Balklänning

Förresten, jag hittade en balklänning där i Vinslöv. Den är riktigt fin faktiskt, dock röd vilket jag inte alls ville ha från början. Men jag passar ganska bra i rött så det var väl inget fel med det. Jag hittade också ett par jättefina handskar som var lite benvita och draperade till också. Nu är det bara sjal, skor, väska och smycken kvar att köpa. Piece of cake.
2009-04-28 @ 19:33:26 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Put some new shoes on

Jag är ganska kräsen när det gäller skor. Och när jag väl hittar ett par jag tycker om så ser de för långa/stora ut i min storlek. Så var det sist jag köpte ett par skor. De var riktigt fina, påminde om de med snörning och kilklack från h&m fast med lite lägre kilklack. Jag köpte de men nästa dag lämnade jag tillbaka dem. Har precis suttit och kollat på skor på nätet. Hittat två par som jag verkligen skulle vilja ha faktiskt. Dessa:
 


När jag är i Gbg nästa gång ska jag kika efter dem.
2009-04-28 @ 19:29:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mätt

Idag hade de god lunch på centralskolan. Eller ja, god sallad i af. Det var nämligen bara salladen jag åt och de hade fetaost till min förvåning. Åt mig riktigt mätt på salladen. Och om en timme ska jag ta bussen in till stan igen. Ska möta upp mamma. Vi ska kolla på balklänningar idag igen. I hålan Vinslöv ska det finnas någon bra affär med balklänningar tydligen. Jag hoppas verkligen att jag hittar någon denna gången. Det är kul att testa alla klänningarna men det blir drygt efter ett tag och sen blir man trött för att man inte hittar någon bra. Wish me luck.
2009-04-27 @ 14:33:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Louisiana

















































2009-04-27 @ 14:10:15 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fynd

(Obs! Nej, jag har inte röda slingor i håret!)







Medans jag fick sålt min andra mc skinnjacka från h&m för 1025kr så fyndade jag den här för 140kr som dessutom är snyggare, enligt mig i af. Kanske bara att den skulle varit lite mindre, trots det är den i storlek xs.
2009-04-27 @ 14:05:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Where is Mary?

Har inte blivit så mycket bloggande denna veckan. Har varit busy med annat. Och mycket bloggande blir det nog inte heller förrän efter helgen. Då ska jag lägga upp bilder från Louisiana i Danmark, var nämligen där igår, och på lite köp jag gjort kasnke. Helgen ser ut så att Ridchie Bidchie kommer ikväll och på lördag ska vi gå och se en modevisning på stora torg där de ska visa upp olika stilar. People i min textilgrupp har medverkat och några klasskamrater ska visa upp stilarna så det ska bli kul att se. Sen efter det blir det nog fika och vin i parken. Fint.

2009-04-24 @ 14:56:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Dagen har till största del varit bra. Men nu är jag trött och in a pretty bad mood. Så fort jag blir trött blir jag på väldigt dåligt humör. Det är ganska jobbigt faktiskt. Speciellt när man är bland people. Man försöker att inte bli irriterad på dem och hålla masken så att man inte ska verka bitter och så, men det är svårt. Hela poängen med det här inlägget var egentligen att jag ville berätta att jag blev antagen till önnestads textillinje. It feels good. Men thow jobbigt. Precis ALLT blir nytt. Jag kommer säkert vara dödsnervös första dagen. När jag blir så nervös på det sättet så typ har det hänt att jag säger hej till någon som sagt hej till någon helt annan. Ganska roligt ändå, men pinsamt. Haha, det är roligt att tänka på. Laughing in my head.
2009-04-21 @ 23:02:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


heads will roll

2009-04-21 @ 22:55:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Motivation

Benen in my <3
2009-04-20 @ 21:53:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Home alone

Jag har huset för mig själv nästan hela skolveckan. Mamma är iväg och jobbar i Gbg tills torsdag kväll då hon kommer hem. Sålänge är jag höme ölöne. Det är heaven. Men gillar inte att sova i ett tomt hus helt ensam. Har ju hundarna men ändå. Jag blir lite små paranoid och tycker att jag ser människor i nedsläckna rum till exempel, men oftast är det bara en möbel eller någon skugga. Försökte få Rickard att komma hit några dagar men han är rädd för sin mamma så han kunde ju inte komma. Lol -_- Och igår gick han upp tidigt för att gå i kyrkan som hans mamma fick honom att göra, sen var han på barnkalas hos hans mammas kompis. Liksom vem sjutton gör/går med på att göra sånna saker när man är 19 år?! Det är så sjukt annoying! Hon ska alltid ha sån jävla kontroll och styra å ställa.
2009-04-20 @ 21:32:38 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Att åka buss är inte alltid en puss

