R.i.p

Rest in peace som man säger.
För just nu begravs min morfar. Min riktiga morfar. En morfar jag aldrig träffat. Det är sorgligt att man ska dö. Jag tror han haft lyckliga stunder i sitt liv. Men jag tror att han dog i mycket ånger.
2008-09-26 @ 15:28:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Otursdagen!

Ja, nu tänker jag berätta för er om gårdagen.
Jag vaknade och gjorde allt som vanligt på morgonen i vanlig ordning. Så skulle jag ta bussen som gick 08.34, vilket är alldeles lagom att ta för att hinna med skolbussen som skulle åka 09.00. Stod där och väntade, väntade och ungefär tjugo i nio kom bussen. På vägen in till stan kom det på typ två barnvagnar då det redan fanns två på bussen. Då skulle man fixa och trixa så att vagnarna fick plats och sedan köra iväg igen och det stod massor med folk vid nästan varje hållplats så det tog lite extra tid det med. Sedan hoppar jag av vid söderport och med snabba steg rör jag mig mot c4 skolan. Men när jag kommer fram är det helt tomt där bussen ska stå och inte en jäkel i närheten. Jag kollar på klockan och den är 09.04. Liksom 4 ynka minuter to late. Bestämmer mig för att ta mig till Wanås på egen hand, går till Broby bussen som inte går förrän 9.30 så jag får sitta där och vänta. Efter bussresan och framme i knislinge försöker jag gå till Wanås. Visste inte alls vägen men tänkte att det inte kan vara så svårt att gå dit så jag traskade på. Kom till någon grusväg och tänkte på den där grusvägen som kommer till höger om wanås, att jag säkert skulle komma dit om jag bara följde grusvägen. Jag gick, jag gick och det kändes som om den där vägen aldrig skulle ta slut. Efter kasnke tjugo minuter så slutar den där nedrans vägen vid nån bondgård och jag får vända. Sur var jag. Gick tillbaka till där grusvägen började. Med skavsår på hälarna struntade jag i Wanås och bestämde mig för att åka hem. Jag skulle kanske till och med hinna hem och sjukanmäla mig (hade nämligen inga moneys on tha cell). När jag är vid knislinges kyrka ungefär så ser jag en gul buss som åker iväg. Typiskt tänkte jag. Gick till busshållsplatsen för att se när nästa buss går. Och till min stora fasa ser jag att nästa buss inte går förrän en timme. Liksom måste skojja med mig och stod där och kollade på tidtabellen ett tag. Men det stämde och där fick jag sitta och vänta. KUL. När bussen väl kom var jag helt slut av den sega promenaden och allt väntande. Framme i stan tänkte jag trösta mig med lite naturgodis så jag gick och köpte det. När jag närmade mig busshållsplatsen för att ta mig hemåt så ser jag att bussen redan står där. Skyndar stegen och jag lovar, jag var bara 3 meter från ingången på bussen och den stängdes igen och körde iväg. Surt. Så då fick jag vänta IGEN på nästa buss. Bussen kom och det var en ganska sketen gammal buss. Och SJÄLVKLART krånglar den och alla får stiga ur för att vänta på en ny buss (ännu mera väntan). J-JÄVLIGT SURT. Till slut lyckades jag komma hem och då var klockan kanske 13.15. Snacka om dem mest värdelösa timmarna i mitt liv kinda.  
2008-09-26 @ 11:53:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tradera

Fick två paket i brevlådan idag ! Det är alltid lika roligt å a bit spännande <3
Det blev som en liten tröst på otursdagen att hitta dem där bland reklamen. Jag fixk mitt löshår och min hängslekjol från tradera. Är pretty nöjd, bara det att det var inte så jättemk hår fast hade jag tänkt efter så hade jag redan vetat det sen innan när jag höll på med löshår och så.
Men ärligt talat, haha, jag ser äckligt ful ut i löshåret. Det blir ju inte så tjockt med hår när man har på det. Men jag tror inte ens att jag skulle se bra ut i det om jag hade haft dubbelt så mk, haha. Sorgligt. Men jag tänker ändå behålla det. Jag planerar att färga håret brunt när utväxten börjar visa sig mer och kasnke skaffar jag mer hår då och färgar det. Sen får det bära eller brista.

