KläDör

Jag fattar inte hur jag kan ha så mycket kläder och ALLTID ha problem med vad jag ska ha på mig. Liksom jag har en stång med kläder på galgar, två stora lådor fulla och en lite mindre byrålåda full med clothes. Och jag städa nyss undan massor av kläder och jag fick trycka ner de i lådaorna. Sen har jag typ fem sex kassar med kläder som jag ska sälja som bara ligger å möglar. Måste skaffa internetbank snart innan hela huset svämmar över av alla kläder. Sen ska jag sälja satan!
2008-11-28 @ 17:00:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


eat your confidence out

Vad som hade varit riktigt nice nu skulle varit en fet klick med potatismos med ketchup och rostad lök, eller en lite knaprig potatisgratäng att mätta magen med.

 

Ehehe..
2008-11-27 @ 18:59:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Giv mig styrka

Intressant dag. Jag borstade tänderna två gånger, med två olika sorter av tandkrämer vardera gång. Sen munskölj på det. Såg hemska bilder på tänder igår, rent av äckliga, och så vill jag inte att mina tänder nånsin ska se ut. Senare tog jag bussen in till stan, eller till skolan, för jag skulle köpa mitt studentpass. Men jag åkte in HELT i onödan, de där fuckarna som skulle sitta och sälja å fixa med studentpass var inte där FAST de satt upp lappar om när de ska sitta där. Blev pissed och down, för jag gillar verkligen inte att vara på skolan i a-huset, tycker bara det är jobbigt. Tycker speciellt INTE om att vistas i cafeterian och idag gick jag igenom den bara för att vara helt säker på att de inte satt där, för det är väl där de sitter och ska sälja de dumma studentpassen ? Fattar ärligt talat inte varför de inte bara bestämmer en dag med varje klass då de som ska ha studentpass kan fixa och betala det. Då hade de ju sluppit sitta där i cafeterian och sparat massor av tid. Inte sant? Asses.
Och bättre blev det inte för efter att jag tagit ut pengar så hade jag bara 70kr kvar på kontot, vilket kom som en liten chock. För kanske tre veckor sen så hade jag över 2000, men när jag la ihop ett och annat småköp med lite större köp så verkade det mycket rimligt att jag bara kunde ha 70 ynka spännisar kvar. Liksom OMG, jag har julklappar att köpa men tur att studiebidraget kommer nästa månad, annars hade det varit klippt.
2008-11-27 @ 18:52:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Deer Tick

Om du vill lyssna på något bra
2008-11-26 @ 11:29:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


pistol dreams

Otroligt lång, jätte lång och seg dag. Börjat på lite skolshit och fortsatt på lite annat skolshit men det är fortfarande a whole lotta skolshiet kvar. Nu har jag ont i huvet och är riktigt trött. Blir att gå och lägga sig tidigt ikväll, antagligen efter Ugly Betty. Lika bra det, ska upp tidigt imorgon. Usch vad jag är trött på skolan, trött på mig själv som inte kan göra klart skoluppgifter. Usch.