Att åka buss är inte alltid särskilt kul direkt. Som idag. Både när jag åkte in till skolan och hem så satte sig illaluktande människor bredvid mig. Imorse satte sig en av alkisarna som man brukar se på resecentrum bredvid mig. Han luktade en blandning av sprit, surt gammalt vin, unkna gamla sönderrökna kläder och en liten aning av piss. Fresch. Och självklart kunde jag inte andas bara genom munnen så jag tvingade genomlida typ halva bussresan med den här lukten. Och när jag skulle åka hem så går det på en tanta som ser allt annat än fräsh ut. Och av alla andra lediga platser så satte hon sig på den precis bredvid mig. Och honestly, hon lär ha haft de där kläderna som hon hade på sig i typ hela hennes liv. Det var den mest unkna klädlukt jag nånsin kännt förr. Det stank och jag satt helt spänd för att inte råka nudda henne. Och till och med efter att hon gått av bussen så luktade det genomruttna kläder. Unfresh!

2009-04-20 @ 21:20:27 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mischa

2009-04-19 @ 18:41:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Evening









2009-04-19 @ 15:50:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Idag är jag sysugen. Hade tänkt fortsätta på skinnjackan men då måste jag klippa ut fodret och det är jag inte speciellt sugen på. Istället fixade jag med lite småpyssel som att sy upp mina jeansleggings jag köpte igår, sen fick jag sy in dem lite där nere också. Sen sprätte jag upp ärmarna på en klänning jag köpt för längesen och tog bort dem. Och jag har fått en riktigt bra idé till den där klänningen. Just nu så är den ganska tråkig och enkel så jag tänkte att jag kunde fixa till den lite med dragkedjor. Så imorgon ska jag köpa dragkedjorna så att jag kan börja göra om den. Önskar att jag hade dem nu så att jag kunde börja för det kliar nästan i fingrarna. Så är det alltid när man kommer på en bra idé som man vet kommer bli riktigt snygg, man vill börja right away.

2009-04-19 @ 15:39:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Saknad

Jag saknar då jag var allt. Och jag saknar då du var allt. När vi var allt. Och jag saknar när vi var något helt nytt. Blir det så någonsin igen?
2009-04-18 @ 21:48:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag

Malmö idag var ganska jobbigt. Men samtidigt helt okey. Men jag var grinig och mådde ganska bad. Lite shopping blev det. Men någon balklänning hittade jag inte. Och jag har blivit ännu mer tveksam över att gå på balen. Som det är nu vill jag verkligen inte alls, pga många anledningar. Men som sagt, jag kommer säkert ångra mig om jag inte går. What to do.
Mina bästa köp idag:



Den första toppen jag nånsin köpt i storlek xl, ville nämligen ha den i oversize så xl var perfekt. Och en väska som det var nedsatt pris på. Köpte även en svart, virkad kofta som var på rea, svarta jeansleggings och en svart och vit randig tröja.
2009-04-18 @ 20:44:17 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Fredag

Idag hittade jag nya tygskor som jag köpte. Helsvarta tygskor. Nu vill jag ha blommiga tygskor men det finns inga fina att hitta. Ska till Malmö imorrn thow, kanske om jag har tur så hittar jag några där fast tror inte det. I Malmö ska jag leta balklänning och studentklänning. Det kommer bli svårt att hitta en balklänning då jag inte tycker om långa klänningar och ofta är de ju i sidentyg typ å i kontiga/fula färger. Makes me almost throw up. Dessutom har jag bestämt mig för att gå ner väldigt mk i vikt tills dess så jag kan ju inte köpa någon i den storleken jag har nu. Men det är rätt bra egentligen om jag köper en i mindre storlek då måste jag verkligen gå ner i vikt, no matter what it takes liksom. Men samtidigt, tänk så lyckas jag inte. Men nej, jag ska klara det!
2009-04-17 @ 20:47:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Those Girls With Golden Curls

2009-04-16 @ 20:26:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klippa, färga

Förresten fick jag klipp- och färgtid idag. Fast inte förrän den 7 maj. Långt kvar ;/ Hursomhelst ska bara topparna klippas så lite som möjligt och luggen ska klippas lite kortare och klippas ur. Sen ska jag se om frisören vill/kan färga mina ögonbryn också. Brukar frisörer göra det? I af så blir det den här färgen jag har bestämt mig för att färga håret i.

