ska tydligen gå ner 0,5 kg om dagen om man sköter den. Blir interesting och se om jag verkligen går ner så pass mk av att äta sex gånger om dagen.
2009-01-20 @ 13:53:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag, då

Den 9 januari fyllde Rickard 19 år. Men. Då var inte jag där och firade honom. Men nu i helgen så firade jag honom istället. Han fick tre 200 grammare marabou och sen lagade jag middag till honom. Det blev lövbiff, stekta champinjoner och klyftpotatis med bearnésås. MMmmMm. Gott vare. Sen hade mami köpt vars en bacardi breezer till oss. Sen drack vi lite annat stuff med som det mousserade vinet jag egentligen skulle druckit på nyår, hah. Det var nice fast jag drack to much to fast. Liksom suck på myself. Men det var roligt fast har typ några minnesluckor och sen spydde jag upp lite av tacosen som vi åt till frukost, haha lol. Här är some pics från tha evening:


kass bild på maten men vi hade mysi


Ridchie är en pingvin


lol, jag skulle vara avancerad när jag tände min fag
puss

2009-01-20 @ 13:40:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


In my world

Jag blir alltid så ledsen när jag hör att någon gjort slut med sin bf eller gf. Blir till och med ledsen när jag läser om att någons förhållande tagit slut som jag inte ens känner. För mig är göra slut=katastrof. Det är det som kan få en att må sämre än sämst. I af om man verkligen älskar personen. Men även ifall jag har inristat i huet att göra slut är=katastrof så har jag ju lärt mig att det inte är det. Men still, blir så ledsen när folk gör slut. Man tänker alltid att de var ett så bra par och att de var så fina tillsammans och att de borde hålla ihop fo ever. Men in the real world så funkar det inte så. Accept Mary, accept.
2009-01-19 @ 18:37:22 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Om mitt hjärta alltid kunde slå nära ditt

2009-01-18 @ 23:40:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pladder

OH MY GOD jag vill träna! Vill att min crosstrainer ska komma och vill att jag och Molly köper friskiskort på måndag (vi gör det va Mållzan? (: ) Det enda jag har gjort de senaste veckorna är lite styrkeövningar som situps och lyfta lite hantlar. Det gälls inte för jag vill röra på mig, ordenkligt. Röra på benen och träna upp konditionen. För första gången i mitt liv gå ner alla de kilon jag vill gå ner och förhoppningsvis trivas riktigt bra med min kropp. PLU-PLUSSSSS att jag vill ha på mig alla fina kläder jag köpt. No fukin way att jag kan ha på de nu. För mk fath. Allt jag köpte i gbg bara ligger i låddan och jag vill inte gå runt i mina äckliga gamla jeans längre. Såå dax att börja lyfta fläsket. MMM JA det är på tiden ja.
2009-01-15 @ 22:25:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Finer feelings

2009-01-15 @ 00:01:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Naked truth

Vaknade imorse med tungt huvud och en dålig känsla i hela kroppen. Frågade mig själv om allt alltid skulle kännas så värdelöst som det kändes då. Åkte till skolan iklädd fult klädval och med osminkade ögon. Ingen bra kombination. Trots en redovisning där jag läste en text rakt upp och ner med my big behind riktad mot större delen av klassen och med min röst som inte höll riktigt så var jag ändå ganska glad när jag kom hem. Det känns konstigt att säga, och det borde vara omöjligt att säga med tanke på hur mk jag inte gillar mitt yttre just nu, men jag har haft en bra skoldag.
2009-01-14 @ 22:21:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Feel the wind

2009-01-13 @ 23:13:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


QoQ = Queen of Quitters

Har varit otroligt trött ända sen jag kom hem från skolan. När jag kom hem la jag mig i tvsoffan och där låg jag som nästan förlamad. Rörde mig knappt ur fläcken. Sen krängde jag ett kilo nötter. Sen kom mamma hem med choklad och jag krängde ett kilo choklad. Uppsvälld mage och ajaj mage. Blir kul imorgon att behöva stå framför hela klassen imorgon på redovisningen med min äckliga kropp. (Förresten vill jag be om ursäkt för de alldeles för tajta kläderna idag som visade den hemska figur jag skaffat mit). Och jag skulle egentligen haft ett cv klart och pluggat till ett omprov i matte till imorgon. (Och förlåt Jonna och Molly, känns som jag sinkat er jättemk vad gäller dethär grupparbetet. Varit borta mk och inte ens fått cv:t klart). Just nu kan jag knappt göra något. Satte mig med matten men det funkade inte. Kan inte ta hand om mig själv längre. Fyller kroppen med socker och fett ändå fast jag inte gillar min body alls nu. Vet inte vad som händer..
2009-01-13 @ 22:15:54 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bloody, bloody monday