2008-11-25 @ 19:21:41 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


you're a 36, yeah baby, yeah

Det har inte varit en bra måndag, det har varit kallt ute och jag har frusit mycket. Vi hade en dålig vikarie på matten. När man sitter och räknar går han varv i klassrummet. Liksom när man sitter och ska räkna och försöker koncentrera sig så hör man hans långsamma steg bakom sig, riktigt irriterande. Sen hade jag form i övriga material imorse, där skissade jag på en perfymflaska, försökte att inte få ångest och väntade på att tiden skulle gå fortare. Fast jag stod inte ut med att vänta så jag smet iväg, ungefär en timme tidigare. Tröstade mig själv med en runda på h&m för att hitta byxor. Jättelänge har jag bara haft två par jeans och ett par chinos men har undvikit att använda dem. För någon dag sen gjorde jag sönder mitt ena par jeans ännu mer. De hade nämligen ett hål på insidan av låret typ, som jag då förstorade. Jag tänkte att nu har jag bara ett par jeans å två byxor kvar (köpte ju ett par byxor förra helgen) så det var dax att lägga lite pengar på byxor. Som sagt så var jag på h&m och det slutade med TRE PAR BYXOR, dessutom för lite mer än 500 spänn bara. Det blev ett par svarta jeans som jag ska sy in lite så att de blir smala nertill och ett par ganska tunna plommonröda/vinröda byxor. Sist men inte minst hittade jag ett par gråa byxor på rea för bara 98kr! De är väldigt vida så jag ska sy om de till chinos. Men att jag fyndade idag är inte det bästa av allt, jag har gått ner en hel byxstorlek!!! Jag insåg det inte förräns nu typ, tänkte inte alls på det när jag var och testade byxorna. Och nu när jag kollade på mina köp så inser jag att alla byxorna är i storlek 36! Tycker inte alls det syns men förut skulle jag inte fått på mig en 36:a runt mitt feta ass men NU får jag det, det är crazy! Här ska fler kilon av !


En kass bild på mina nya byssor.
2008-11-24 @ 22:36:34 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Weekends

Än har jag inte berättat om min förra helg i Gbg. Hela jag var nämligen off last week och har inte haft någon större lust att skriva det där inlägget. Varför? Jo, därför att jag ville att det skulle vara välskrivet och detaljerat. Men just nu orkar jag inte vara detaljerad så ni för nöja er med en liten snabbare genomgång av förra helgen+denna helgen.

Vi börjar med denna helgen, för att det var en tråkig helg och det finns inte mk att berätta.
I fredags glodde jag på tv och satt vid datorn om vartannat. Kollade lite på idol och kände igen Johan Palms storebrusha asmycket. Men det var inte så konstigt för jag hade tydligen varit inne på hans blogg för ett tag sen+att han bor i Kristianstad och att jag nog såg honom utanför bibblan one time ö while ö go. Himla lustigt må jag säga att just han var en Palm. På lördagen var jag ute en ganska lång prommis med Moa. Sen hade morfar fyllt 80 hela år på fredagen och sagt att han inte ville bli firad så mamma skulle ha en surprisemiddag kinda för honom. Men det blev inte som planerat så bara mormor kom, lite synd. Och resten av kvällen satt jag och bara hoppades whit all my heart att Henrik skulle leavea så att jag fick vara ensam hemma för en gångs skull men NEJ. Och söndag, igår då, så var jag ännu en gång på prommis med Moa fast dock en längre prommis än lördagens. Sen sydde jag lite på en klänning jag håller på med, har bara ärmarna kvar nu och ska antagligen sy upp den med.
Very intresting helg, NAJ.