2009-04-15 @ 21:51:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Idag lämnade jag in ett kasst och kort arbete. Gjorde ett prov jag inte alls pluggat på. Men det var många lätta frågor som man kunde lista ut själv. Sen letade jag och Molly efter svarta jeansleggings också. Molläy hittade ett par, men inte jag. Var ute på en ganska lagom lång promenad idag också med vovvarna. Hade håret uppsatt. Jag var ugly men det var skönt att ha håret ur ansiktet och dessutom var tanken att jag skulle få lite färg i hela ansiktet av solen. Och för en stund sen satt jag nere i syrummet och sydde på min skinnjacka. Det känns som om det är mk att göra med den men samtidigt går det inte helt sakta framåt. Att sy den var lite svårare än avd jag trodde. Man kan inte ens nåla i tyget i och med att det är fusk skinn så blir det hål av nålarna, så man får sitta och hålla ihop tygbitarna när man syr. Dessutom kränglar symaskinen lite när det blir för tjockt med tyg så att man själv måste dra i tyget annars står maskinen och syr på samma ställe eller gör för korta stygn. I helgen ska jag försöka sy så mk jag kan på den. Vill få den klar snarast! och nu ska jag nog do some work out och ta en dusch, sen bums i säng. Jag behöver tha sleep.
2009-04-15 @ 21:42:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hår

Behöver verkligen hjälp! Vet inte vad jag ska göra med mitt hår. Det är fult, rakt, tunnt och bara hänger känns det som. Behövs verkligen en förändring samtidigt som jag är livrädd för en förändring. Livrädd för att jag ska se ännu värre ut. Sist jag klippte mig hos min frisör så grät jag när jag kom hem. Lol, patetiskt, vet. Men jag måste klippa mig, för såhär kan jag inte se ut. Vad tycker ni jag borde göra? Vet ni någon frisyr jag skulle passa i? Pliz, help!



Allra helst skulle jag vilja ha något sånt här. Men jag vet redan att jag inte skulle passa i det. Liksom mitt ansikte är redan totalt fyrkantigt så varför rama in det med en lugg som får det att se ännu mer fyrkantigt ut.
2009-04-14 @ 18:52:38 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Neverending skola

Sitter nu i skolan fast jag slutade för massa timmar sen. Först fick jag stå vid expeditionen och vänta på att få papper på mina betyg. Nu sitter jag och väntar på att min textillärare ska skriva ett omdöme till mig. Allt detta pga att idag ska vi skicka in ansökningar till två olika textillinjer. Och kommer jag inte in på någon av dem vet jag inte riktigt vad jag gör. Nu vill jag bara hem. Har ont i huvudet och är trött i benen. Men hemma väntar ungefär 150 frågor att svara och kunna tills imorgon+ett arbete. Totalt värdelöst.
2009-04-14 @ 14:39:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Omg!

Oh gad! Jag tappade nyss hakan, för första gången i mitt liv. Den där skinnjackan från h&m i mc stuk som jag skulle sälja som jag nu sålt idag. Och SHIET, jag fick sålt den för 1025 spänn!!! INSANE! Jag som trodde att jag som högst skulle få 600 för den. Jag satt och gapade när jag såg det.
2009-04-13 @ 19:21:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


The good old days


God damn. Jag var ju faktiskt smal då, utan att inse det. I af jämnfört med nu. Några kilon mindre då så hade jag haft a perfect body, man ser ju att mina ben var en aning knubbiga. Nu krävs veckor av strikt diet och träning. Pray for me att jag klarar det. Står inte ut med den lasten jag måste släpa på nu.
2009-04-12 @ 16:24:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ymre

2009-04-12 @ 14:39:57 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Got some strykning to do

Nu visar jag upp mina köp med kassa och fattiga bilder. Enjoy.


En rosa/gråmelerad midjekort tröja.

Kjol och leggings som ni kan se.

En lång stickad tröja. Detta är baksidan, den är roligare än framsidan.

Och slutligen jackan som jag igår märkte var mörkbrun.

Sen köpte jag dessutom en rödrandig lite längre topp och ett par skor. Fast skorna var inte bra så jag lämnade tillbaka dem. Just det, kom på nu att jag köpte en lite längre svart topp med blommor på också. Nu vet ni.

2009-04-12 @ 12:21:52 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Tre hemlisar ni inte visste om

Klockan passerar snart halv sex på natten/morgonen. Jag kan inte sova. Fastnade vid datorn och gick och la mig vid halv tre. Kunde inte somna så jag gick och satte mig här igen. Och nu ska ni få reda på några hemlisar ni inte visste om.