Häxa_90 @ lunarstorm

Här har ni iaf en inte allt för ful bild på mig i det. Väldigt tunnt dårå.


Här har ni kjolen.
2008-09-25 @ 16:24:06 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Otursdag!

Om detta inte är min otursdag vet jag inte vad jag ska tro. Skulle egentligen varit på Wanås nu och jobbat med ett projekt i grupp men GUUUD vilken lång historia det är varfo jag inte är där. Kanske inte så lång men orkar inte dra den nu i af. Be back to that lator !

2008-09-25 @ 16:12:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alltså!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.641965&renderingdepartment=2.19545

 Alltså HAHA ! Jag ÄLSKAR Nils ! SÅ otroligt cp och bäst. HAHA!
(Spola förbi Anna, hon är sjukt tråkig jämfört med Nils)
2008-09-24 @ 22:48:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


walk the dauwg

Idag var det fint väder. Fint väder på riktigt. Inte "fint" väder när det inte regnar eller är blåsigt utan med sol och varmt. Tog tillfället i akt och passade på att ta en long walk med Moa och tog med kameran för ovanlighetens skull. Blev inte så många bra bilder direkt men enjoy.
(Så sjukt MYCKE hö)


2008-09-23 @ 21:20:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


MjölkIkväll har jag druckit upp ett HELT mjölkpaket, det vill säga 1½ liter mjölk.
Förstår inte varför jag blev så extremt sugen på mjölk helt plötsligt.Mmm yum !

2008-09-21 @ 21:36:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tradera

I min minneslista på tradera på senaste tiden har det varit fullt med olika saker som jag verkligen vill ha. Har förlorat, vunnit och avstått pga att priset blev mer än vad jag velat ge. Just nu är det fyra olika skor jag vill ha+ ett par stövlar. Om jag ska ha nåt par av dem beror nog mest på priset. Där finns också två par kjolar jag verkligen vill ha och en stickad tröja. Nyss vann jag löshår för ett riktigt bra pris. 199 kr+50 kr frakt, inte alls farligt för äkta löshår med clips. Det är inte jättelångt, mer lagom långt, 40 cm långt. Vet inte än om jag ska göra hårförlängning eller bara sätta i det med clipsen när jag vill va långhårig. Skulle gärna göra en hårförlängning men tänker bara på mitt stackars hår. Man tappar massor med hår efter man tar ur löshåret. Man kan dra handen genom ens eget hår och få en halv handf ull med hår, jag har blivit lite chockad varje gång.

2008-09-21 @ 21:28:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tierd of dreams

Jag förstår ärligt talat inte varför den där personen är med i nästan varenda dröm jag kommer ihåg. Det är bara ett stort frågetecken. Jag är trött på att drömma drömmarna. Idag vaknade jag med en ångestkänsla i magen och i halsgropen. Den här personen har varit "död" för mig länge och har inte funnits i mitt liv på flera år. Och drömmarna får mig bara att tänka på den tiden då personen var i mitt liv och visst känner jag en liten saknan. Men det är in the past så varför ska mitt drömmande dra upp den där personen ur den grav i huvudet på mig som jag begravt så väl. Jag vill veta vad drömmandet betyder och vad jag borde göra för att det ska upphöra. Själv tror jag, att utan att förstå det själv, att det är något oavslutat mellan oss som jag borde få ett slut på. Men hur ska jag lyckas med det. När jag väl ser den där personen så blir jag ibland lite nervös och det kan ju knappast vara till någon hjälp.
Nej, mindre frågor och mer svar är vad jag behöver nu.
2008-09-21 @ 09:45:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