Ingen skola för min del idag. Vet inte om vi var lediga eller ej. Bryr mig inte, sjukanmälde mig så I got it all covered up. Skulle plugga matte men det gick inte. Annars har jag mest pendlat mellan tv:n och datorn. Tittade på "the city" som handlar om Whitney Port som flyttar till NY. Hon var ju med i "the hills" och snacka om att "the city" är sååå mk bättre. Snyggare people med buttiful faces (Jag ytlig? Vet). Liv som skiljer sig extremt emot ens eget. Skägg är inte min grej men goddamn vilken guy Whitney datear. Sry att jag skenade iväg lite. Men sen gjorde jag också onyttig men god mat. Stackars min kropp. Stackars mig som måste klä den imorgon och visa upp den i the real world. Fast tog mig ut på en liten promenad med Molly, det måste ändå bli ett litet plus i kanten.

2009-01-12 @ 21:22:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


save my bacon

Denna dagen skiljer sig inte så jättemk från gårdagen. Förutom att jag inte stängt in mig hela dagen. Pappa fyllde år i fredags och idag skulle vi fira honom. Han gjorde god mat och fick en kokbok i födelsedagspresent. Sen stannade vi kvar ett litet tag och kollade på tv. Och det går rykten om att vi är lediga från skolan imorgon. Det skulle vart bra, för jag avskyr skolan. Redan i fredags började jag må dåligt av att vara där. Gick 40 min för tidigt. Sen gick jag runt i stan utan att veta vart jag skulle ta vägen, bara för att fördriva tid. Det är bara en termin kvar men jag kommer inte ge allt jag har. Det vet jag redan nu. För jag är en typisk guitter, en sån som ger upp, en loser.

2009-01-11 @ 22:58:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Du är det viktigaste för mig, men vad är jag för dig?

Idag har varit en konstig dag, lång dag, tråkig dag, instängd dag, kass dag. 
Allt jag vill är att du anstränger dig lite och lägger ner lite energi. Hur svårt kan det vara. Är det för mycket begärt? Eller är det bara jag som är krävande?
2009-01-10 @ 22:49:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Crosstrainer part 3Alltså OMG, jag beställde nyss en orbitrek elite crosstrainer. Det var scary att beställa något så dyrt från internet, har liksom aldrig gjort innan. Var lite nervous när jag slutförde beställningen. Men det känns ändå bra att den är beställd nu. Har kollat länge på den och jämfört lite med andra, läst olika forum och shiet. Den ska nog vara bra tror jag, det är i af det jag kommit fram till. Den är inte gigantisk heller men visst kommer den ta lite plats men det äre värt. Och alltså lol på bilden, man ser att tjejen håller in magen. Dessutom ser det så extremt töntigt ut när muskelknutten står på den, liksom sådana muskler får man ju inte av en sån såvida man inte tränar asset av sig typ varje dag, haha.
2009-01-10 @ 15:05:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Restless

Varje gång jag sitter vid datorn får jag ett behov av att höra denna låten.

2009-01-09 @ 21:42:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


B-Boy

Idag är Rickard Dickard 19 hela år. E liten birthday boy. Just nu är han och klunkar och ska på krogen lator. Har lite dåligt samvete för att jag inte är där hos honom, det är ju ändå hasn födelsedag. Men I'll make it up to him, ska nämligen laga middag till honom nästa lördag. Sen har jag lite surprises till honom, vågar inte skriva vad det är här om han mot förmodan skulle klicka in här.


Såhär ser Rickard ut inatt när han lägger en pizza.
Puss.
2009-01-09 @ 21:39:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


crosstrainer part 2

Blev inte den där crosstrainern från ö&b. Den var gigantic och jag skulle inte fått plats med den nånstans. Dessutom var den slut, fast de sa att jag kunde få köpa den som stod framme för ett billigare pris. Den var nämligen helt grusig å shiet. Men jag vill ha en som inte är så stor och klumpig. Ska nog köpa en från tvins. Yeeeez, we'll se.
2009-01-09 @ 21:35:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


CrosstrainerSnart ska jag ta bussen för att möta upp mami i stan. Vi ska till ö&b. Jag ska kolla efter crosstrainern där. Jag hoppas verkligen, verkligen att den finns där eller att de kan beställa hem en till mig. Den har dator och kostar inte jättemk. Tror ärligt inte de har den där, men jaaa, hoppas!
2009-01-08 @ 15:53:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sleepyhead