Och så fortsätter vi med den förra helgen då, då när jag var hos Ricken med Dicken.
Han mötte mig vid tåget as usual och sen tog vi bussen him te hönom och där blev det mat och senare hade vi heeela lägenheten för oss själva, kors i taket säger jag, för hans mamma skulle gå på någon dansbands sak på scandinavium och hans lil'bro var väl hos någon kompis eller så. Jag och Ricken med Dicken gick över till lillan, som de så fint kallar sin kiosk, och köpte onyttigheter. Sen tjuvrökte vi, krängde och possade å gossade(<-som i gosa). På lördagen var det tänkt att jag skulle få med Ricken med Dicken till staden men han var seg så vi hann aldrig det. För vid tre tiden skulle vi över till hans pappa för att fira försenad farsdag. Vi gick dit sen bar det av till en resturang där man kunde äta kinesisk och mongolisk mat. Vi var rätt många, släktingar och familj med låtsassyskon å sådära. Där var mysigt och de flesta valde att fylla sig med mongolisk mat, även jag. Det var så att all maten var rå så fick man ta vad man ville ha och sen så fanns det två stekkineser som stod vid varsitt stekbord och stekte det man hade plockat ihop på sin tallrik. Det var riiiktigt gott må jag säga. Och till det fick man efterrätt med glass å frukt så därifrån rullade man ut. Och vad som var lite som grädde på moset var att när man ätit fick alla varsin liten present. Antingen fick man en tjock och glad buddha eller en solfjäder. Det var kul att man fick en liten surprise sådär, himla oväntat ju. Sen efter all mat var jag pepp och vi bestämde att vi skulle dra ut en runda på krogen senare med några polers till Ricken med Dicken. Innan det blev vi bjudna hem till Rickens pappa på lite öl och gin and tonic. Vi satt där och klunkade och kollade på dansbandskampen, haha. Och efter två öl och kasnke 4 glas gin and tonic skyndade vi oss lite på snöret hemåt och gjorde oss iordning. Sen for vi med bussen, som vi mötte up Rickens polers på, in mot staden och vi hamnade på Chez. Där spillde en brud någon skabbig drink på min jacka och jag blev lite pissed. Vi drack några öl och rökte lite cigg då och då och sedan rörde vi på oss dit där de hade dansgolvet. I farten så snodde jag till mig ett glas öl som bara stod och samlade damm och då blev nog Ricken med Dicken lite sur och skämdes och sa att jag kunde få herpes. Vid det laget var jag ganska full vilket han märkte så han bestämde att vi skulle dra hemåt fast jag ville parta vidare, haha. Men vi kom hem säkert och hela. På söndagen lyckades jag få med Ricken med Dicken till stan och där besökte vi lite affärer, jag köpte ett par byxor, en liten kofta och en halsduk. Orkade inte gå så länge för jag var lite bakisseg och hade sovit jättedåligt på natten så jag mådde typ lite illa så vi gick till Paprika för att äta lite och få energi. Och visst fick jag energi av min goda kycklingsallad, gotti. Sen for vi hem och resten av dagen segade vi bara. Och på måndagen åkte jag hem.

Det blev ganska detaljerat anyway, haha :P


En bild på buddhan å solfjädern.



En bettor bild på buddha. Haha, han ser ut som en fet gris.
2008-11-24 @ 19:55:56 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


c.r.a.z.y

För ett tag sen så försvann 3:an,6:an och ztv från våran digitalbox på ovanvåningen. Istället fick vi massor med canal+ kanaler, det är två sportkanaler och fyra-fem stycken filmkanaler. Brukar inte ha ro till att titta på filmer, speciellt inte ensam, men igår såg jag faktiskt en ganska bra film. C.r.a.z.y hette den. Det var en rätt så priddie boy med i den så det var kanske lite därför jag fortsatte att titta på den, haha. Anyhow så var den faktiskt ganska bra.


   
 

"C.R.A.Z.Y. handlar i kort om Zach Beaulieu. Om hans ungdomsliv under åren 15-21. En kille som "inte är som andra". Han har enligt hans familj en gåva. En gåva att hela som skulle ha något med hans födelsedag att göra (han är född på juldagen). Något som han själv förnekar. Han tampas med sin identitet, sexualitet och kris med relationen till sin far."

Hittade tyvärr ingen trailer med engelska undertexter men ni kan ju ta en titt ändå om ni vill.
2008-11-20 @ 14:15:32 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


sleeping faddie

Med en jäsande mage av lussekattsdeg och även flera lussekatter (ajaj!) så somnade jag medans jag kollade på en dokumentär. "Pojkar med anorexia", jovisst, mkt passande att titta på när man smällt i sig massor. Jag hade en gråtklump i halsen och ville spy under hela programmet men kunde inte resa mig, haha. Och som sagt till slut somnade jag. Blev väckt av mamma som sa god natt. helt yrvaken stressade jag ner på toa, tvättade bort mitt smink med tvål vilket är strängt förbjudet. Mina ögonlock är känsliga och de blev snustorra efter tvålen. Då gjorde jag något annat som är strängt förbjudet. Jag smörjde in mitt ansikte med en lotion som är perfymerad. Men som tur är så har inte mina ögonlock svullnat allt för mk men de är fortfarande torra thow. Anyhow så gjordes allt detta under stress. Jag var helt slut och ville bara lägga mig i min säng och somna om vilket jag också gjorde. En fin, mjuk och pussglad liten hund låg på min arm och då kände jag verkligen hur mk jag hade saknat henne. Och snacka om att jag sov som en stock inatt. Hade satt klockan att ringa vd sextiden imorse och vaknade mycket riktigt då. Men jag var som en zombie, så extremt, otroligt trött. Satte mobilen på snooz vilket jag nog gjorde säkert tio gånger varje gång den ringde igen. Till slut fick jag nog och stängde av snoozandet och vaknade vid tio över elva, inte särskilt utvilad alls. Hann i af sjukanmäla mig till skolan. Andra tisdagen i rad som jag missar nu. No good.