1. Jag är en sådan som lyssnar på olika band i olika perioder. Ibland så börjar jag lyssna på band jag lyssnade på för längesen osv. Och för kanske någon månad sen så var Misfits mitt favoritband. Dock var det främst låtar med den gamla sångaren som jag gillade.

2. Jag gillar inte min ansikts- och huvudform. Jag har en obsession om att mitt huvud är för stort. Ibland får jag för mig att det är så stort att det inte matchar kroppen vilket får mig att må riktigt dåligt. Ofta jämnför jag storleken på mitt huvud med andras. Det är helt stört egentligen och innerst inne så vet jag att jag inte har något extremt stort huvud. När denna obsessionen var som värst var när jag från början fick den. Först började jag dölja mitt ansikte med hår så att man inte skulle se min ansiktsform. Jag klippte luggen och lät den dölja ena halvan av mitt ansikte i stort sett. Efter ett tag så växte luggen ut och jag lät håret på sidorna av ansiktet dölja halva mina kinder för att mitt ansikte skulle se mindre ut och smalare ut. Jag är fortfarande inte till freds med min ansiktsform och storleken på mitt huvud men jag har under åren sakta accepterat den lite.

3. Jag gillar pojkar som kan sjunga fint. Pga det så får jag en crush lite då och då i olika sångare. Och ibland behöver inte ens boysen vara så jättesnygga, Bara de har en nice stil och en fin och bra sångröst. (Lol, lite groupieaktigt jag vet, haha). Jag hade t ex en crush på Alex Turner i Arctic Monkeys ett tag och en liten crush på Paolo Nutini. Just nu har jag min crush på  Luke Pritchard i The kooks som jag har börjat lyssna på igen. Han har så gulligt lockigt hår och en riktigt bra röst. Haha, jag är sån tönt egentligen. 

2009-04-12 @ 05:29:20 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Shoppat

När jag var i Gbg shoppade jag madly. Köpte säkert stuffs för över 1500. Though så hade jag presentkort på h&m på 800 kr så det gjorde så att det inte sved riktigt så mycket i plånboken som det kunde ha gjort. Tänkte att jag skulle försöka ta lite halvtaskiga bilder imorgon på det jag köpte så att ni får se. Självklart är jag ju glad för mina köp och vill visa upp dem också. Men jackan på bilden är i af ett av köpen. Dock är den inte så fin på bilden. Bättre i verkligheten. Och den behöver strykas. Jag hatar skrynkliga kläder, bland det värsta jag vet faktiskt.


Ganska söt tjej förresten, med snygg väska och snygga skor. Mmm.
2009-04-11 @ 23:14:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Påsk

Idag. Det har varit påskmat. Overload med godis. Dock inget godis i påskägg. Inget påskpynt eller påskmust heller. Inte för att jag eller familjen brukar bry oss särskilt om påsken men alla de där sakerna brukade ändå få vara med. Nu är mår jag illa av allt godiset och önskar att jag hade the sims 3. Det allra roligaste med the sims är att man kan göra sina egna människor och bygga och inreda hus, sen att spela med själva människan är inte så kul.
2009-04-11 @ 23:06:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det är orättvist





2009-04-10 @ 23:05:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma igen

Ja, nu är jag hemma igen, kom hem för några timmar sen. Ångrar lite att jag åkte hem men jag har saker to take care of. Jag vill mycket hellre vara med Rickard egentligen. Life stinks just nu.
2009-04-10 @ 22:16:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ful och jävlig

Hur hemsk får man se ut liksom. Orkar inte bussresan till pågatåget. Orkar inte tågresan till hässleholm. Orkar inte vänta 20 minuter till Göteborgståget. Jag vill bara sitta på det tåget nu. Slippa vara bland människor som glor och råkar titta på en. Behöva spekulera om vad de har för hemska tankar om en. Fyfan.
2009-04-07 @ 11:20:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idag, måndag

Idag har jag gjort mer än vanligt. Efter frukost började jag jobba med arbetslivsfrågorna vi har prov på efter lovet. Sucks att vi har det så tätt inpå. Dessutom har jag ett annat arbete att göra, ett arbete om popkonsten, till samma dag dessutom. Men i af vad jag gjorde mer var att gå en runda med hundarna. I förra inlägget kan ni se kassa och väldigt oproffsiga bilder från den prommisen. Sen har jag klippt ut mina tygbitar till skinnjackan. Mönstret fick jag klart för någon dag sedan. det behövde lite ändringar. Sen började jag dessutom sy på den idag. Självklart börjar det med att jag gör fel och får sprätta, vilket jag fått göra flera gånger under kvällen, lol. Men jag har ju ingen som helst erfarenhet av att sy skinnjackor så jag har det att skylla på. Det är otroligt kul att sy den ändå, I love it! Den kommer bli så perfekt, så bra! Egentligen har jag lust att stanna hemma imorgon ,istället för att åka till Gbg, och sy på min jacka ist. Fast nej, det får jag göra när jag väl kommer hem. Just nu är jag riktigt trött efter denna dag. Ska ändå bli kul att åka till Ridchie. På onsdag ska vi ut och äta, bara han och jag. Kors i taket.