Är så otroligt trött idag. Beror inte på att jag varit i skolan. Beror på att skoldagen började vid åtta imorse och dessutom har jag sovit jättedåligt inatt. Jag vred och vände på mig. Vaknade typ hundra gånger och hade svårt att somna. Sen var jag lite paranoid och tyckte det kändes som om någon var i mitt rum. Härom natten vaknade jag nämligen av att hundarna skällde. Och jag är helt säker på att jag hörde antingen någon som knackade hårt på dörren eller någon som sprang i nån trappa. Trodde då att det var Henrik som hade kommit hem mitt i natten och somnade om. Men det visade sig att han sov hos hans gf. Jag och mamma spekulerade lite. Kan ha varit någon som tänkt göra inbrott. Bilen hade nämligen Henrik och när uppfarten var tom tänkte de väl att det antagligen inte var någon hemma. De knackade på dörren för att vara säkra på att ingen va hemma och hundarna började skälla och så fick tjuvarna bråttom och sprang ner för yttertrappan. Kan ha varit så. Kan också varit inbillning. Fast hundarna började ju skälla och de skäller ju inte för ingenting. However så hoppas jag att jag kan få sova ordenkligt inatt! 


Sleepäyhead 
2009-01-08 @ 14:21:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En liten julklapp

Ville bara visa det fina halsbandet jag fick av min Ridchie Bidchie.


2009-01-08 @ 13:56:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Last day of

Idag är det sista dagen på det här jullovet. Imorgon är det back to school, it won't be cool. Har inte gjort så jättemk på lovet. Först kom Rickard hit, sen firade jag jul med familjen, åkte till Lund med Jonna och träffade Emma, firade nyårsafton med Molly, åkte till Rickard. Har shoppat också när jag va hos Ricky. Vi va i stan i måndags. Från ca 13.30 till 18.50 med en enda liten paus på mcDonalds. Jag handlade för ungefär 1200 kr. Fick träningsvärk i armen dagen efter efter alla kassar jag fått gå runt och bära på, haha! Känner fortfarande av den. Köpte i af, två linnen, en kjol, ett par byxor, en tröja, en långärmad lång topp, en kofta, strumpbyxor, ett skärp och en väska. Tror det var allt. 1200 är ändå mk pengar men det bästa av allt är att jag har mk pengar kvar! Förresten, sen hittade jag ett fint halsband på topshop också som Rickard köpte till mig i julklapp. Sen fick jag massor med hårprodukter också i julklapp. Av hela hans familj fick jag 200 kr och ett litet set med skålar, chip and dip stod det på kartongen. Ska försöka få min crosstrainer köpt denna veckan också, sen ska jag försöka hålla i pengarna så man slipper va fattig. Längtar efter crosstrainern, behöver gå ner det jag gått upp under lovet. Det var verkligen tur att jag gick ner så pass mk innan lovet för annars hade jag varit lika tjock som jag va i typ ettan. Inte för jag är smal nu men då var jag descusting. Fetaste asset och dallrigaste låten, omg nightmare. Alltså sorry för tjatet om min vikt och så.
2009-01-07 @ 17:43:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


gitarrspel, pälsmössa och omatchande kläder

2009-01-07 @ 13:56:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nyår

Jag ber om ursäkt för att jag varit så sen med att berätta om hur mitt nyårsfirande togetha med Molly var. För att gå rätt på sak så var nyårsfirandet riktigt bra. Det var ganska skönt med en lugn nyårsafton. Det började med att man blev anfallen av massor av hundar som ville se vem det var som kom och som ville hälsa. Sen åt vi tacos samtidigt som vi kollade på miami ink. Efter det we moved upstairs. Där kollade vi på filmerna barnhemmet och twilight medans vi åt glass, cashewnötter, dumle snacks, ostbricka och drack vin. Vid tolvslaget begav vi oss ut för att kolla på raketerna. Sedan fortsatte vi med vårt filmtittande. Vi gick och la oss och morgonen därpå sken solen och vi åt ostbricka till frukost. En ganska bra sammanfattning av kvällen. Thnx Molly!
2009-01-07 @ 13:30:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fireplace

Bilder på vår öppna spis. Keep in mind att den är omålad, den ska nämligen målas vit.

2009-01-07 @ 13:21:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Karsten Torebjer

Klockan är nu snart kavrt i fem på morgonen. Jag har inte sovit på hela natten. Jag är hemma hos Rickard och han bara sover och sover, har konstiga ljud för sig och sover. Sån lucky bastard. I af så har jag roat mig med svensk humor på youtube hela natten. Har tittat på bland annat Karsten Torebjer från Nightvision som de visat i humorprogrammet morgonsoffan i svt.
 
Såhär dags är detta hysteriskt roligt


Nu ska jag krypa ner hos Dickard.
Bai.
2009-01-05 @ 04:48:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0