2008-11-18 @ 13:40:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


What a great weekend

Nu sitter jag här i Rickards rum som jag inte kommer få se igen på ett bra tag när jag ger mig av hemåt mot Kristianstad igen om några timmar. Helgen har varit riktigt bra faktiskt. Jag fick inte köpt några julklappar och inga vinterstövlar. Sen hade jag kollat ut en hel del stuff på monkis hemsida som jag hade hoppats på att få med hem men istället blev det bara ett par byxor. Men ändå är jag nöjd och vill inte hem till måsten och läxor som jag borde gjort för längesen. I alle fall, snart tar jag bussen mot stan där jag ska möta upp Ricky Slicky Dicky som ska vinka av mig vid tåget. När jag är framme i K-stad ska jag ha en mattelektion och sen blir det lussekattsbakning at home. Jag läste nyss ordet lussekattsdeg i Mollys blogg och blev en smula avundsjuk och sugen. Haha! Och funderar på att be mami om en pizza eller en gyrosrulle. Jag har krängt himlans massa i helgen och har bestämt mig för att äta smalt nu ända fram till jul. Eller i af försöka. Så EN sista faddydag har jag ju ändå råd att få bjuda mig själv på. Och er ska jag bjuda på ett ordenkligt inlägg om min helg lator :*
2008-11-17 @ 11:19:39 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


FylleInlägg :*

Några öl och några gin & tonic senare :*

Jag går in på det djupare senare, men detta är ett fylle inlägg (ok?) så jag är flamsig å tramsig nu. Men är det inte laffli så säg ? Att vara full såhär och känna att man är GLAD och LEVANDE för en gångs skull. Jag borde festa mer . MEN just nu dricker jag gammalt vitt vin som smakar som RUMPA men ni önskar ÄNDÅ att ni var här med mig och delade det ? ELLOR HAUR ? :* För livet går ut på fula och glada stunder som dessa med Marlboro Menthol och sunket vin i jackfickan. Det bara är så!
2008-11-15 @ 22:12:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mamma kan hon !

Min mamma, hon har hållt på länge med att sticka en varm tjocktröja till mig. Hon har fått göra om den lite och så vidare så det har tagit sin tid. Men igår kväll blev den äntligen klar. Jag blev nöjd men den är kanske en storlek för stor men det gör mig inget. Mysig och varm är den och den kommer få hålla mig varm nu under vinterns kalla dagar. Jag ser lite mullig ut i den men det är faktiskt tröjan som är tjock sådetså!



Förlåt min sura, trötta min.


2008-11-14 @ 08:23:45 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Finally