2009-04-06 @ 22:13:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Promenad

Oproffsiga bilder från dagens promenad










Fresh och charmig. Kolla vattnet i skägget, lol.



Trött kines




2009-04-06 @ 22:04:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vårdag

Idag har jag tagit en tripp till Molly. Vi gick en lång promenad i det fina vädret till wanås med hennes hundar Lucy och Daisy. Där kollade vi på en del konstverk. När vi tog en liten paus så satte vi oss på en brygga vid dammen och där fanns jättestora fiskar som vi matade med banan och bananskal. Bananskalet var ingen winner men det var bananen. Sen när vi kom hem käkade vi tacos och kollade på Kalle och chokladfabriken som man inte sett på länge. Sen drog jag mig hemåt. Och nu sitter jag och lyssnar på the kooks. Det var ett tag sen jag hörde de senast, fick mig ett litet knyck och satte igång en låt.

2009-04-04 @ 21:32:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Family Guy

2009-04-03 @ 17:50:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilken?

Mitt hår ser terrible ut och har gjort det to long nu. Tänker ringa frissan imorgon och beställa en tid så att hon får klippa lite toppar och förga det. Är dock osäker på vilken färg jag ska ha. Dessa tre skulle jag kunna tänka mig:

Den lite orangea färgen i mitten skulle jag nog helst vilja testa på men är väldigt osäker på om jag skulle passa i den. Annars tror jag det blir den tredje färgen. Thow så passar jag nog allra bäst i den första. Det är så svårt. Vad tror ni?




2009-04-01 @ 22:17:41 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Hanging by a moment

Här är en låt som inte ens är bra. Men för mig väcker den minnen som var mycket bra. Tänk att en låt man inte gillar kan bli så pass speciell och nästan få en att känna lite utav den där känslan man en gång kände.

2009-04-01 @ 21:02:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Idag var det nationella provet i svenska som skulle göras. Det gick riktigt dåligt, verkligen jättebad. Kändes som om jag bara skrev massor av strunt som inte hade med uppgiften att göra. Efter kanske två timmar tappade jag koncentrationen totalt och skrev ihop världens sämsta avslut. Sucks. Sen åt jag lunch med pappa och Henrik. Vi ville testa maten på det där lilla nya italienska stället, det som ligger där huncafeét låg innan. Snacka om att där var trångt, men vi bestämde oss för att ta med maten och sedan satte vi oss i tivoliparken istället. Bra val. Alla tre beställde italienska köttbullar i baconsås med pasta. Snacka om rip off! Köttbullarna såg ut och smakade som mamma scans köttbullar, pastan var sådan vanlig pennepasta som man kan typ köpa på konsum och såsen bestod av typ bara grädde med lite stekt bacon i. Så deras "italienska" köttbullar med grädde med bacon i är inte att rekommendera om ni nån gång skulle äta där.
2009-04-01 @ 20:35:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


H&m jacka


En sådan här jacka äger jag. Jag har inte ens använt den en enda gång och jag hatar den redan. I stan har man redan börjat se folk som har den på sig. Till och med en i min klass hade en idag. Och hela Sverige kommer väl snart ha den på sig. Fiifan. Det gör den riktigt ful faktiskt. Därför tänker jag sälja min och sy en helt egen. Tänk vad roligt om den blir riktigt bra liksom och folk frågar vart man köpt den. Då kan man stolt säga att man sytt den själv. Idag så ordnade jag ett mönster och senare så ska jag och mamma åka till tygaffären och se om de har något tyg i fuskskinn. Den jackan som jag syr själv kommer väl bli ganska lik denna från h&m men jag ska ha andra fickor, annan färg på dragkedjan och den ska vara i brunt. Fast färgen beror ju på lite, jag får ju se först vad som finns att välja på. Sen ska jag inte ha de där fula silvriga tryckknapparna på kragen heller. Hoppas nu bara att den jag syr blir bra och att jag blir nöjd med den!
2009-04-01 @ 14:39:37 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


RSS 2.0