crash or burn

Sitter här och väntar på att en auktion på tradera ska närma sig sin sista minut så att jag kan lägga mitt bud och vinna den, I'm a pro. Sitter och lyssnar på Robyn med dessutom, lite lol kanske. Önskar lite att jag hade någon annans liv, känner inte personen och har inte ens sett henne i verkligheten men hennes liv verkar så mk roligare och bättre än mitt. Varför ? Jo, hon är rätt söt och skinny och har riktigt snygg stil och bra smak it seems. Hennes pojkvän är riktigt snygg och har nice stil han med. De har kilat stadigt länge nu och verkar vara det perfekta paret, men sånt kan man ju aldrig veta men om jag nu skulle levt hennes liv så skulle vi ju självklart vara det par som andra par skulle vilja vara. De ska dessutom flytta ihop snart, guligt. Hon verkar vara den som är social och står upp för vad hon tycker och känner, det är raka motsatsen till mig (jag är blyg och håller mest käft, tror people irriterar sig på mig för det also, dvs jag är nog inte så omtyckt). Hon har en del bra friends verkar det som och dem gör roliga saker tillsammans ofta och ja, hon verkar ha ett good life. Men what do I know.

2008-09-20 @ 21:07:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


on friday night

2008-09-19 @ 21:32:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


see SY saw

Mycket syende av mig kommer det bli den här hösten. Håller på att göra om och sätta ihop lite av mina gamla mönster och ska sy en vinterjacka av dem. Hittade ett jättefint tyg med rosor på, jag vet det låter lite strange med en jacka med rosor på men jag tror det kommer bli riktigt bra. Sen ska vi börja med projektarbetet nu med och jag tänkte sy en egen liten kollektion på totalt 4 outfits. Blir kasnke två helplagg, två nederplagg och två överplagg. Ska börja skissa och designa idag tänkte jag och har en del ideér. Jag ser fram emot att jobba med projektarbetet, verkligen, kommer bli så roli! Sen har jag ju textil b också och där håller vi på att sy om second hand kläder just nu och senare ska vi göra en kollektion i ett visst tema vilket också verkar bli roligt. Vi får väl se ifall jag tröttnar på att sy och syr ihop mina händer ist men jag tror inte risken är så stor !


Här har ni en gammal tantkjol jag sydde upp.
Gillade tyget.
2008-09-18 @ 10:58:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mormorskängor

Ja det är såhär att jag är desperate efter ett par mormorskängot. Hittade ett par perfekta på tradera men självklart i fel storlek, sånt suxx deluxxe. Men vet någon vart man kan få tag på ett par sjysta så säg till !
2008-09-17 @ 21:41:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Illyill

Känner mig helt slut. Nån slags sjuka håller på att bryta ut. Känns inte bra alls. Det gör ont i halsen när jag sväljer och hade ont i huvet å lite ont i öronen innan men det dämpades med alvedon. Borde räkna matte, läsa boken vi har i svenska, läsa i boken om säkerhet i arbetsliv, skriva ner lite mer exakt vad jag ska göra för projektarbete men är helt dead, orkar inte. Yyyyh.
2008-09-09 @ 16:01:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bettor

Dåliga dagar som varit men idag tordes jag gå till skolan och allt felt a bit bettor. Klädde upp mig i fina clothes, ibland hjälper det och man får en liten aning självkänsla. Kläder är bland det bästa som finns.
Fin censur, I know
2008-09-03 @ 18:16:43 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


---

Besviken, ledsen och riktigt sårad. Du smetade bara ut mina tårar samtidigt som du smekte mina kinder, du gjorde inget ogjort. Jag känner mig hemsk och är äckligare än nånsin. Har redan tryckt i mig ett fat med överbliven tårta. Skolan borde jag ha gått till men det är bättre att hålla sig borta.
2008-09-01 @ 10:59:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0