Äntligen, ja, äntligen fredag! Har haft det ganska jobbigt nu i någon vecka men igår släppte det, var jag gladare och piggare än vad jag varit på ett tag. Idag åker jag till Rickard och Gbg (den bästa staden). Han har en surprise till mig när jag kommer och jag har varit otroligt nyfiken på den där surprisen och är såklart fortfarande. Den enda ledtråden jag har fått är att den är blå. Det finns himla mycket saker som är blåa så jag kan ju gissa i all oändlighet. Det ska bli roligt och se vad det är lator today. Tänkte att jag ska försöka spendera lite pengar i den fina staden, behöver i af köpa ett par stövlar som ser bra ut och håller värmen någorlunda. Julklappar ska jag också försöka hitta, vore ju skönt att få de köpta så fort som möjligt. ast jag har ingen aning om vad jag ska köpa. Har dock bara Rickard, mamma och pappa att köpa till men det är ju ändå svårt. Kanske någon som har några bra julklappstips ? Sedan blir vi bjudna på resturang av Rickards pappa på söndagen med lite släkt för att fira en försenad farsdag. Sen blir det antagligen så att jag åker hem på måndagen, söndagar brukar vara svårt att få tag på sista minuten biljetter, men måndag ska nog inte vara nåt problem.
2008-11-14 @ 08:17:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hungriii

Så hungrig att jag skulle kunna dö.


Dödligt sugen.

2008-11-12 @ 18:35:12 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


gulli!





   
  
 
2008-11-11 @ 14:36:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


måndag, tråkiga måndag

Det är måndag och jag känner redan nu hur jag bara vill att fredagens svenska ska vara slut så att man får gå hem för dagen och få helg. Känner att jag orkar bara inte. Vill inte gå till den dumma skolan, till det där dåliga stället. Jag har börjat få ångest under lektionerna. Inte mycke ångest men en jobbig liten ångest i magen någonstans. Jag får det av flera olika anledningar. Alltid samma olika anledningar. Jag får inget gjort på lektionerna och inte hemma heller. Hemma kan jag bara sitta med en läxa högst en halvtimme, men ofta inte ens det, så för mig tar det lång tid innan en läxa blir klar. Är efter i en del ämnen vilket inte är bra. Jag vill bara ha helg så jag kan åka till Rickard å ligga i hans famn och glömma jobbigt stuff.
2008-11-10 @ 20:14:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


good night, sleep tight

Natten till idag måste ha varit den natt då jag fått sämst sömn. Vaknade flera gånger tidigt imorse. Vände och vred på mig. Och när jag vaknade vid ca nio imorse så var jag riktigt trött men kunde inte somna om. Går upp, känner att jag har ont i ryggen, huvudet känns tungt och jag har ont i det, mina ögonlock är extremt svullna + då att jag fortfarande är riktigt trött som sagt. En dålig början, verkligen, på den här dagen, antar att resten av den kommer gå i samma tecken.

2008-11-09 @ 10:21:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Monster öra

Vilket ni antagligen inte visste har jag hatat mina öron riktigt länge nu. Tyckte de påminde om ett par alvöron eller trollöron. Det är inget snack om saken att de är fula och att jag gärna hade knipsat av dem lite. Men faktiskt så tror jag att jag börjar komma över det där att mina öron är extremt missbildade och äckligt fula. Har till och med slickfrilla nu med en knut i nacken. Det är otroligt skönt att slippa fixa håret och bara sätta upp det såhär måste jag säga. Och tänk vad skönt när man är ute och det blåser, inget hår som viftar och kittlar i ansiktet. Kan bli lite kallt för öronen thow. Tror jag ska "utmana" mig själv och ha det såhär några gånger, kasnke nån gång i skolan om jag törs, så att jag kommer ifrån den där rädslan över att visa mina öron.

2008-11-02 @ 16:06:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


snabbfrågan

Vad har du gjort idag?
Haft ångest över skolarbete, kollat på dåliga tv-program, suttit vid datorn och gjort ingenting, sytt på en topp till mitt projekt arbete och fått ångest över den, varit en sur flickvän, fått min pojkvän att bli sur på mig, träffat min pappa i 5 min, ätit alldeles för mk, varit stressad över skolarbete, önskat att jag var någon annan osv.

Idag är allt bara fel. Fast denna dagen är inte särskilt olik någon annan egentligen. Mina dagar går i samma mönster och jag är needy och känner mig otroligt ensam och börjar tycka synd om mig själv. Jag borde ta mig i kragen rent ut sagt.
2008-11-01 @ 21:59:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0